В Амурській області продовжена програма утилізації старих автомобілів

  1. Матеріали по темі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У грудні АВТОВАЗ відновив прийом заявок на покупку автомобілів за програмою утилізації, повідомили АП в дилерському центрі «Амур-Лада»

У грудні АВТОВАЗ відновив прийом заявок на покупку автомобілів за програмою утилізації, повідомили АП в дилерському центрі «Амур-Лада». Програма буде йти до 15 грудня. «Ліміти, відведені регіону, ми вичерпали ще в листопаді, прийом заявок був обмежений, проте концерн вирішив продовжити продажу за програмою утилізації », - розповів заступник директора автоцентру Андрій Дьячков.

В рамках утилізації в дилерському центрі можна купити будь-яку модель, крім Lada Granta і Lada Largus. Ці автомобілі були виключені зі списку моделей, на які поширюється знижка.

Крім дилерів машин виключно вітчизняного виробництва в Амурській області в програмі утилізації брали участь дилерські центри Renault, Nissan і Mitsubishi і Hyundai, які реалізують іномарки, зібрані в Росії. Тут програма утилізації продовжує працювати до 31 грудня, проте автопарк, який можна з вигодою купити, помітно збіднів. Під реалізацію залишилися тільки дорогі марки автомобілів.

- У перші місяці програми утилізації ми розпродали практично всі автомобілі в середньому ціновому сегменті, - розповіла керівник відділу продажів автоцентру Renault компанії «Атік-Моторс» Анна Ударцева. - Бажаючих було достатньо. Натомість свого старого автомобіля амурчане активно купували Renault Logan і Renault Duster, причому не в найдешевшій комплектації. Ліміт цих марок було вичерпано в листопаді. З цього моменту в продажу за програмою утилізації залишилися тільки моделі Megane, Fluence і Koleos. А оскільки в основному старі автомобілі здають в утиль дідуся, автомобілі цього цінового сегмента їм не по кишені.

Аналогічна ситуація склалася і в інших салонах з продажу іномарок. За словами керівника відділу продажів центру Nissan Георгія Боровкова, на грудень залишилися тільки два автомобіля: модель преміум-сегмента Teana, на яку можна отримати знижку 100 тисяч рублів, і бюджетний седан Almera, вигода від покупки якого по утилізаційної програмі складе до 50 тисяч рублів.

Спочатку утилізаційна програма розрахована на період з 1 вересня по 31 грудня 2014 року. Однак напередодні в уряді РФ було прийнято рішення про продовження програми на 2015 рік. На неї буде виділено 10 мільярдів рублів. Гроші будуть взяті з антикризового фонду, відповідні поправки вже внесені урядом на розгляд Держдуми. Цих грошей вистачить приблизно на 170 тисяч машин. Крім того, на 2,9 мільярда рублів розширена діюча в поточному році держпрограма. Таким чином, плановий обсяг продажів автомобілів по утилізації на 2014 рік може бути збільшений до 200 тисяч штук. Так вирішив прем'єр-міністр країни Дмитро Медведєв, на минулому нараді в Набережних Челнах (Татарстан). Воно було присвячено заходам з підтримки російського ринку автомобільної техніки.

Нагадаємо, згідно з утилізаційної держпрограмі, за здачу в утиль старого легкового автомобіля старше шести років надається знижка 50 000 рублів на покупку нового, вантажівок і автобусів - до 350 000 рублів. За trade-in - 40 000 і 300 000 рублей відповідно.

За trade-in - 40 000 і 300 000 рублей відповідно

Матеріали по темі

показати ще

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online