місто Зеленоград

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зеленоградский адміністративний округ вважається самим віддаленим від столиці адміністративним округом, який розташований в 25 кілометрах від Москви Зеленоградский адміністративний округ вважається самим віддаленим від столиці адміністративним округом, який розташований в 25 кілометрах від Москви. Доїхати туди можна по Пятницькому або Ленінградському шосе.

Місто заснували в 1958 році. Але місто народжувався на землі, де були вже поселення. Саме тут, починаючи з XVI століття, перебували села і села, згадка про яких можна знайти в древніх книгах. У них згадують Нікольське, Савелко, Крюково, Сарафанова, Кодиево, Назарьево, Алабушево, Матушкина, а також інші довколишні села.

Сучасне будівництво почалося в 1960 році. Першими будівельниками були солдати, випускники будівельних училищ. Підтримували їх досвідчені московські фахівці. І вже в 1961 побудовані були перші житлові будинки, магазин, їдальня, школа, поліклініка, дитсадок повідомляє зеленоград індекс .

На території округу є кілька чудових парків, сквери та ставки. Повітря тут чисте завдяки безлічі дерев, лісових ділянок і зелених насаджень. Зеленоград по праву називають «зеленим містом». Гордістю науки, головним ВУЗом міста вважається МІЕТ. Інститут займає територію в декілька гектарів, має кілька величезних корпусів, будинок культури. А студентський гуртожиток розташоване в сусідньому районі. У місті непогано розвинений наземний транспорт.

Часто Зеленоград прирівнюють до підмосковному селищу, хоча це не правильно. Місто вважається адміністративним округом Москви.

Зеленоград - це мальовничий, красивий куточок при будь-якій погоді, в будь-яку пору. Зобов'язаний він цим природному розмаїттю Підмосков'я. Зелені луки, густий ліс оточують місто, прикрашаючи територію округу. Тут збережені лісові ділянки в своєму первозданному вигляді прямо на території житлових районів - столітні ялини дарують городянам насичений киснем повітря.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online