Вид на проживання в Україні, Київ. Тимчасовий і постійний

  1. Що таке вид на проживання? коментар юриста
  2. Вартість послуг з отримання посвідки на проживання в Україні
  3. Умови отримання ВНЖ в Україні
  4. Вид на проживання в Україні в рамках квоти
  5. Отримати дозвіл на проживання в Україні поза квотою
  6. Перелік документів
  7. Етапи отримання посвідки на проживання в Україні
  8. Які переваги і терміни отримання з «Еліонорум»?
  9. Залишилися питання по постійному або тимчасовому Виду на проживання в Україні?
  10. У чому переваги роботи з «Еліонорум»?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1 1. Що таке вид на проживання? коментар юриста
2. Умови отримання ВНЖ в Україні
3. Вид на проживання в Україні в рамках квоти
4. Отримати дозвіл на проживання в Україні поза квотою
5. Список документів для отримання ВНЖ
6. Етапи отримання посвідки на проживання в Україні
7. Допомога в отриманні ВНЖ

Будь-яка подорож через кордон - це не тільки враження від нової країни, свіжі перспективи і можливість вирішити особисті питання. Це ще й нескінченна бюрократія, яка неминуче зводить нанівець позитивні враження від будь-якої поїздки. Чим складніший міграційний режим встановлений між державами, тим більше «паперових» запитань Вам доведеться вирішити, перед тим як Ви безпосередньо підете в поїздку.

Один з таких документів - вид на проживання в Україні, який потрібен будь-якому іноземцю, який планує проводити в нашій країні більше трьох місяців в півріччі. Для багатьох процес його отримання - це справжнє випробування, тому цілком логічно, що кожен нерезидент бажає звести свою взаємодію з бюрократичним апаратом до мінімуму і витратити з'явилося час більш ефективно.

Що таке вид на проживання? коментар юриста

ВНЖ в Україні, якщо ми говоримо про тимчасове його варіанті, це документ, який дозволяє перебувати в країні протягом цілого року ВНЖ в Україні, якщо ми говоримо про тимчасове його варіанті, це документ, який дозволяє перебувати в країні протягом цілого року. Зрозуміло, подібний формат має і переваги, і недоліки. З одного боку, тимчасовий отримувати куди простіше, ніж постійний. Якщо, припустимо, Вам не потрібно бути в нашій країні довше року, то чи є сенс докладати зайвих зусиль і домагатися постійного ВНЖ? З іншого боку, людині, яка не який планує їхати через рік, тимчасову посвідку на проживання в Україні доставить масу клопоту, адже йому доведеться щорічно його продовжувати в силу наявності відповідних законів, що вимагають від нерезидентів саме цього. Якщо в міграційній службі вирішать, що причина Вашого перебування в країні все ще актуальна, співробітники проведуть продовження тимчасової посвідки на проживання в Україні.

Постійний ВНЖ в Україні - це доступ до ряду прав, якими користується український громадянин. Відмінності лише в дрібницях. Нерезидент, який отримав постійну посвідку на проживання в Україні, зможе користуватися всіма державними послугами - прописуватися, отримувати допомогу бюрократичних структур і т.д. Однак вибирати президента або склад парламенту особам, які мають постійний вид на проживання, закон не дозволяє. Разом з тим, навряд чи хтось із нерезидентів, які думають над тим, як отримати ПМЖ в Україні, дбає питанням парламентаризму. Зазвичай цілі, що штовхають іноземних громадян на отримання постійного виду на проживання в Україні, більш приземлені - бажання возз'єднати сім'ю або створити бізнес на українській території.

І, мабуть, головне: постійний вид на проживання в Україні дозволяє перманентно перебувати на території країни. Більш того, його не потрібно продовжувати - ПМЖ в Україні видається один раз і назавжди.

