МТС запускає Visual Voicemail

  1. Як підключити
  2. вартість
  3. додаткова інформація
raub

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua


Москва, РФ - ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT), провідний телекомунікаційний оператор в Росії і країнах СНД, першим серед російських операторів оголошує про запуск послуги, яка дозволяє управляти автовідповідачем в стільниковому телефоні за допомогою зручного мобільного застосування.

В рамках послуги «Голосова пошта +» користувачі можуть керувати голосовою поштою (автовідповідачем) за допомогою зручного мобільного застосування, яке дозволяє працювати з записами автовідповідача також як з SMS-повідомленнями або електронною поштою - прослуховувати, пересилати або видаляти голосові повідомлення в довільному порядку, відповідати на них, оперативно змінювати вітання в залежності від ситуації.


Власникам iPhone є вже встановлене в смартфоні додаток «Автовідповідач». Користувачі смартфонів з операційною системою Android можуть завантажити безкоштовний додаток на сайті МТС ( www.mts.ru/vvm ). Найближчим часом МТС також планує випустити версії додатка для роботи з голосовою поштою для пристроїв з операційними системами BlackBerry і Symbian.

«Автовідповідач або голосову пошту використовують більше 90% абонентів мобільного зв'язку в Німеччині або США, в Росії цей сервіс тільки набирає популярність. МТС першою на російському ринку впровадила ІТ-рішення для «візуалізації» голосової пошти та домовилася з Apple про активацію вбудованого в iPhone додатки. Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу мобільного додатка клієнти МТС зможуть витрачати в п'ять разів менше часу на роботу з голосовою поштою і більш ефективно вирішувати особисті і ділові питання. Ми розраховуємо, що завдяки інноваційним способам роботи з голосовою поштою число користувачів цього сервісу може подвоїтися вже в найближчий рік », - зазначив віце-президент МТС з маркетингу Василь Лацанич.

Як підключити

Підключити опцію «Голосова пошта +» можна за допомогою

  • «Інтернет-помічника»,
  • направивши SMS з текстом 90 <пробіл> 9 на номер 111,
  • набравши команду * 111 * 900 # на своєму телефоні.

Сервіс доступний абонентам МТС в Москві, Московській області і інших регіонах Центрального федерального округу, а також в Приволзькому федеральному окрузі 1.

вартість

Абонентська плата становить 3,3 рубля в день. Трафік, споживаний додатком, не тарифікується в будь-якому регіоні Росії у внутрішньо-роумінгу.

додаткова інформація

Більш детальна інформація про послугу «Голосова пошта +» доступна за адресою www.mts.ru/vvm .

1за винятком Пермського краю.

* * *

За додатковою інформацією звертайтеся:
Прес-служба ВАТ «МТС»
Валерія Кузьменко
Тел .: (495) 912-32-20
e-mail: [email protected]

джерело - http://www.company.mts.ru/press-centre/press_release/2012-02-15-1525573/

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online