Великий Меншіковскій палац ледь не згорів у Петербурзі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Санкт-Петербург, 2 травня

Санкт-Петербург, 2 травня. Великий Меншіковскій палац ледь не згорів у Санкт-Петербурзі. З пожежею за підвищеним номером складності боролися більше трьох годин.

ПП в Петродворцовом районі в Ломоносова відбулося рано вранці в понеділок. Про займання в будівлі 47 на Палацово проспекті на пульт чергового «01» повідомили в 05.03 мск, повідомляє прес-служба регіонального ГУ МНС РФ. Уже в 05.25 ранг пожежі був привласнений підвищений номер складності, о 06.05 полум'я займання вдалося локалізувати, через 13 хвилин було ліквідовано відкрите горіння, а в 08.19 пожежу ліквідували повністю.

Вогонь спалахнув в приміщенні площею п'ять на шість квадратних метрів, розташованого в одноповерховій переході між двома флігелями Великого Меншиковского палацу. «Горіла обстановка на площі 30 кв. метрів », - уточнили у відомстві. Приміщення знаходиться на реставрації.

Відомості про загиблих і постраждалих в главк МНС не надходили. На місці НП працювали 15 пожежних потягів і 60 рятувальників.

Великий Меншіковскій палац є першим і найбільшим архітектурним пам'ятник палацово-паркового ансамблю Ораниенбаум в місті Ломоносов. Він був збудований на замовлення князя Меншикова в 1711-1727 роках. Разом з Нижнім садом, картини будинком, морським каналом і Нижніми будинками утворює найбільший ансамбль петровського бароко.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online