Добова оренда квартир поруч з Миколаївським зоопарком в Миколаєві - зняти недорого і без посередників

  1. Оренда квартир подобово біля Миколаївського зоопарку
  2. Історичні факти
Сергій Квартира люкс класу в самому центрі міста!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Час поїздки: 2018 березня

"Великий зручний розкладний диван з ортопедичним матрацом" - диван був без ортопедичного матраца, спати не дуже комфортно. Холодильник без однієї ніжки - хитається при відкритті-закритті двері)
Несподівано-неприємний момент - господарі вимагають заставу в 500 грн. Особисто для мене це дивно ....
Квартира дуже добре розташована - в центрі, вікна виходять у двір, тому тихо і затишно. Доглянутий під'їзд з тітонькою на вахті)
У квартирі чисто, тепло, гаряча вода - бойлер. На кухні є необхідний мінімум посуду. Телевізор з великою кількістю каналів. WiFi працював без нарікань.
Заселення-виселення швидко і без нарікань.
В цілому - враження позитивні. Рекомендую для проживання

Борис Барашкин Однокімнатна квартира в центрі! Єврорівень!

Час поїздки до: 2017 лютий

Все добре. Центр міста, квартира в відмінному стані. Адміністратор зустрів вчасно, проводив - теж. Оформлення без зволікань. Що ще треба приїжджому? Рекомендую.

Женя Веселов Здаю подобово затишну студію на вулиці Садова!

Час поїздки до: 2017 лютий

Відпочивати не давно на Садова 29А Все сподобалось. Все зручно, опису повністю відповідає, зустріли вчасно, проводили вчасно, завжди на зв'язку. Нам сподобалося:).

Євген Титов Двох-кімнатна квартира люкс в центрі міста!

Час поїздки до: 2017 січень

Чудова квартира на Спаська 48. Доступність Квіткового ринку- буквально 1 квартал. Чисто, велике ліжко, є все необхідне для відпочинку і приготування їжі. Дякуємо!

березня Хомова Квартира люкс класу в самому центрі міста!

Час поїздки до: 2017 січень

Дуже задоволена сервісом і квартирою в цілому, чистота всюди навіть не до чого прискіпатися, постільна шикарне і якісне. Господар дуже уважний. Рекомендую.

Олександр Однокімнатна квартира в центрі! Єврорівень!

Час поїздки до: 2014 листопада

Дуже приємно здивувалися при заселенні в цю квартиру, так як до цього за такі ж гроші проживали в жахливих умовах. Нам здається, що це єдина фірма, яка настільки ретельно ставиться до чистоти квартири і до зручностей, які просто життєво необхідні при заселенні на знімну квартиру.
Всім рекомендуємо, так як дуже часто користуємося цією послугою по зніманню квартир.

Оренда квартир подобово біля Миколаївського зоопарку

Миколаїв - теплий привітний місто півдня України, який регулярно відвідує велика кількість туристів. Незалежно від мети візиту, кожна людина захоплюється його красою і пам'ятними місцями. Це місто має давню історію і досі зберігає пам'ятники культури, археології.
Щоб відпочинок надовго запам'ятався яскравими враженнями, потрібно заздалегідь подбати про винаймання комфортного житла на добу. Зробити це можна за доступною ціною прямо у нас на сайті. Великий вибір однокімнатних , двокімнатних , трикімнатних квартир від власників дозволить недорого зняти апартаменти в будь-якому районі Миколаєва. Такий вид оренди значно дешевше, ніж з'їм готельного номера.
Мальовнича природа цього обласного центру робить привабливою подобову оренду житла в будь-якому його куточку. Багато оголошень «здам квартиру» пропонують жителі центрального , заводського району, поруч з ж / д вокзалом . Але судячи з численних відгуків, найбільш популярна здавання нерухомості біля Миколаївського зоопарку . Саме тут багато туристів хочуть зняти собі на добу апартаменти від господарів.

Історичні факти

Датою заснування Миколаївського зоопарку вважається 1901 рік. Його історія починається з приватного акваріума Миколи Леонтовича з рідкісною на той час колекцією риб. Через кілька років її націоналізували, і відкрився зоосад. Уже в повоєнні роки ця установа функціонувала як зоопарк і приймало перших відвідувачів.
Миколаївський зоопарк є найкращим в Україні і одним з найбільших в Європі. Площею 18,5 га він містить більше 5500 особин 460 видів тварин, половина з яких занесена в Червону книгу. Миколаївський входить до складу Європейської та Всесвітньої асоціацій зоопарків і акваріумів. Добова оренда квартири поруч з ним буде вдалим рішенням для туристів з дітьми.

особливості розташування

Миколаївський зоопарк знаходиться в Ленінському районі міста, недалеко від набережної річки Інгул. Поруч з ним розташований головний залізничний вокзал обласного центру. З двох сторін від нього проходять одні з найважливіших вулиць Миколаєва - Херсонське шосе і проспект Миру. За ним можна швидко дістатися на міському транспорті в інший район. Завдяки цьому багато хто прагне зняти на добу апартаменти саме тут.
Біля Миколаївського зоопарку знаходиться міжміський автовокзал. Тому всім гостям міста дуже зручно добиратися сюди. Поруч проходить лінія трамвая, по якій можна переміщатися по всьому центру Миколаєва, аж до самої набережної Південного Бугу.

Переваги подобової оренди на Doba.ua

У нас на сайті ви можете зняти на добу житло без посередників. Тому тут ціни нижчі, ніж на інших ресурсах. Крім того, величезний вибір оголошень з відгуками і фото дозволить кожному клієнту знайти недорогу нерухомість в будь-якому місті або селищі України. На Doba.ua представлені пропозиції з 250 населених пунктів країни.
Наш сайт став ще зручніше і функциональней, завдяки розширеним можливостям пошуку. Щоб швидко отримати результат, потрібно просто відфільтрувати оголошення за ціною, кількістю кімнат, місту або району. Протягом декількох хвилин кожен бажаючий може знайти найбільш підходящий варіант.Що ще треба приїжджому?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online