Вартість послуг з отримання посвідки на проживання в Україні

Для уточнення вартості послуги можете зв'язатися з нами за телефонами: +380 (44) 337-03-77
+380 (44) 337-04-77 або заповнити просту форму зворотного зв'язку, і наш експерт зв'яжеться з Вами найближчим часом і проконсультує Вас

дізнатися вартість

Умови отримання ВНЖ в Україні

Відповідь на питання, як отримати дозвіл на проживання в Україні, такий: потрапити в одну з категорій, яким, згідно з українськими законами, покладається даний документ Відповідь на питання, як отримати дозвіл на проживання в Україні, такий: потрапити в одну з категорій, яким, згідно з українськими законами, покладається даний документ. Частина підстав, які дозволяють потрапити в ту чи іншу групу, пов'язані з «вродженими» причинами - потрібно, наприклад, бути дитиною громадянина України або народитися на території країни. Однак не варто думати, що претенденти на отримання ВНЖ - це така собі закрита каста, до якої потрапляють тільки по праву народження. Є, наприклад, і ділові підстави - наявність бізнесу, поєднання шлюбом і інші причини, які теоретично доступні кожній людині в сучасній державі, що сповідує принципи рівних можливостей.

Якщо Ви вже стикалися з юридичної міграційної практикою, Вам, напевно відомо, що вид на проживання в Україні може купуватися в рамках квоти, встановленої міграційними органами, або поза цими рамками. Тепер про кожного з випадків більш докладно.

Вид на проживання в Україні в рамках квоти

Інформація про те, як отримати дозвіл на проживання в Україні подібним чином, прописана у відповідних законах Інформація про те, як отримати дозвіл на проживання в Україні подібним чином, прописана у відповідних законах. Отже, Ви можете розраховувати на придбання ВНЖ за квотою, якщо:

  • Ви працівник галузі, в розвитку якої держава зацікавлена. Оскільки кон'юнктура економіки постійно змінюється, важливо мати актуальну інформацію з цього питання. Якщо раптом Ваша спеціальність виявиться в списку пріоритетних, вирішувати питання потрібно максимально швидко (точніше, до чергових змін в законодавстві);
  • Ви член сім'ї українського громадянина, проте не доводитеся йому ні дитиною, ні батьком. Але при цьому ставитеся до числа близьких родичів (виключені нами варіанти дозволяють отримати посвідку на проживання в Україні поза квотою, але про це пізніше);
  • якщо раніше у Вас вже було українське громадянство, Ви його втратили і тепер вирішили відновити;
  • Ви особа, найближчі родичі якого вже успішно пройшли через отримання посвідки на проживання;
  • Ви зробили велику (від 100 000 доларів) інвестицію в місцеву економіку.

За великим рахунком, це відповідь на запитання найчастіше, як оформити ВНЖ тим особам, які не володіють ніякими іншими підставами для цього.

Отримати дозвіл на проживання в Україні поза квотою

  • ті, для кого рідною країною є Україна, вид на проживання отримають поза «черзі». Тут в силу вступає принцип територіального походження. В даному випадку, перед тим, як отримати ВНЖ в Україні, Вам доведеться підтвердити те, що Ви народилися на українській території;
  • якщо Ви вступили в шлюб з громадянином України. Шлюбні узи відразу дають право на тимчасовий ВНЖ, а щоб отримати постійний вид на проживання в Україні, потрібно пробути в шлюбі не менше 2 років;
  • подібними привілеями користуються і опікуни неповнолітніх українських громадян - вони також отримують постійний ВНЖ в Україні поза всяких квот.

Якщо Ви не знайшли тут відповіді на своє питання про те, як отримати постійний вид на проживання, задайте його юристу компанії «Еліонорум».

Перелік документів

Законом передбачено конкретного список документів, на підставі яких видають ВНЖ:

  • три фото встановленого формату
  • інформація про прописку і підтверджують її документи
  • паспорт або інший еквівалентний документ, який в змозі підтвердити Вашу особу
  • довідки, які доводять відсутність у Вас судимостей і серйозних захворювань, здатних представляти небезпеку для суспільства

І головне - аргумент, який вкаже на наявність у Вас підстав, що дозволяють придбати вид на проживання в Україні: свідоцтво про шлюб, документи, що підтверджують близькі родинні стосунки або наявність бізнесу на території країни, і т.д.

Розмірковуючи над тим, як отримати дозвіл на проживання в Україні, нерезиденти задаються питанням, скільки часу це займе. Якщо говорити про те, як оформити ВНЖ самостійно і як довго це триває, то тут не можна назвати конкретні терміни. Можна стати володарем ВНЖ за пару місяців, а можна безрезультатно очікувати і кілька років.

