У дворі не горять ліхтарі, куди звернутися

  1. Чи не горять ліхтарі: куди звертатися
  2. Скарга на погане освітлення вулиць

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Досить часто ми помічаємо на вулиці, що ліхтарі, які б дарували нам освітлення в темну пору доби, просто відсутні. Крім того, навіть в тому випадку, якщо ліхтар є, лампочка в ньому не працює, і результат той же - освітлення немає.

Таким чином, зазначене положення речей підтверджує збільшення ситуацій, які пов'язані з травмуванням, кількістю крадіжок, а також інших різних неприємних моментів.

Такі ситуації, а також контроль за усуненням всіх негативних моментів, покладений на державні, а також муніципальні органи, які працюють на підставі договору, здійснюють обслуговування різних технічних об'єктів, а також забезпечують повне освітлення вулиць.

Досить часто ми помічаємо на вулиці, що ліхтарі, які б дарували нам освітлення в темну пору доби, просто відсутніДорогі читачі!

Наші статті розповідають про типові способи вирішення юридичних питань, але кожен випадок носить унікальний характер.

Якщо ви хочете дізнатися, як вирішити саме Вашу проблему - звертайтеся в форму онлайн-консультанта справа. Це швидко і безкоштовно! Або зателефонуйте нам за телефонами:

+7 (499) 703-47-59
Москва, Московська область

+7 (812) 309-16-93
Санкт-Петербург, Ленінградська область

8 (800) 511-69-42
Федеральний номер (дзвінок безкоштовний для всіх регіонів Росії)!

Чи не горять ліхтарі: куди звертатися

Отже, жителі того або іншого міста мають повне право знати, скільки коштів виділяється на утримання вулиць. Крім того, кожен має можливість звернутися зі спеціальною заявою, в результаті чого певним чином вплинути на роботу організацій, які зобов'язані забезпечити повне освітлення вулиць.

Вам потрібно написати заяву (тільки в письмовій формі) в орган виконавчої влади (місцевий), в результаті чого описати в такому документі визначені, чіткі питання:

  • Хто здійснює контроль і всі роботи щодо обслуговування освітлення тієї чи іншої території?
  • Хто зазначений в договорі обслуговування освітлення замовником всіх робіт?
  • Яка саме організація повинна забезпечувати освітлення на тій чи іншій конкретній вулиці?

Крім того, в даній заяві вами повинна обов'язково бути викладено прохання, в якій ви настійно просите прийняти чіткі заходи щодо відновлення освітлення на певній території.

Після того, як ви дізналися, яка саме організація займається обслуговуванням вулиці, а також хто саме вважається замовником всіх робіт, які відносяться до обслуговування всього технічного обладнання, і контролює забезпечення освітленості, необхідно обов'язково скласти скаргу.

Більш того, така скарга складається на ім'я першого та другого організації, що дуже важливо. Якщо результату не буде ніякого, слід звертатися до вищестоящого органу виконавчої влади з такими ж проханнями та скаргами.

У тому випадку, якщо та територія, на якій відсутнє освітлення, знаходиться всередині житлового будинку, то за всі перераховані вище проблемні моменти, а також обслуговування відповідає виключно та організація, яка управляє будинком.

Скарга на погане освітлення вулиць

Тепер нам відомо, що у дворі вашого будинку за все незручні і негативні ситуації несе відповідальність керуюча компанія. Саме тому, якщо у вашому дворі немає освітлення в темну пору доби, слід обов'язково документувати таку ситуацію.

Важливо розуміти, що документування цього моменту здійснюється складанням спеціального акта, який підписується двома сусідами, або, в іншому випадку, завіряється підписом старшого чергового по під'їзду.

Крім того, даний акт може підписати і голова ради будинку, а при цьому потрібно вказати номер телефону, місце проживання і всі інші дані.

Ось приклад такого документа:

«Ми, що нижче підписалися,« __ »________ 201_ року встановили, що на території будинку №__, який знаходиться по вулиці ______________ не працюють ліхтарі, в результаті чого відсутнє освітлення. Дата, підпис ».

У такому випадку рекомендується до акту навести докази цієї ситуації за допомогою фотографій. Вищевказану заявку слід віднести в свою керуючу компанію і перевірити, щоб на її копії вам розписалася особа, яка її отримала.

Більш того, зазначену проблему ми повідомляємо і по телефону, і обов'язково записуємо собі такий номер, а також номер заявки і особа, що зареєструвало дане звернення.

Такі заяви розглядаються, і проводяться певні заходи для усунення зазначеної ситуації протягом 7 робочих днів, що зазначено в законодавстві, а зокрема ст. 314 ГК РФ.

Після того, як заяву буде прийнято до розгляду, представник такої компанії повинен перевірити всі зазначені в заявці факти, скласти акт, і після цього передати такий документ вам.

У тому випадку, якщо керуюча компанія не вживає жодних заходів, головним доказом порушення договору з надання послуг, а також підставою для того, щоб провести перерахунок розміру плати за такі послуги, буде вважатися саме той акт, який спочатку склали мешканці.

Дорогі читачіДорогі читачі!

Наші статті розповідають про типові способи вирішення юридичних питань, але кожен випадок носить унікальний характер.

Якщо ви хочете дізнатися, як вирішити саме Вашу проблему - звертайтеся в форму онлайн-консультанта справа. Це швидко і безкоштовно! Або зателефонуйте нам за телефонами:

+7 (499) 703-47-59
Москва, Московська область

+7 (812) 309-16-93
Санкт-Петербург, Ленінградська область

8 (800) 511-69-42
Федеральний номер (дзвінок безкоштовний для всіх регіонів Росії)!

Хто зазначений в договорі обслуговування освітлення замовником всіх робіт?
Яка саме організація повинна забезпечувати освітлення на тій чи іншій конкретній вулиці?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online