Риболовля в Мінську - самі «рибні» місця міста

  1. Читати схожі записи:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Що не кажи, а ловити рибку в столиці Білорусі - одне задоволення! Тут ходить на риболовлю кожен третій чоловік, а все тому, що все тут самою природою немов створено для рибальства: Мінська область переплетена більш, ніж 450 річками, загальна протяжність яких перевищує 10 000 км.
Крім річок є та інші «рибні місця» - 28 водосховищ, озера Свір і Нарочь, а також близько 500 водойм меншого розміру.


Якщо ви вже вивчили готелі Мінська, ціни на які починаються від 81 долара (двозірковий East Time Hotel) і закінчуються 385 доларами (розкішна п'ятизірковий готель «Європа Мінськ»), саме час перейти до вивчення рибних місць білоруської столиці.
Комсомольське озеро
Розташоване воно в самому центрі Мінська, глибина озера невелика - 4-4,5 метра. Сюди мінчани і гості столиці відправляються порибалити як в літній, так і в зимову пору року. Тут прекрасно ловиться карась, плотва і навіть йорж.
Заславське водосховище
Цей штучна водойма є другим за величиною на всій території Білорусі. Глибина його становить 8 метрів. Ловлять тут переважно на гребному канаті і біля нього. У відерце рибалки найчастіше потрапляють плотва, лящ, щука, а також (якщо пощастить) йорж і окунь.
ЧИЖІВСЬКА водосховище
Ще один водойму, на цей раз з проточною водою, розташовується в південно-східній частині міста - це ЧИЖІВСЬКА водосховище. Його глибина становить до 9 метрів, рибалять тут влітку і взимку, в основному улов складається з плотви, коропа, йоржа і, звичайно, щуки.
Дрозди
Дрозди - це водосховище, розташоване практично на околиці Мінська, в північно-західній його частині, на річці Віслочь. Глибина становить всього 6 метрів, а вода, зрозуміло, проточна.
Тут багато хорошої, великої риби, однак вона досить обережна, тому і рибалити потрібно зі знанням справи. Щоб помилуватися на зграйки апетитних великих рибин, приїжджайте сюди в травні - в цей час проходить нерест ляща.
Крім водойм, що відрізняються великим скупченням рибалок і просто відпочиваючих, відмінними місцями для душевної риболовлі в тиші і спокої є річечки, які переважно розташовані на околиці Мінська і в області. Ви можете відправитися на річки Німан, Уса, Бобер, Вілія, морочити, Случ, Східна Березина або Свислочь - всі вони протікають в Мінському районі.
платна риболовля
Сучасні міські жителі і гості столиці звикли розраховувати не тільки на себе і матінку природу, а й з комфортом порибалити за плату. У цьому випадку місце для риболовлі буде зариблено, прибрано, містки укріплені, так що ніякого екстриму - суцільне задоволення.
Найбільше позитивних відгуків є про платні ставках рибного господарства Волма, де можна зловити щук і амурів великого розміру. Також хвалять «платник» Шіщіца, що в Слуцькому районі - тут рибалкам зі стажем дістаються великі коропи і не тільки.
Загалом, в Мінську не ловить рибу хіба що ледачий, а іноземці і зовсім, приїжджаючи з візитом в білоруську столицю, вважають риболовлю мало не національним видом спорту.

Читати схожі записи:

на Ваш сайт.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online