Оренда двокімнатних квартир у Києві подобово Зняти \ Орендувати квартиру в Києві: Двокімнатні апартаменти в Києві.

  1. Двокімнатні квартири подобово
  2. №33 - Двокімнатна квартира за адресою вул. Червоноармійська (Велика Васильківська) 112 (75 USD за добу)
Двокімнатні квартири подобово

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наші двокімнатні апартаменти - це квартири з двома просторими кімнатами, функціональної обладнаної кухнею і сучасною ванною, шикарно мебльовані Наші двокімнатні апартаменти - це квартири з двома просторими кімнатами, функціональної обладнаної кухнею і сучасною ванною, шикарно мебльовані. Пристосовані для проживання невеликої компанії або сім'ї. Укомплектовані всім необхідним, включаючи повністю обладнану кухню, кабельне ТБ 21 ", Сучасний ванну, телефон c прямим міським номером, кавоварку, електрочайник.

Додатково укомплектовані кондиціонерами, пральною машиною автомат, СВЧ і електроплитою Додатково укомплектовані кондиціонерами, пральною машиною автомат, СВЧ і електроплитою. Витримані в індивідуальному вишуканому стилі. Можуть бути додатково обладнані за Вашим бажанням (див. платні послуги ). Незмінна ціна оренди всіх двокімнатних квартир - 75 USD за добу.

Всі апартаменти пронумеровані Всі апартаменти пронумеровані. Саме ці номери необхідно вказувати в формі онлайн бронювання .

На даній сторінці вказані в повному обсязі апартаменти, які ми можемо Вам запропонувати -   пишіть   і наш персонал підбере саме те, що Вам необхідно На даній сторінці вказані в повному обсязі апартаменти, які ми можемо Вам запропонувати - пишіть і наш персонал підбере саме те, що Вам необхідно

№33 - Двокімнатна квартира за адресою вул. Червоноармійська (Велика Васильківська) 112 (75 USD за добу)

Апартаменти №33 - безумовно, одна з найбільш вишуканих і стильних двокімнатних квартир Апартаменти №33 - безумовно, одна з найбільш вишуканих і стильних двокімнатних квартир. З сонячними кімнатами, сучасною ванною, вітальнею, затишній спальній і функціональної кухнею. Вікнами з одного боку виходить на Палац Україна, з іншого - на костел. Є балкон. Комфортно вміщує до чотирьох персон. (2 + 2)

Устаткування: СВЧ, електроплита, холодильник, кабельне ТБ 21 , кавоварка, чайник Устаткування: СВЧ, електроплита, холодильник, кабельне ТБ 21 ", кавоварка, чайник.

всі стандартні   послуги   включені у вартість всі стандартні послуги включені у вартість. Натисніть на фото, щоб збільшити його в новому вікні.

Зателефонуйте нам Зателефонуйте нам! Ми обов'язково запропонуємо те, що Вам підійде.

Всі квартири нові, в нових будинках, підтримуються в найкращому стані Всі квартири нові, в нових будинках, підтримуються в найкращому стані. Постійно вдосконалюються та обладнуються. Деякі фото вже не відповідає дійсності.

Ви не знайшли те, що шукали Ви не знайшли те, що шукали? - Будь ласка подивіться наші трикімнатні квартири в Києві подобово .

Реклама:


Ви не знайшли те, що шукали?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online