У Борисполі з'явиться будинок у вишиванці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У місті Бориспіль, на вулиці Дзержинського, де тривалий час стояла недобуд який будувала компанія «Цитадель», нещодавно відновилося будівництво У місті Бориспіль, на вулиці Дзержинського, де тривалий час стояла недобуд який будувала компанія «Цитадель», нещодавно відновилося будівництво. Про це повідомляє ТРС Бориспіль .
Компанія, яка сьогодні добудовує - це мале підприємство з міста Рівне фірма «Спецрембуд». Керівник будівництва Андрій Друзенко розповів, що об'єкт вони купили на відкритому аукціоні.
Головне питання який нас цікавив - чи має сьогоднішній забудовник певні зобов'язання перед тими людьми, які постраждали через припинення будівництва компанією «Цитадель». Забудовник відповів, що юрічніх зобов'язань вони не мають, так як майно продавала виконавча служба, яка власне і повинна розрахуватися з минулими вкладниками. Але незважаючи на це, «Спецрембуд» передасть 7 квартир людям, які вкладали в «Цитадель».
Головний архітектор Борисполя Вадим Парасочка, пояснив, що містобудівні умови і обмеження вже були видані компанії «Цитадель» при початку будівництва. У разі, якщо «Спецрембуд» не змінює геометричних форм будівель, то пакет документів не потребує оновлення.
За словами керівника будівництва Андрія Друзенко, вони вже підписали угоду про пайовий внесок. Зараз відкритим залишається лише питання з оформленням земельної ділянки.

Оціни новина →

Переглядів: 2711

Рейтинг: 5.0 / 1

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online