Біла лілія - ​​Букет лілій

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Лілія - ​​одна з найчудовіших представниць декоративних садових квітів. У стародавній Греції цю квітку вважався символом надії, а його походження вважалося божественним. Це найдавніші з культивованих рослин.

Лілію вирощували для прикраси, а з її ароматних пелюстків отримували запашне благородне масло Лілію вирощували для прикраси, а з її ароматних пелюстків отримували запашне благородне масло. Початкова, стародавня культура цієї квітки була абсолютно білої, тому вона також була символом чистоти і благородства. У давнину рослина називали Лілією Мадонни.Растеніе отримало свою назву від древнегалльского слова "чи-чи", що в буквальному розумінні означає "білий-білий". У стародавньому Римі білі квіти вважалися знаком витонченості, багатства і розкоші, а також надії. Дарують юним дівчатам на знак ніжної прихильності і любові. Інші кольори підносять зрілим жінкам. Минуло багато років і з'явилося безліч сортів цієї рослини з різноманітним забарвленням і формою. Садівники люблять її за чудовий аромат, незвичайну красу, за тривалий період цвітіння. В даний час налічується понад 3000 сортів, і число це постійно зростає за рахунок отримання нових гібридних декоративних форм. А яким запахом володіють! Мало не половина всіх сортів має тонкий, ніжний аромат. До основних форм відносяться такі, як: звичайна біла лілія, однобратственная, пиренейская, що виростає на Кавказі. Також золотиста, вірменська, гігантська, саранка, що ростуть переважно в Сибіру, ​​і, що особливо цікаво, цибулини всіх цих видів можуть вживатися в їжу. Багато видів (близько 30) вдається обробляти на відкритому повітрі в середній Європі, а почасти й у Росії. Наприклад, сибірська або японська, з біло-рожевими ароматними бутонами, поцяткована карміновими цятками, яка найкраще вдається в Росії в горщиках або ящиках. Також поширена геральдична, кучерява, лілія Генрі, даурская, тигрова і західна. Багато назв пов'язані з прізвищами відомих людей: Боландер, Давида, Грея, Генрі, Гумбольдта. Але найпрекраснішою з усіх вважається Лауенбургский. Коли вона вперше розцвіла, то виглядала настільки нарядно, що дикі рослини схилили перед нею віночки, дерева затріпотіли листям, а повітря було напоєне чудесним запахом. З вологою в віночку вона була схожа на перлину.

Лілія, особливо біла лілія - ​​квітка чистоти, невинності, царственности. Таке тонке і витончене творіння, яке не може залишити байдужим. Порадуйте своїх улюблених цим живим пишністю!

Весільні букети - як вибрати

бізнес букет

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online