І мова навіть не про збір необхідної документації. Безперечно, ми не заперечуємо того, що цей процес тривалий і клопіткий, і здобувачу часом місяцями доводиться очікувати, поки відповідний компетентний орган видасть йому ту чи іншу офіційний папір. Мова скоріше про те, що дані, надані в міграційне установа, розглядаються працівниками протягом певного часу, і ВНЖ Ви отримаєте в тому випадку, якщо працівник не знайде в Ваших паперах ніяких вад. Якщо вади знайдуться (цей сценарій, до речі, більш ймовірний), Вам доведеться починати заново.

Етапи отримання посвідки на проживання в Україні

Порядок отримання посвідки на проживання в Україні, якщо Ви плануєте зайнятися цим самостійно, буде приблизно таким Порядок отримання посвідки на проживання в Україні, якщо Ви плануєте зайнятися цим самостійно, буде приблизно таким.

  • перш за все, Вам потрібно буде підібрати законна підстава для отримання даного документа;
  • заручитися згодою приймаючої сторони;
  • подати всі документи в українське консульство і дочекатися поки Вам відкриють національну візу;
  • далі йде безпосередній переліт або переїзд на українську територію, де Ви, перш за все, оформляєте державну реєстрацію (тобто знаходите точне місце, де Ви будете жити, і повідомляєте про це державі) і збираєте необхідні для легалізації документи і довідки;
  • не пізніш як через півтора місяця Ви подаєте весь пакет зібраних документів в міграційну службу ;

Якщо все було зроблено вірно, то оформити посвідку на проживання в Україні Ви зможете приблизно через 1-3 місяці. Якщо серед документів будуть виявлені недоліки або неточності, подавати заявку доведеться заново

Які переваги і терміни отримання з «Еліонорум»?

Суть допомоги компанії «Еліонорум» полягає в тому, що ми допомагаємо отримати ВНЖ за мінімум часу і при мінімумі зусиль. Співпраця з нами проходить за наступним алгоритмом:

  • твердження вартості і строків надання послуг
  • підписання договору та внесення передоплати
  • отримання успішного результату

Якщо говорити про терміни, то вид на проживання в Україні за допомогою «Еліонорум» оформляється протягом двадцяти робочих днів. Що стосується вартості, то вона договірна і розраховується індивідуально. Якщо говорити про документи, то мінімальний їх перелік все ж знадобиться. Щоб придбати дозвіл на проживання в Україні за допомогою «Еліонорум», потрібно буде взяти з собою документ, який підтвердить подібне право. Що це може бути за документ, вже говорилося раніше. Крім підтверджуючого документа, від Вас знадобиться тільки Ваш паспорт, а всі інші офіційні папери - турбота співробітників «Еліонорум». Як бачите, все гранично просто.

Залишилися питання по постійному або тимчасовому Виду на проживання в Україні?

Запишіться на консультацію профільного юриста, і дізнайтеся відповіді на всі питання.

У чому переваги роботи з «Еліонорум»?

ми:

  • консультуємо з питань міграційного права
  • вирішуємо проблему з юридичним оформленням переїзду
  • пропонуємо оптимальні варіанти для прописки
  • забезпечуємо широку географію отримання документа, що підтверджує вид на проживання - Київ або будь-який інший український населений пункт;

Всі операції, що проводяться «Еліонорум», абсолютно законні. Прозорість будь-якої угоди - це те, що можуть Вам гарантувати юристи «Еліонорум». Довіра і довгострокове співробітництво - наш головний пріоритет.

Як отримати посвідку на проживання швидко і легально? У «Еліонорум» знають відповідь на це питання!

Додаткові послуги

Що таке вид на проживання?
Залишилися питання по постійному або тимчасовому Виду на проживання в Україні?
У чому переваги роботи з «Еліонорум»?
Що таке вид на проживання?
Якщо, припустимо, Вам не потрібно бути в нашій країні довше року, то чи є сенс докладати зайвих зусиль і домагатися постійного ВНЖ?
Залишилися питання по постійному або тимчасовому Виду на проживання в Україні?
У чому переваги роботи з «Еліонорум»?
Як отримати посвідку на проживання швидко і легально?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online