ЖК Софія Клубний планування квартир | Відділ продажів ЖК Софія, ЖК Софія Клубний і Софія Residence від Мартинова

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЖК Софія Клубний планування квартир

Пропонуємо Вашій увазі доступне і комфортне житло в мальовничому передмісті столиці. Це житловий комплекс «Софія Клубний».

Якщо Ви вже втомилися від однотипних багатоповерхівок Києва, і хочете жити в невеликому містечку з розвиненою інфраструктурою, зверніть увагу на цей ЖК від надійного забудовника - Мартинова. ЖК Софія Клубний розташований на відстані всього в кілька кілометрів від Великої Кільцевої дороги. Перед Вашим поглядом відкриються мальовничі місця Софіївської Борщагівки.

Пропонуємо Вам звернути увагу на планування квартир житлового комплексу. Тут Ви не побачите незручних санвузлів, стандартних кімнат і вузьких, маленьких кухонь. На етапі проектування були враховані всі сучасні європейські стандарти.

Серед нововведень в плануванні слід назвати: широкі кімнати; просторі кухні; засклені зручні балкони. Сучасне планування квартири в поєднанні з розвиненою, продуманої до дрібниць інфраструктурою комплексу - це далеко не всі переваги ЖК Софія Клубний.

Перейдемо до детального розгляду планування одно-, дво- і трикімнатних квартир комплексу. У ЖК Софія Клубний однокімнатні квартири займають з першого по восьмий поверхи. Метраж однокімнатних квартир варіюється від 35,9 до 55,1 метрів квадратних. В однокімнатній квартирі Ви знайдете: загальну кімнату, просторий передпокій, кухню, лоджію, ванну кімнату з туалетом.

Планування квартир в ЖК Софія Клубний:

Планування квартир в ЖК Софія Клубний:

Більше планувань Ви можете подивитися в спеціальному розділі - відкрити всі планування .

Що стосується двокімнатних квартир, то вони розташовані також з першого по восьмий поверхи. Забудовник Мартинов на вибір пропонує безліч варіантів планувань. Їх площа, як правило, від 59 до 76,5 метрів квадратних. Планування двокімнатної квартири передбачає наявність: загальної кімнати, спальної кімнати, передпокої, кухні, лоджії, ванної кімнати, туалетної кімнати. У деяких двокімнатних квартирах є також гардероб і додатковий коридор.

Трикімнатні квартири мають площу від 74,3 до 100+ квадратних метрів. Тут Ви знайдете: загальну кімнату, спальню, другу спальню, передпокій, кухню, туалет, ванну кімнату.

Якщо Ви любите комфорт і шукайте варіанти з великою кількістю вільного простору, зверніть увагу на дворівневі квартири. У ЖК Софія Клубний вони займають дев'ятий і десятий поверх. Їх площа - від 80-ти до 125+ метрів квадратних і може становити до 5-ти кімнат.

Ви можете самостійно підібрати один з найбільш підходящих варіантів. Дворівневі квартири в ЖК Софія Клубний ідеально підходять великим родин та людям, які звикли жити в комфортних умовах.

Якщо Ви зараз підбираєте найбільш оптимальний варіант власного житла, зверніть увагу на наш житловий комплекс. Це ідеальне поєднання житла європейського типу по більш ніж доступною вартості.

Зверніть увагу: вартість квартир у новобудовах і будинках суттєво відрізняються від цін в зданих в експлуатацію будинках.

У великій мірі вартість одного квадратного метра залежить від ступеня готовності, а також орієнтовного терміну введення будинку в експлуатацію. В середньому ціна одного квадратного метра в ЖК Софія Клубний, на момент написання статті становить 14 тисяч гривень / кв. м.

Також ціна одного квадратного метра площі залежить від формату розрахунку - якщо Ви захочете скористатися розстрочкою від забудовника.

Купуючи квартиру в ЖК Софія Клубний, Ви можете розраховувати на якісну житлову площу в екологічно чистому районі з новітньої плануванням.

Крім цього Ви зможете підібрати планування квартири на свій смак. З ЖК Софія Клубний Ви відчуєте себе жителем комфортного і затишного європейського містечка!

Купуючи квартиру в Софія Клубний, Ви можете не тільки розраховувати на гарне і зручне житло, але і на комфорт і безпеку. Територія комплексу - під охороною і закрита, з розвиненою торгівельною та розважальною інфраструктурою.

ЖК Клубний є житловий комплекс нового покоління. У внутрішніх, цілодобово охороняються дворах розташовані дитячі майданчики, зони відпочинку, декоративні озера і т.д.

Забудовник Мартинов використав тільки екологічно якісні матеріали. Всі споруди комплексу складаються з цегли, а фасади утеплені за допомогою вологостійких і паронепроникних матеріалів - пінополістиролу.

Зверніть увагу: на сьогоднішній день здані в експлуатацію п'ять будинків. До кінця 2019 року забудовник Мартинов планує здати в експлуатацію весь ЖК Софія Клубний.

Отже, купуючи житло в ЖК від Мартинова, Ви отримуєте: комфортне одно-, дво-, три- і чотирикімнатне житло з продуманим плануванням; акуратні дворики з оригінальним ландшафтним дизайном; охоронювані стоянки і внутрішні паркінги; фітнес клуб і басейн; торговий центр.

Найближчим часом планується спорудження дитсадка і школи, відкриття господарських і продуктових магазинів, салонів краси, супермаркетів, бутиків і кафе на території ЖК Софія Клубний.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online