У Харкові за $ 22 000 можна купити «дворівневі гостинки»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В даному огляді розглянемо варіанти житла, яке можна придбати при мінімальних витратах в Харкові В даному огляді розглянемо варіанти житла, яке можна придбати при мінімальних витратах в Харкові.

Як повідомили СтройОбзор, аналітики порталу нерухомості Domik.net , Найдешевші пропозиції з продажу квартир в другому за кількістю населення місті України стартують від $ 10 000. Однак за ці гроші ви можете придбати всього лише кімнату в колишній комуналці, яку переробили під індивідуальне житло. У будинках висотою 3-5 поверхів роблять ремонт, фарбують фасад, іноді облагороджують двір. У колишніх комунальних кімнатах встановлюють душову кабіну і унітаз, просто в житловій кімнаті розміщують електроплитку, в кращому випадку з витяжкою, і кухонний стіл. Іноді навіть привабливо називаючи це в оголошеннях квартирою-студіо. За $ 10 000 вас чекають тільки голі стіни, де належить робити ремонт і встановлювати сантехніку. При вартості від $ 18-20 тисяч починаються пропозиції подібних квартир з більш менш пристойним ремонтом.

Найдешевша квар тиру в Харкові продається за ціною $ 22 000. Причому заголовок інтригує - «Продам дворівневу гостинку». З'ясувалося, що проблему малих площ в квартирах харків'яни вирішують оригінально: в однокімнатній квартирі роблять верхній ярус, на якому, наприклад, вільно можна встановити ліжко. Санвузол в такому житлі, звичайно, поєднаний. Просто в кімнаті пропонують встановити електропечкі, пояснюючи, що установка газових печей в таких квартирах не дозволена по нормам безпеки. Так як кухня буде розміщуватися в одному приміщенні з житловою кімнатою, ріелтор красиво називає такий варіант житла квартирою-студіо. За вищеназвану ціну продавці готові розлучитися з квартирою на першому поверсі 4-поверхового будинку на проспекті Орджонікідзе, 21, загальна площа двох «поверхів» якої - 21 кв. метр.

Але новим господарям самостійно доведеться змінювати стать і клеїти шпалери.

До речі, ще одна квартира такого ж типу, але вже з трохи великою площею - 25 кв. метрів продається на вулиці Олексіївській, 14-б. Квартира розташовується на першому поверсі 9-поверхової новостро йки 1994 року. Тут потрібен невеликий косметичний ремонт, який навіть готові провести за невелику доплату. У нинішньому стані «під шпалери» квартира виставлена ​​на продаж за ціною $ 25 000.

Друге місце займають квартири вартістю в $ 24 000. Перша - в 5-поверховому будинку по проспекту Ілліча, 95. Загальна площа - 30 кв. метрів. При бажанні можна буде розібрати комору, збільшивши свою житлову площу. Квартира, розташована на першому поверсі, в хорошому житловому стані - кухня і ванна кімната облицьовані плиткою, труби і сантехніка замінені на нові, постелений якісний паркет, вхідні двері броньовані.

Окремо обмовляється продаж меблів, якщо покупця зацікавить така пропозиція. До метро «Холодна гора» 10 хвилин добиратися на маршрутці. У цьому районі хороша транспортна розв'язка, є ринок, супермаркети і торгово-розважальні центри.

За таку ж ціну в $ 24 000 на Харкові можна знайти навіть двокімнатну квартиру. На Москалівці на першому поверсі двоповерхового будинку по вулиці Колодязній виставлена ​​на продаж квартира площею 50 кв. метрів. У кімнатах оброблені стіни під косметичний ремонт, але підлоги доведеться міняти. Кухня та ванна кімната теж мають потребу в гарному ремонті.

Зате тут є автономне опалення, а двір будинку закритий. Покупцеві варто звернути увагу на особливість цих старих будинків - в кожну квартиру тут свій окремий вхід. Саме тому квартиру рекомендують ще тим покупцям, хто шукає приміщення для бізнесу.

На третьому місці нашого рейтингу однокімнатна квартира в цегляному дореволюційному будинку по вулиці Червоножовтневій вартістю $ 24 700. Квартира площею 24 кв. метра з високими стелями на першому поверсі. Старовинна двоповерхова будівля виділяється архітектурою, а також має свій обгороджений кованою огорожею двір.

Гарне місце розташування - наближений до центру район, до того ж до доглянутої набережної тут подати рукою. У житловій кімнаті - два вікна.

Недолік цієї квартири - дуже маленька кухня, площа якої всього 5 кв. метрів. Господарі готові поступитися в ціні.

Ще один варіант житла, дешевше якого важко що-небудь уявити, неодноразово зустрічався в харківських оголошеннях про продаж нерухомості. Тема подібних оголошень більш ніж просто привабливий - однокімнатна квартира за $ 9 000. При цьому площа житла 32 кв. метра. Бути може, в це неможливо повірити, але це реальна пропозиція. Особливість такої угоди в тому, що квартири в Харкові за ціною 9-17 тисяч продаються за договором довічного утримання. Це означає, що за дуже дешевою ціною ви купуєте квартиру, в якій продовжить жити пенсіонер-продавець. При цьому ви не зможете проживати в цій квартирі невизначену кількість років. Під час укладання угоди ви отримуєте на руки документи на квартиру, завірені державним нотаріусом, і підписуєте договір, згідно з яким, крім вартості житла, зобов'язуєтеся виплачувати 500 гривень щомісяця на утримання самотнього пенсіонера або сімейної пари і оплачувати рахунки за комуналку. Зрозуміло, що тип квартир і будинків, а також їх місце розташування, можуть бути абсолютно різними, але при цьому ціна коливається в позначених межах.

В цілому, найдешевші однокімнатні квартири в Харкові можна розглядати в цінових рамках від $ 20 000 до $ 25 000. Але це можуть бути як «хрущовки» і «панельки» в спальних районах, так і дореволюційні будинки в навколоцентральних районах.

Автор: Катерина Колонович
За матеріалами: Domik.net-нерухомість

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online