зняти квартиру в Санкт-Петербурзі, зняти кімнату в Санкт-Петербурзі, оренда житла в Санкт-Петербурзі, вартість оренди квартири в Санкт-Петербурзі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оренда житла в Санкт-Петербурзі. Особливості оренди в Пітері.

Інтернет-видання рясніють достатком красивих і доглянутих квартир з сучасним ремонтом. А що в реальності? На ділі все йде набагато скромніше. Ринок в основному представлений квартирами зі скромною меблюванням і ремонтом. Поки попит на якісне житло випереджає пропозицію. Якщо ви новачок в оренді нерухомості або приїжджий, почитайте поради початківцям орендарям та про схеми шахрайства на ринку оренди .

В історичному центрі Санкт-Петербурга найдорожче житло В історичному центрі Санкт-Петербурга найдорожче житло. Це район біля метро Невський проспект, Садова, Володимирська, площа Повстання. Вартість квартири тут може досягати 150-200 тис. Рублів на місяць. Не лякайтесь. Це великі статусні 5-6 кімнатні квартири великої площі, європейськи мебльовані.

Зняти квартиру в Санкт-Петербурзі. Вартість однокімнатної квартири в центрі міста 30-50 тис. Руб. в місяць, тоді як по місту СЕРЕДНЯ ціна однокімнатної квартири 20 тис. руб. З тість оренди квартири в Санкт-Петербурзі може варіюватися в залежності від якості ремонту, обстановки і близькості до метро.

Хороші квартири в новобудовах міста, це райони поблизу метро "Комендантська проспект", "Парнас", "Дев'яткіна", "вулиця Дибенко". Тут можна зняти сучасну квартиру великої площі в сучасному новому будинку. Правда, метро не завжди в пішої доступності. Це особливо стосується метро "вулиця Дибенко", "Комендантська проспект". На даний момент станція метро "Комендантська проспект" - кінцева станція метро, ​​але її планують продовжити.

Двох, трьох-кімнатних квартир на ринку набагато менше, ніж однокімнатних. Але вони і користуються меншим попитом. Не всім по кишені платити по 30-40 тис. Руб. у місяць.

Зняти кімнату в Петербурзі. Багатьом приїжджим в Петербург людям, студентам за коштами лише оренда кімнати. Вартість оренди кімнати коливається в межах 8 -15 тис. Рублів. На вартість оренди впливає кількість орендарів: один або двоє, троє. Для двох або трьох орендарів вартість оренди на кілька тисяч вище. СЕРЕДНЯ вартість оренди кімнати для двох - 12 тис. Руб. плюс комунальні послуги. У 70% оголошеннях з оренди кімнат потрібно тільки один орендар. В оголошенні так і пишуть: для однієї людини.

Що означає зняти кімнату в Петербурзі? Давайте складемо уявлення про кімнатах. Кімната може бути в 2,3,4-х кімнатній квартирі, а може бути у великій 10-кімнатній комунальній квартирі старого фонду. Останні зазвичай знаходяться в центрі, так як весь старий фонд Петербурга (будинки побудовані в 18-19 столітті) - це Що означає зняти кімнату в Петербурзі історичний центр міста.

Кімнати в старому фонді найчастіше залишають бажати кращого. Нагадаю, в 18-19 століттях окремих ванних кімнат не будували, так що ванних там немає. У кращому випадку встановлена ​​душова кабіна на кухні. Рідше буває встановлена ​​ванна на кухні, відгороджена шторкою.

Таких квартир багато в Петроградському, Адміралтейському і Центральних районах міста. Це темні багатокімнатні квартири з поганим ремонтом і сантехнікою. Люди, які приїжджають до Пітера з провінції бувають в шоці від таких квартир. Чому людям, які проживають в цих квартирах не навести порядок і не зробити ремонт?

З одного боку, Пітерський житель в цьому плані досить ледачий, а з іншого боку, контингент, який проживає в цих квартирах такий, що їм і так зійде. Вони до цього звикли і нічого не хочуть міняти. Часом буває, важко підібрати що-небудь клієнтові в цих районах. Одна кімната "краше" інший. У старому фонді кімнати часто бувають поганої планування, довгі і вузькі, з вузьким вікном. Вони називаються кімнати "келії". Мебльовані кімнати, як правило, старими меблями, яку в хороших будинках викидають. Проте, кімнати тут затребувані через розташування і ціни тримаються стабільно високі.

