Донецьк + Острава = любов

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Донецьк   Прем'єр зробив заяву про те, що українська мова, як йому здається, - це хороший компроміс між чеським і російським, оригінально пожартував, що може говорити по-російськи, якщо вип'є стакан горілки, потім повідав присутнім свіжий анекдот про Путіна і Тополанека Донецьк Прем'єр зробив заяву про те, що українська мова, як йому здається, - це хороший компроміс між чеським і російським, оригінально пожартував, що може говорити по-російськи, якщо вип'є стакан горілки, потім повідав присутнім свіжий анекдот про Путіна і Тополанека. Я приведу його тут, аж надто він політкорректен на мій смак.

Дзвонить Путін Тополанеку і каже: «Якщо ви будете розмовляти з Америкою про радар, ми розбомбимо вашу Прагу». А Тополанек йому відповідає: «Добре, тоді ми розбомбимо ваші Карлові Вари».

Мірек Тополанек   Мірек Тополанек, розчулюючись донецької шахтарському середовищі, повідомив, що Донецьк нагадує йому рідну Острави, де він сім років пропрацював інженером-проектувальником на Остравско-Карвінський шахтах Мірек Тополанек Мірек Тополанек, розчулюючись донецької шахтарському середовищі, повідомив, що Донецьк нагадує йому рідну Острави, де він сім років пропрацював інженером-проектувальником на Остравско-Карвінський шахтах. Схожість цих двох регіонів і послужила причиною виникнення Чеського будинку, відкриття якого фінансувалося двома чеськими кампаніями, які мають представництва в Україні, - PAM market і Alta.

Каже Ладіслав Горак, директор філії консалтингової кампанії «PAM market» - «PAM - Donbass»:

«Наша фірма« PAM market »і фірма« Alta », ми разом прийняли рішення створити Чеський будинок, де будуть офіси чеських фірм, які будуть займатися бізнесом в Донецькій області і в Донбасі. Цей регіон для чеського бізнесу дуже перспективний. Наша фірма є консалтингової, значить ми тут будемо працювати для чеських клієнтів в Донецькій області. Також ми хочемо працювати для українських клієнтів в Чехії і Євросоюзі ».

Острава (Фото: www Острава (Фото: www.czechtourism.com) Кампанія «Alta» займається експортом в країни Східної Європи машинобудівних товарів і технологічного обладнання, а також спеціалізується на проектах модернізації машинобудівних заводів і виробничих ліній. Наприклад, недавно кампанія прийняла рішення побудувати цегельний завод вартістю 18,5 млн євро в Кагарлицькому районі Київської області. На даний момент Чеський будинок являє собою окремий будинок, на першому поверсі якого розташовуються чотири офісу чеських кампаній. Там працюють троє громадян України.

Продовжує Ладіслав Горак:

«Остравський регіон дуже схожий на донецький і ми бачимо величезні перспективи використовувати наш Остравський досвід в Донецьку «Остравський регіон дуже схожий на донецький і ми бачимо величезні перспективи використовувати наш Остравський досвід в Донецьку. Три тижні тому Донецьк і Острава підписали меморандум про співпрацю в галузі утилізації відходів і комунального транспорту, і ми дуже цьому раді. Структура промисловості, є важка промисловість, багато шахт, видобуток вугілля, значить і проблеми схожі, що стосується навколишнього середовища, звалищ і так далі ».

Мірек Тополанек знайшов багато точок дотику у шахтарських столиць. Він зізнався, що чеські студенти з гірничодобувних вузів мріють про практику на донецьких шахтах і що він, будучи шанувальником футболу, дуже вболіває за донецький футбольний клуб «Шахтар». Тополанек, який вважає Донецьк економічним центром України, заявив, що величезний економічний потенціал України лякає європейські країни в контексті розмов про можливий вступ України в ЄС. Також, за словами Тополанека, Європа боїться українського аграрного сектора і ринку робочої сили.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online