Податковий номер для іноземців в Україні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ви іноземець, і хочете вести в Україні господарську діяльність, влаштовуватися на роботу і т Ви іноземець, і хочете вести в Україні господарську діяльність, влаштовуватися на роботу і т.п.? Тоді Вам необхідний ідентифікаційний номер платника податків.

ІДЕНТИФІКАЦІЙНИЙ ПОДАТКОВИЙ НОМЕР ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ (ІПН ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ В УКРАЇНІ) - індивідуальний номер для розрахунку податкових відрахувань, виданий податковою службою України. Ідентифікаційний номер платника податків (ІПН) або ж ідентифікаційний код (ІПН для іноземних громадян в Україні) надається фізичним платникам податків, платникам податкових платежів. Він зберігається на особою протягом усього життя. Ми також проводимо правові консультації з отримання індивідуального податкового номера в Україні для іноземних громадян. Компанія «Адвокатське і ріелторські об'єднання України» - Ваш надійний партнер в Україні!

Ми гарантуємо якісний сервіс і індивідуальний підхід до кожного Клієнта.
Ідентифікаційний Номер для Іноземця в Україні може Вам знадобитися в цих випадках:

  • Якщо Ви бажаєте оформити офіційне працевлаштування в Україні по закону;
  • Якщо хочете в майбутнім оформити вид на проживання в Україні ;
  • При реєстрації бізнес-компанії в Україні;
  • при покупці будь-якої нерухомості ;
  • Для відкриття рахунку в банку в Україні;
  • Якщо хочете отримати водійське посвідчення в Україні;
  • При проведенні будь-яких угод з нотаріусом;
  • Для офіційної і легальної оплати податків в Україні;
  • У деяких інших випадках, передбачених чинним законом України.

Вартість отримання ІПН для іноземця Терміни отримання ІПН для іноземця від 1300 грн 1000 грн від 3 днів

Оформити Ідентифікаційний Податковий Номер (ІПН) для іноземців в Україні з нами буде легко і просто. Наші досвідчені фахівці податкового права оформлять для Вас ІПН в найкоротші терміни! Наші фахівці підготують необхідний пакет документів для оформлення ІПН в Україні, подадуть їх в відповідні податкові органи, і отримають для Вас готовий документ.

При бажанні готовий ІПН Ви можете забрати самовивозом, або замовити доставку на будь-який зручний Вам адресу. ІПН для іноземців в Україні (Київ і область) можна оформити самостійно - в такому випадку Вам доведеться стояти в чергах і підбирати необхідний пакет документів самим. В даному випадку ми рекомендуємо скористатися податковою консультацією юриста з податків і отримання ІПН-номера.

Ми вже допомогли багатьом легально і без проблем знаходиться на території України. Компанія «АРОУ» успішно працює на ринку юридичних послуг і в галузі міграційного права зокрема вже більше 15-ти років! До нас за роки роботи звернулося вже безліч Клієнтів. Рекомендуємо ознайомиться з їх відгуками. Багато стали нашими постійними замовниками , І ті, хто скористався нашими послугами, залишилися задоволеними. Ви це можете перевірити самі, переконавшись на власні очі в правоті наших слів. Нагадуємо, що в рамках програми лояльності перші 15-ть хвилин консультації міграційного адвоката надаються безкоштовно!

Ознайомитися з повним списком юридичних послуг «АРОУ» для іноземних громадян!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online