Наприклад, роблю огляд ринку кімнат в районі метро Чернишевська Наприклад, роблю огляд ринку кімнат в районі метро Чернишевська. Це центральний район, тут переважають будинку старого фонду. Кімнати в більшості своїй невеликі за площею, "убиті", але ціни тримаються стабільно. Середня ціна: 12 тис. Руб. + КП (комунальні послуги). При цьому знайти кімнату правильної форми з косметичним ремонтом і стерпним меблями важко.

Зупинимося на кімнатах в 2-х, 3-х, 4-х кімнатних квартирах. Кімнати в 2-х кімнатних квартирах здаються рідше. Зазвичай кімнату в двокімнатній квартирі здають бабусі для однієї дівчини - студентки.

Багато клієнтів прагнуть заселитися в таку квартиру сім'єю, але найчастіше їх туди не беруть. Одинокій бабусі шум не потрібен, вона прагне взяти самотню дівчину-студентку без дітей і тварин, яка до того ж ще й працює. Така дівчина - ідеальний варіант для бабусі, її майже ніколи не буває вдома. Підробляє дівчина-студентка так втомлюється, що приходить додому тільки спати.

Набагато більше кімнат здається в 3, 4-х кімнатних квартирах. Кращі квартири в сталінських будинках. Тут великі передпокої і кухні. Кімнати з високими стелями і правильної прямокутної форми. Якщо такий будинок в безпосередній близькості від метро, ​​то взагалі добре. Сталінські будинки - непоганий вибір як в оренді, так і на Набагато більше кімнат здається в 3, 4-х кімнатних квартирах вторинному ринку нерухомості.

Найкраще знімати кімнату в сучасних квартирах в спальних районах міста. За якістю, меблювання ці кімнати, як правило, краще. У сучасних будинках роблять якісний ремонт і купують нові меблі. меблювання більшості квартир і кімнат залишає бажати кращого.
Часто клієнти через недосвідченість думають, що краще за все орендувати кімнату в двокімнатній квартирі, тому що там менше сусідів. Це не зовсім так. Бабуся, яка здає кімнату, може весь мозок винести, і нескінченними причіпками зіпсувати проживання. Не хочу говорити погано про всіх літніх леді Санкт-Петербурга, але, найчастіше, так і буває.

Непогано, коли в квартирі мало кімнат, але потрібно дивитися не на кількість кімнат, а на якість сусідів! Це ключовий момент! Головне, щоб там не було п'яниць, неадекватних громадян, наркоманів або торгують наркотиками, що ще гірше. Цей контингент громадян "гніздиться" саме в комунальних квартирах. З іншого боку, і в 5-ти кімнатній квартирі може панувати мир і спокій на протязі багатьох років. Якщо в такій квартирі заведеться неадекватний сусід, то колективом з ним простіше впорається ніж в невеликій квартирі.
З досвіду - не важливо скільки кімнат у квартирі, важливо - щоб були спокійні сусіди.

Приклад. Нещодавно я шукала кімнату для однієї дівчини. Їй треба було зняти кімнату в центрі, недалеко від роботи. Я стала шукати відповідну їй кімнату. На жаль, одна єдина відповідна нам кімната була в 5-ти кімнатній квартирі. Квартира була в старому фонді, стан квартири і кімнати на три з плюсом. Переговоривши по телефону з господарями я дізналася, що в цій квартирі живуть одні жінки, майже всі орендують, всі працюють. Це заспокоїло. Ми пішли на перегляд кімнати. Квартира була малонаселена, спокійна, всі дівчата постійно на роботі.

Залишалося одне "але". У моєї дівчини були свої уявлення про затишок, вона хотіла зробити свій ремонт кімнати і дещо поміняти з меблів. Господарі дали добро на косметичний ремонт кімнати в рахунок оренди, відсутні предмети інтер'єру домовилися, що вона купить за свій рахунок. Після всіх переговорів моя клієнтка заселилася. Ця кімната ідеально підходила їй за місцем розташування, була поруч з її місцем роботи.

Комунальні послуги Комунальні послуги. В оголошеннях з оренди часто пишуть: + КУ. Що за таємничі КУ? Під цією абревіатурою ховаються комунальні послуги. Найчастіше комунальні платежі оплачує орендар.

Тому, коли ви дивитеся в оголошенні вартість оренди квартири, то повинні мати на увазі, що будете, швидше за все, оплачувати комунальні послуги. Не гріх відразу поцікавитися вартістю комунальних послуг і чи входять вони в вартість оренди.
Сподіваюся, моя стаття була корисна для вас.

А що в реальності?
Що означає зняти кімнату в Петербурзі?
Чому людям, які проживають в цих квартирах не навести порядок і не зробити ремонт?
Що за таємничі КУ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online