Перепланування П44Т: 10 вдалих варіантів перепланування двушки

  1. перепланування П44Т
  2. вихідна планування
  3. Варіант 1
  4. Варіант 2
  5. варіант 3
  6. варіант 4
  7. варіант 5
  8. варіант 6
  9. варіант 7

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Найбільш затребувані і реальні для узгодження варіанти перепланувань двокімнатної квартири в новобудовах популярної серії П44Т.

перепланування П44Т

Новобудови серії П-44т - одні з найпоширеніших в великих містах Росії. Не дивлячись на непогані вихідні квартири, можна зробити житло ще більш комфортним і продуманим за допомогою перепланування.

Більшість стін в квартирах будинків серії П-44т - несучі. З 2007 року почали будувати будинки з нішами в несучих стінах в квартирах вище шостого поверху, в тих місцях, які виявилися найбільш затребуваними при перепланування. Ці ніші можна переобладнати в дверний отвір без додаткового посилення металоконструкціями. У будинках до 2007 року узгодити такий отвір все одно реально. ГУП МНІІТЕП, автор цієї серії житлових будинків, забороняє робити отвори в несучих стінах в не передбачених місцях і зрізати підвіконні блоки в будинках, побудованих після 2007 року.

Сьогодні ми розглянемо варіанти перепланувань двокімнатної квартири площею 60,3 м². Ми взяли їх на порталах Ідеї Вашого будинку, Жілекспертіза і МВК сервіс, щоб проаналізувати вдалі і не дуже рішення.

вихідна планування

Планування має на увазі дві ізольовані кімнати, кухню, просторий коридор і роздільний санвузол. На кухні є еркер, в кімнатах балкон і лоджія. Одна з варіацій вихідних планувань має еркер ще і в спальні.

Варіант 1

Варіант 1

Що змінилося:

  • Об'єднання і розширення санвузла. Збільшене місце дозволить розмістити у ванній шафа і пральну машинку. Прийняти зважене рішення: « Суміщений санвузол: за і проти ».
  • Добудована перегородка в спальні, яка дозволяє вдаліше розташувати вхід в кімнату і зробити нішу для невеликої вбиральні або шафи-купе з доступом з кімнати.

Узгодження: несучі перегородки не порушені, мокра зона не перенесена - погодити не складе проблем.

Модифікація цього ж рішення, тільки без зведення стін в спальні. Демонструє можливе розташування меблів при такій переплануванні.

Варіант 2

Варіант 2

Що змінилося:

  • Об'єднання санвузла. Без розширення, як в минулому варіанті, але стало просторіше.
  • Перегородку між коридором і кухнею демонтували і перенесли, зробивши в кухні додаткову нішу: безсумнівний плюс для невеликої кухні.
  • Шматочок коридору відгородили для створення комори: зручне місце для зберігання.
  • Організували дверний проріз між кухнею та вітальні. Це необхідний захід для створення комори, але тепер вітальня стала прохідний: гостям або родичам в ній буде не комфортно, в дитячу або спальню цю кімнату також не переобладнувати.
  • У спальні з'явилася розсувна перегородка, що дозволяє розділити її на дві зони. Наприклад, спальню і дитячу або спальню і кабінет.

Узгодження: демонтаж не несучих перегородок і установку нових погодити не складно. Організація дверного отвору в несучій стіні може викликати складності узгодження в квартирах, де в цьому місці не передбачені ніші, але узгодити зміну все ж можна.

Це рішення дуже схоже, тільки замість збільшення простору кухні вибрано збільшення ванної кімнати, а комора менше:

варіант 3

варіант 3

Що змінилося:

  • Санвузол об'єднали і розширили за рахунок коридору. Ми не впевнені, що такий великий санвузол буде функціональним: минулий варіант з комори подобається нам більше.
  • Створення дверного отвору між кухнею та вітальні, як в минулому варіанті.
  • У спальні спорудили дві перегородки, щоб зробити більш зручний вхід і створити нішу для шафи або ліжка. Це логічне рішення, яке не потребує особливих затрат.

Узгодження: санвузол займає частину коридору, що означає переміщення мокрою зони: її необхідно гідроізолювати, тоді узгодження перепланування можливо. Дверний отвір аналогічно минулому варіанту. Зведення перегородок в спальні не викликає проблем.

варіант 4

варіант 4

Що змінилося:

  • Демонтаж перегородок між ванною і туалетом для розширення ванною. Туалет організований за допомогою зведення перегородки в коридорі. Хороший варіант, якщо вам потрібна простора ванна, але при цьому вам більше підходить окремий туалет.
  • Зведення розсувний перегородки в спальні аналогічно варіанту 2.
  • Дверний отвір між кухнею і вітальнею, аналогічно варіантів 2 і 3.

Узгодження: знову мокра зона переміщається в коридор, а в даному випадку ще й з'являється необхідність протягувати сантехнічні комунікації. Це складність як для реалізації, так і для узгодження, але вирішити її реально.

варіант 5

варіант 5

Що змінилося:

  • Просте об'єднання санвузла.
  • Зведення гіпсокартонних перегородок під гардероби.

Тут додатково знесена перегородка між коридором і кухнею і показано можливе розташування меблів:

Тут додатково знесена перегородка між коридором і кухнею і показано можливе розташування меблів:

Узгодження: тільки демонтаж не несущих перегородок. При дотриманні гідроізоляції санвузла, узгодження буде легким.

варіант 6

варіант 6

Що змінилося:

  • Розширення ванній за рахунок коридору.
  • Створення запасного туалету зі входом з кухні. На наш погляд - це не дуже практичне рішення.

Узгодження: необхідно узгодити перенесення мокрій зони в коридор і зробити гідроізоляцію, планування согласуемое.

варіант 7

Ця квартира з базової модифікації, будинків серії П-44. У П-44 і П-44т схожа планування двокімнатних квартир, тільки зменшений метраж і немає еркера на кухні і балкона. Ми розглядаємо її з-за цікавою перепланування, яку частково можна втілити і в будинках П-44т.

Що змінилося:

  • Перенесення кухні в коридор - цікаве рішення. Зона їдальні в даному випадку організована на місці вітальні, яка розташовується в кімнаті, яку в попередніх випадках відводили під спальню.
  • Переміщення спальні тут можливо, тому що замість кухні розташована велика ванна з зоною відпочинку та вікном: рай для любителів водних процедур. Вона виходить особистої ванній, що примикає до спальні і проходом тільки з неї, прорубаним в стіні.
  • У коридорі передбачено гостьовий санвузол.
  • Двері в спальню і вітальню зміщуються, щоб не робити простір у кухні дуже тісним.

Узгодження: тут багато складний рішень, таких як перенесення кухні в коридор і ванною в кухню. Для серії П-44т буде складним і узгодження перенесення великої кількості дверних прорізів. Узгодити таке перепланування можливо далеко не у всіх випадках.

Фотографії: mvk-service.com, ivd.ru, zhilex.ru

перепланування, планування, новобудова

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online