Махінації на Затишною: забудовник з нечистим минулим захопив чуже подвір'я

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія ЖК «Отрада» спільно з підрядником ТОВ «Стройконтіненталь», пов'язані зі скандальним засновником групи компаній «Вестт» Василем Мітріевим, захоплюють приватний двір на Затишною вулиці в Одесі з метою будівництва нового житлового комплексу

Компанія ЖК «Отрада» спільно з підрядником ТОВ «Стройконтіненталь», пов'язані зі скандальним засновником групи компаній «Вестт» Василем Мітріевим, захоплюють приватний двір на Затишною вулиці в Одесі з метою будівництва нового житлового комплексу. Про це редакція 368.mediа з'ясувала з сюжету «7 каналу» .

За даними журналістів, у вересні бригада будівельників з Арциза на техніці компанії «Вестт» самовільно зруйнувала паркан будинку на Затишною, 5. При цьому саме будівництво ведеться без інформаційного щита на вулиці віце-адмірала Азарова.

Глава ОСББ «Наш двір» Юрій Молчанов говорить: до нього приходили «гінці» від таємничого власника. Пропонували «поділитися» двором натомість на мощення території плиткою, а паркан почали зносити після відмови.

Мешканці кажуть: ті, хто ламав огорожу, втекли на сусіднє будівництво ЖК «Граф». Будівля, де вже добудовані кілька незаконних поверхів, також будують робочі фірми «Вестт».

Офіційно забудовує вулицю молода фірма ЖК «Отрада», а підрядник - компанія «Стройконтіненталь». Обидві очолює Леонід Мошул. Крім того, засновники фірм Оксана і Федір Мітріеви пов'язані із засновником групи компаній «Вестт» Василем Мітріевим. Попередньо відомо, що новий комплекс буде прибудовою до ЖК «Граф», але з іншою назвою. Забудовник планує викупити всю вулицю під свої висотки.

Відзначимо, про кримінальне минуле Мітріева , А також корупційних схемах компанії «Ханбер» і чиновників Одеської міськради вже неодноразово повідомлялося.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online