Мер Анапи розібрався з незаконним шлагбаумом у оглядового майданчика «Ластівчині гнізда»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: instagram.com/chp_yug

com/chp_yug

Фото: instagram.com/chp_yug

За дорученням мера Анапи Юрія Полякова 20 липня сюди приїхав його заступник Едуард Балмашев.

В результаті розглядів з'ясувалося, що дана земля знаходиться в приватній власності у якоїсь Асі Аракелян, а плату за проїзд збирає суборендар Гайк Соколенко. Однак за які послуги зобов'язані платити анапчане і гості курорту, представники бізнесмена пояснити не змогли. За їх словами, в майбутньому на оглядовому майданчику вони планують встановити торговий кіоск, саме місце якимось чином впорядкувати, а поки відпочиваючі просто повинні платити їм за проїзд на територію.

Наскільки правомірно вести тут комерційну діяльність - питання відкрите, так як ця ділянка має статус сільгосппризначення.
Всі зібрані матеріали мерія направить до правоохоронних органів, в Росреестр і в Росприроднагляд для прийняття конкретних жорстких заходів, повідомили в прес-службі адміністрації Анапи.

Як раніше повідомляли «Кубанські новини», Веніамін Кондратьєв доручив розробити єдині правила проїзду до моря.

Як зазначив губернатор, в розпал курортного сезону в першу чергу необхідно приділяти увагу благоустрою та чистоти пляжів, а також безпеки атракціонів.

- Вважайте, що для всіх глав - не тільки курортних територій - це доручення, не має терміну давності. Це має бути вашою щоденною роботою, - акцентував губернатор. - Я доручав навести порядок на пляжах, прибрати все, що заважає проходу до моря.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online