Закриті аукціони з продажу нерухомості Великобританії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Небувале зростання попиту на нерухомість у Великобританії призвів до того, що в останні місяці продавці стали застосовувати при продажу особливо бажаних об'єктів нерухомості закриті аукціони, щоб максимізувати вартість продажу. Однак це процедура викликає труднощі у багатьох покупців, особливо тих, хто вперше стикається з процедурою покупки нерухомості.

Національна Асоціація Агентів Нерухомості Великобританії вирішила розробити керівництво, яким чином працює аукціон закритих продажів, щоб уникнути плутанини і нерозуміння серед покупців і продавців. Крім іншого, в керівництві передбачено, що найвища ціна не обов'язково може стати головною умовою при виборі переможця аукціону. В якості умов можуть розглядатися також і інші критерії, наприклад, дата переїзду потенційного покупця.

Метод закритих торгів застосовується, як правило, в разі, коли до об'єкта, виставленого на продаж, виявлений надзвичайний інтерес з боку різних людей, або необхідно, щоб «Відсіємо» частина невпевнених покупців, а що залишилися покупці підтвердили свої наміри, запропонувавши кращу ціну.

Конфіденційна природа закритих торгів (пропозиції направляються в запечатаних конвертах) означає, що об'єкт може продатися значно дорожче, ніж припускав продавець.

У керівництві дано кілька практичних порад для тих, хто вирішив брати участь у такому процесі. Справа в тому, що переможцем не обов'язково стане покупець, який запропонував найвищу ціну на торгах.

Процес торгів являє собою перевірку всієї інформації про покупця, наскільки він здатний завершити угоду без будь-яких проблем. Найбільші шанси матиме покупець, який найкраще продемонструє готовність у фінансовому плані і все його папери будуть в порядку.

· Покупець зобов'язаний надати продавцю свою пропозицію, з якого буде видно готовність покупця до процесу. Перелік документів повинен включати готовність до угоди авторитетного адвоката або нотаріуса, схвалений іпотечний кредит від банку, що підтверджується листом з банку, лист від інспекторів, готових зафіксувати угоду і підтвердити серйозність ваших намірів.

· Крім того, в керівництві рекомендується використовувати незвичайні ставки, наприклад, замість £ 200000 зробити ставку £ 200103. Така різниця іноді може стати вирішальною.

· Завжди має сенс дізнатися у агента з нерухомості якомога більше інформації і навіть запитати, який розмір ставки може бути успішним. Агент не може розкрити інформацію про ставки інших людей, але він може дати вам уявлення про те, скільки учасників в торгах і яка надійність кожного учасника. Не бійтеся більше цікавитися.

· Ще одна важлива порада - пропонуйте стільки грошей, скільки ви готові заплатити, а не стільки, скільки, на вашу думку потрібно, щоб перебити ставки інших людей і стати переможцем.

· Час подачі заявки має значення. Покупець звичайно не повинен запізнитися, але і подавати заявку занадто рано не має сенсу. Кращим способом буде представити заявку перед самим закінченням терміну подачі заявок і зробити це особисто.

· Необхідно запастися терпінням. Оскільки метод «закритих торгів» застосовується при продажу нерухомості, що користується підвищеним попитом у покупців, заявок може бути досить багато. Тому, для їх обробки знадобиться кілька днів.

® Еліс Морган 25.11.2013г.

На ринку нерухомості Лондона відновився ажіотажний попит

Canning Town

Бартлетт Парк

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online