Студенти АлтГПУ відвідали відкриту лекцію помічника прокурора Залізничного району Барнаула »АлтГПУ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

7 грудня студенти АлтГПУ відвідали відкриту лекцію помічника прокурора Залізничного району міста Барнаула А 7 грудня студенти АлтГПУ відвідали відкриту лекцію помічника прокурора Залізничного району міста Барнаула А.В. Щеренко «Відповідальність за дачу, отримання хабара, посередництво в хабарництві».

Анна Володимирівна детально розповіла про історію корупції в Росії, познайомила п'ятикурсників зі статтями Кримінального Кодексу РФ, які розкривають поняття і сутність корупційної діяльності, а також акцентувала увагу студентської аудиторії на питаннях відповідальності за дачу хабара в стінах вищого навчального закладу.

На завершення лекції студенти змогли задати питання.

«Ця лекція виявилася дуже корисною для нас, профілактичної. Корупція - величезна проблема сучасного суспільства, що стосується кожного громадянина країни. І не важливо, студент він або чиновник, що займає високу посаду. Суть проблеми простіше зрозуміти, якщо спілкуєшся з юристом, постійно стикаються з цією темою. Здорово, що наш викладач, к.ю.н., доцент кафедри правознавства та методики викладання соціально-економічних дисциплін Н.А. Сапронова посприяла цій зустрічі »- ділиться враженнями студент 5 курсу 622 групи історичного факультету Іван Зарудний.

Поліна Мананникова

Поліна Мананникова

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online