Хоум Кредит Банк: споживчі кредити для фізичних осіб

  1. Умови кредитування у банку Хоум Кредит
  2. документи
  3. Способи отримання грошей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Робота банку «Home Credit» в Російській Федерації почалася в 2002 році. Перше представництво було відкрито в Нижньому Новгороді. Журнал «Комерсант-Гроші» в рейтингу найпопулярніших серед споживачів банків відвів «Хоум» банку восьме місце. На сьогоднішній день активи банку становлять більше 241 млрд. Руб.

Умови кредитування у банку Хоум Кредит

Умови кредитування у банку Хоум Кредит

Хоум Банк не має таким широким асортиментом кредитних пропозицій для споживачів, як, наприклад, Сбербанк (дивіться кредити Ощадбанку для фізичних осіб 2019 ), Проте так само готовий запропонувати клієнтам кілька програм.

«Home Credit» робить акцент на кредити для покупки товарів. У цьому напрямку він рухається впевнено і цілеспрямовано. Пропозиції можна розділити на дві категорії:

  • кредит готівкою (отримання грошей в касі банку, на вказаний рахунок або карту);
  • кредит на покупку товару (в цьому випадку споживач не отримує гроші готівкою або на картку, так як Хоум Банк відразу переводить їх в рахунок оплати придбання).

Кредит готівкою. Даний вид споживчого позики призначений для стимулювання населення в отриманні грошових коштів на свої потреби. Його можна розділити на два типи:

  • пропозиція для клієнтів банку (сума від 10 000 до 850 000, термін - від 12 до 84 місяців);
  • пропозиція для нових клієнтів (сума - від 30 000 до 500 000, термін - від 12 до 60 місяців).

Для обох типів кредитування буде діяти одна процентна ставка - 14,9%, так само термін розгляду складе до 2 годин. Валюта видачі - рублі РФ.


Кредит на купівлю товару. Таку пропозицію так само відноситься до споживчих. Відмінність становить спосіб отримання грошей (в цьому випадку клієнт не отримує готівку, так як хоум Банк відразу переводить займ в рахунок оплати товару або послуги). Товар можна придбати на спеціальних умовах в магазинах-партнерах банку. Даний вид ділиться на три типи:

  • без переплати (на покупку меблів, електроніки, побутової техніки, ювелірних виробів, одягу, туризму). Торгові мережі надають знижку на товар в розмірі процентної ставки, що дуже зручно для покупця. Термін - до 24 місяці (до 36 для туризму), початковий внесок 0%, 0% переплати, сума кредиту від 1500 до 500 000 рублів;
  • пільговий (на покупку товарів в магазинах партнерах). Пільгова відсоткова ставка від 10,47% до 24,14% діє протягом 6 місяців, після закінчення даного періоду відсоткова ставка становить від 28,9% до 71%, початковий внесок 0%, сума - від 1500 до 200 000 рублів.
  • з переплатою. В даному типі не діють пільгові умови, початковий внесок від 0%, термін кредитування до 11 місяців, сума - від 1500 руб. до 300 тис. руб., вилка процентної ставки 24,9% - 29,9%.

, вилка процентної ставки 24,9% - 29,9%

Переваги кредитних пропозицій Хоум Банку досить великі:

  • швидке оформлення;
  • є можливість вибрати дату щомісячного погашення боргу самостійно;
  • можна отримати всю інформацію по боргу через особистий кабінет на сайті Хоум Банку (для отримання доступу до нього необхідна попередня реєстрація і отримання логіна та пароля в банку);
  • можна оформити позику без застави та поручителів під підлі високі відсотки;
  • безліч способів погашення;
  • мінімальна кількість документів для оформлення;
  • відсутні комісії за видачу грошей;
  • присутній послуга страхування, але не є обов'язковою.

документи

Оформити договорів на надання потрібної грошової суми можливо з мінімальним пакетом документів.

Для отримання кредиту в Хоум банку:

  • паспорт громадянина Російської Федерації,
  • при бажанні клієнт може надати страхове свідоцтво державного пенсійного страхування (СНІЛС).

Для оформлення позики непрацюючим пенсіонерам необхідно надати паспорт РФ і пенсійне посвідчення / довідку про встановлення пенсії.

Способи отримання грошей

Способи отримання грошей

При оформленні кредиту на покупку товару необхідність в отриманні грошових коштів відпадає, тому що гроші переводяться безпосередньо в магазин на оплату конкретного товару.

Кредит готівкою в «Хоум» банку можна отримати в касі банку після підписання угоди на оформлення споживчого позики. Якщо гроші готівкою не потрібні, при оформленні заявки важливо вказати в якості способу їх отримання - зарахування на карту або рахунок. При відсутності рахунку відкривається новий або оформляється пластикова карта.

Швидка форма заявки

Заповни заявку зараз і отримай гроші через 30 хвилин

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online