Огляд Кулінарних додатків на Андроїд з посиланнями де можна скачати програми

  1. Додаток - Рецепти Юлії Висоцької
  2. плюси
  3. Додаток - Кулінарна Академія LG
  4. плюси
  5. Додаток - Кращі рецепти світу
  6. плюси
  7. Додаток - Рецепти в картинках
  8. плюси
  9. Додаток - Сніданки (кулінарні рецепти)
  10. плюси
  11. Додаток - Кулінарний блокнот
  12. плюси

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автор: Mike

Додаток - Рецепти Юлії Висоцької

Широке різноманітність страв, більш тисяч найменувань, є в одній програмі на Андроїд. Самі дивовижні рецепти від Юлії Висоцької абсолютно безкоштовні для завантаження. Оформлення даної утиліти виконано просто чудово. Крім яскравого, барвистого меню, є можливість навіть відзначати наявні інгредієнти.

Здавалося б, що немає нічого такого, що могло б засмутити досвідченого користувача програм даної операційної системи, однак насторожує мітка "Free" на назвах страв. Так і є, серед 1200 різномастих смакоти, прочитати можна в кращому разі половину. Але насправді, причина зрозуміла, адже програма виконана дуже добре, щоб бути повністю безоплатною. Проте, навіть тих халявних кулінарних рецептур досить, щоб зробити свій раціон цікавіше.

плюси

  1. Шикарне меню, надзвичайно зручний при роботі.
  2. Видовищне і зручне оформлення самих статей і рецептів.
  3. Працює навіть на старих операційних системах Андроїда.

мінуси

  1. Від Юлії Висоцької все безкоштовно не отримаєш - як мінімум половина з обіцяних страв вимагає грошей для розкриття рецептури.
  2. Мало закладок під «вибране».

завантажити

Цей додаток про методи готування Юлії Висоцької є до загальної завантаженні на тому ж сервісі GooglePlay за посиланням:

Однак якщо він не підходить, то в інтернеті ще можна відшукати кілька джерел цієї програми.

Додаток - Кулінарна Академія LG

Гідним аналогом рецептів від Юлії Висоцької є це додаток - кулінарна академія. У ньому хоч і інше оформлення, але відчувається зібраність і грамотність подачі всього матеріалу. Блокнот з потрібними інгредієнтами дозволяє викреслювати яскравою червоною лінією наявні, тому походи по магазинах, супермаркетах і ринках помітно полегшуються. Єдине, що незрозуміло, так це навіщо сюди додали опис мікрохвильовок.

Ця кулінарна академія має найзручніший елемент пошуку. Можна вказувати не тільки час, який людина готова витратити на підготовку, але і кошти. Чи не врахований лише багаття, а так все чудово. Варто відзначити, що барвиста картинка кінцевих результатів своїх діянь на кухні здорово стимулює весь процес приготування страв.

плюси

  1. Зручно розміщене меню, пошукова система, опис страв, їх складові.
  2. Взагалі складно знайти те, що може не сподобатися в такий програмці.

мінуси

  1. Сіре меню не всім може припасти до вподоби.
  2. Не можна записати власні рецепти.

завантажити

Для того щоб завантажити кулінарну академію, треба відвідати GooglePlay за посиланням:

Додаток - Кращі рецепти світу

Просте оформлення програми кращих рецептів світу не дасть можливості відволікатися на розгляд по більшою мірою безглуздих картинок в самому меню. Також є можливість складання власного меню покупок. А саме приготування супроводжується не тільки коментарями, а й візуалізацією. Тобто, при готуванні конкретного блюда можна подивитися, як на конкретному етапі воно повинно виглядати. Всі свої кулінарні звершення можна коментувати в самій програмі і сортувати як завгодно.

плюси

  1. Зручне оформлення програми.
  2. Можливість робити позначки в самому описі страви.

мінуси

  1. Дуже вже нудне меню, занадто сіре.
  2. Програма періодично помітно пригальмовує.

завантажити

Завантажити собі на смартфон, або планшет для цієї програми можна там же, де і знамениті тисячу рецептів від Юлії Висоцької - на GooglePlay за посиланням.

Додаток - Рецепти в картинках

По-справжньому гігантську кількість різних рецептів є всього в одному додатку. Цілком природно, що обсяг інформації в такій програмі, збудованої з маси картинок, займав би порядно місця на жорсткому диску компактного пристрою. Саме тому ця утиліта зав'язана на підзавантаження зображень з інтернету.

Що хоч трохи заспокоює, так це факт, що всі завантажені елементи автоматично зберігаються в пам'яті пристрою. Сам додаток займає мало місця на будь-якому носії інформації.

плюси

  1. Вкрай просте утримання рецептів, підкріплене якісним зображенням.
  2. Велика маса рецептів.

мінуси

  1. Прихильність до інтернету, без нього не працює, а при поганій його швидкості - гальмує.

завантажити

Щоб завантажити дану програму, варто побувати на всесвітньо відомому сервісі GooglePlay за посиланням:.

Додаток - Сніданки (кулінарні рецепти)

З цим додатком приготування сніданку - одне задоволення

Всім тим, кому дійсно не вистачає часу на організацію власного сніданку, варто звернути увагу на дану програму. Майже сотня сторінок з описом дуже цікавих, креативних рецептів по готуванні ранкових страв представлена ​​в одному додатку. У списку присутні тільки здорові продукти харчування, які рекомендовані для вживання перед початком трудового дня.

плюси

  1. Доступні за інгредієнтами, по-справжньому прості описи страв.
  2. Хороші зображення.

мінуси

  1. На картинках іноді погано видно сам текст, який до всього ще й невеликий. Його, звичайно, можна збільшити, але це все ж, додаткові труднощі.
  2. Програма не завжди адекватно реагує на запуск і вилітає при цьому, тому зрідка вимагає кілька спроб.

завантажити

Найбільш популярний і відомий сервіс для Андроїд - GooglePlay пропонує можливість закачати і користуватися повною версією цієї утиліти за посиланням:

Додаток - Кулінарний блокнот

А ось ті, хто вважає себе знавцем в кулінарній справі, можуть скористатися спеціальною програмою для запису власних рецептів. В голові адже все не втримаєш, а тут така можливість не тільки зберегти свої знання, а й передати їх іншій кухареві. Зрештою, таку інформацію можна скинути різними способами, що набагато зручніше переписування звичайної книги.

У даній утиліті вже є певні рецепти, які можна самостійно редагувати. Сюди входить не тільки форматування текстової складової, а й зміна ілюстрацій, їх додавання. Однак, при цьому важливо стежити за кількістю вільного місця на своєму накопичувачі, так як вся внесена інформація при нестачі останнього може і не зберегтися.

плюси

  1. Найширший функціонал.

мінуси

  1. Дуже вже страшне оформлення.

завантажити

GooglePlay пропонує для закачування дане додаток за посиланням:.

Готуйте в задоволення і на здоров'я!

Відео

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online