Укрзалізниця призначить додаткові поїзди до Євро-2012

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як повідомила нам керівник прес-центру «Укрзалізниці» Олена Лизунова, квитки на ігри в групах в українські міста поки є, перш за все, на Hyundai, але не на всі матчі Як повідомила нам керівник прес-центру «Укрзалізниці» Олена Лизунова, квитки на ігри в групах в українські міста поки є, перш за все, на Hyundai, але не на всі матчі. Так, сайт «Е-квиток» повідомляє, що, наприклад, на гру Португалія-Голландія в Харкові, яка розпочнеться 17 червня о 21:45, можна поїхати в день матчу поїздом №156 (відправлення о 6:15, прибуття в 10: 43), ще є понад 120 місць - приблизно порівну в 1 і 2 клас. А ось, 15 червня виїхати складно, як в Донецьк з Києва (на «Донбас Арені» грають Україна-Франція), так і з Донецька до Києва (на «Олімпійському» матч Швеція-Англія) - квитків немає взагалі.

«На 19 червня (заключний матч групи Україна-Англія) на ранковий Hyundai квитків не було, на 18 червня квитків багато, але потрібно подумати про нічліг. А ось донеччанам 19 червня побачити, як грають в Києві шведи і французи легко - в продажу більше 400 місць на Hyundai і близько 300 - на, що відправляються з Донецька до Києва, нічні поїзди до Євро-2012 №38, 84 і 120. «Є сім резервних поїздів (це близько 5000 місць. - Авт.), будемо їх призначати при необхідності, так що до 19 червня квитки у продажу ще з'являться », - запевнила Лизунова.

Виїхати подивитися вживу футбол можна ще автобусом або полетіти літаком, квитки є на всі дні. Автобусом набагато дешевше, як повідомили нам в компанії-перевізнику, проїзд від Києва до Харкова коштує 130 грн, від Києва до Донецька - 230 грн (їхати в районі 12 годин). Літаком - за 1800 грн в економ-класі з Києва в Донецьк і назад.

А ось на фінальний матч у Києві (1 липня) квитки поки є, як на Hyundai в день матчу, так і на нічні поїзди на день раніше. За даними «Е-квиток», близько 500 квитків на швидкісні потяги не продані в Донецьку, по 400 - у Львові та Харкові.

Як уже повідомлялося раніше, «Укрзалізниця» обіцяє повертати пасажирам частина грошей, якщо «Український експрес» запізниться на півгодини і більше, повідомляє прес-служба відомства. Це станеться не раніше ніж через 2 місяці, порядок виплат поки розробляється. Але не виключено, що повернуть не живими грошима, а видадуть компенсаційну картку, по якій можна купити квиток дешевше. У Росії ж, наприклад, за запізнення швидкісного поїзда ( «Сапсан», «Невський експрес») на 30 хв. повертають 25% від вартості квитка, на 1-2 години - 50%, більше 2 годин - 100%. Чи не виплачують компенсацію тільки в тому випадку, якщо поїзд запізнився через природні катаклізми, теракти або надзвичайних ситуацій на дорозі: людина опинився на рейках, стало погано в поїзді або знадобилася термінова госпіталізація.

джерело: segodnya.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online