Як визначити сумісність за датою народження

  1. Сумісність зодіаку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кожному відомо, що між людьми далеко не завжди все складається так, як хотілося б їм

Кожному відомо, що між людьми далеко не завжди все складається так, як хотілося б їм. Відносини не завжди вдалі, є проблеми і люди стають на роздоріжжі - жити чи далі з цією людиною або розлучитися. У цьому дуже добре допоможе гороскоп сумісності за датою народження, де ви зможете перевірити сумісність один з одним, тільки ми радимо зробити це відразу перед самим початком ставленням.

Гороскоп сумісності за датою народження називається синастрією. Саме сумісність зодіаку відображає зв'язку між планетами партнерів.

Сумісність зодіаку

В інтернеті є безліч різних сайтів, що пропонують різноманітні тести по сумісності імен або дати народження, такий тест в основному програмується перевіряти загальну сумісність імен, який підходить абсолютно для будь-якого типу відносин - будь то любовних або ділових.

За допомогою такого тесту ви зможете перевірити сумісність зодіаку себе зі своєю половинкою. Ви зможете зрозуміти - чи можуть ваші відносини принести вам повне задоволення або не варто навіть намагатися, ви не підходите один одному і вам просто треба розлучитися, і чим швидше, тим краще, щоб не втрачати час, все одно у вас нічого не вийде.

Є тести і гороскопи загальні, так би мовити універсальні, а є такі, які розробляються спеціально (тобто мають спеціальну програму перевірки), які враховують всі можливі специфічні характеристики планетарного впливу на кожну сферу - любов, бізнес, секс і так далі.

З цієї причини особисто ми рекомендуємо вам ті імена, які вас цікавлять перевіряти і на загальну сумісність і на певну, в конкретній сфері. Може вийти так, що одне ім'я дуже навіть непогано поєднується з іншим ім'ям, але при перевірці імен в тесті на секс або любов, виходить не дуже. Таким чином, можна зробити, що таких імен найкраще просто спілкуватися, але не більше. Результат перевірки на сумісність видається в процентах.

Сумісність зодіаку або гороскоп сумісності за датою народження з найдавніших часів був дуже важливий для людей. Наприклад, в Східних країнах всі питання заміжжя дочки і одруження сина вирішують їхні батьки. Свати, перш ніж, оголосити вибір, обов'язково спочатку сходять до астролога і перевірять, наскільки молоді підходять один одному. Якщо астролог прийде до висновку, що наречений і наречена по астрологічної карті не підходять один одному, то весілля буде скасована, і ніхто не подивиться на те, що у молодих панує гармонія і любов. Такий вердикт веде до трагедії, але подальша трагедію краще зупинити зараз, поки це можливо зробити.

Найпоширенішим підходом є те, що кожен рік - це кожен знак китайського Зодіаку, тому просто необхідно порівняти дати народження нареченого і нареченої і звідси вже буде зрозуміло - чи сумісні люди чи ні. Типів відносин існує багато. Це і потрійна гармонія, взаємна гармонія, а також відкритий конфлікт і прихований конфлікт. Сюди ж можна віднести такі типи відносин, як тертя, перешкоди, нейтральні відносини і так далі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online