Які банки дають кредит під материнський капітал

  1. Акції та соціальні програми.
  2. Підсумуємо.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На сьогоднішній день існує велика кількість кредитів під різні цілі і з різними умовами. Одним з останніх нововведень стали позики, в погашенні яких використовується материнський капітал .

Розглянемо, які тенденції супроводжують дані кредитні програми, що відрізняє останні, а також які банки дають кредити під материнський капітал.

Отже, починаючи з 2011 року, а саме його вважають часом початку епохи позик під материнський капітал, ставки подібних іпотечних кредитів стали знижуватися до 12% річних.

Таке зниження справили Альфа Банк , ЮніКредит Банк , Сбербанк , Уралсиб , Дельтакредит, банк « Відродження », БЖФ і Райффайзенбанк .

І якщо раніше, щоб скористатися їхніми пропозиціями, потрібно було очікувати, поки дитині виповниться хоча б 3 роки, то зараз (з 2014 р), це робити необов'язково І якщо раніше, щоб скористатися їхніми пропозиціями, потрібно було очікувати, поки дитині виповниться хоча б 3 роки, то зараз (з 2014 р), це робити необов'язково.

Крім того в даний час деякі банки пішли ще далі і стали пропонувати кредити з більш економічними умовами.

Наприклад, ВТБ24 пропонує своїм потенційним клієнтам позику під дев'ять відсотків річних, а Ощадбанк - і зовсім під вісім.

Правда, варто відзначити, що останнє речення носить тимчасовий характер. Плюс, початковий внесок тут повинен бути не менше половини всієї суми позики, а термін надання позики не повинен перевищувати восьми років.

Акції та соціальні програми.

Взагалі ж, кредити під материнський капітал є досить перспективним напрямком в кредитуванні, одночасно підтримують політику держави в демографічному плані, тому не дивно, що йому сьогодні приділяється так багато уваги і підтримки.

Наприклад, банк Уралсиб надає сьогодні іпотеку на житло для сімей таким чином, що при появі кожного нового дитини її річна процентна ставка зменшується на 0,5 відсотка.

При цьому дане зниження можливе протягом усього строку дії кредитного договору.

ЧИТАЙТЕ: Як погасити кредит материнським капіталом?

А ВТБ24, наприклад, пропонує своїм клієнтам програму під назвою «Материнський капітал», головною особливістю якої є те, що цей самий материнський капітал може йти на погашення боргу за наявним у сім'ї кредиту.

Підсумуємо.

Так, які банки дають кредити під материнський капітал? Відповідь очевидна - найбільші, надійні і відомі.

Ті, кому довіряють не тільки люди, але і держава: Сбербанк, ВТБ 24, Уралсиб, Відродження, Альфа-Банк та інші.

Так, які банки дають кредити під материнський капітал?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online