Взяти мільйон в кредит

  1. 1. Споживчі позики готівкою без забезпечення
  2. Кредитування в банку ВТБ 24 у великих обсягах
  3. Споживче кредитування в Ощадбанку в великих розмірах
  4. Великі споживчі кредити від Банку Москви
  5. 2. Кредити, забезпечені порукою або заставою нерухомого майна
  6. Кредит під заставу нерухомості в банку ВТБ 24
  7. Кредит під заставу нерухомості в Ощадбанку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У банківській практиці повсюдно виникають ситуації, коли клієнт звертається за великою сумою позикових коштів - від мільйона і більше. У даній статті наводиться докладний опис, як взяти мільйон в кредит і умов кредитування позичальників за такими програмами в розрізі кредитних організацій.

1. Споживчі позики готівкою без забезпечення

Розгляд питання отримання великих позик можна почати з кредитів, які видаються готівкою без забезпечення. В рамках таких програм кредитування позичальник може оформити позику в розмірі до 3-х мільйонів рублів. Але це максимальна межа, в більшості своїй банки обмежують обсяги кредитування за незабезпеченими позиками і видають не більше 1-го мільйона рублів. Як приклад можна привести такі банки, як Убрир, Росгосстрах Банк, УРАЛСИБ, банк Інтеза, Альфа-Банк, Агропромкредіт банк, Кредит Європа банк, Абсолют Банк і інші.

Позикові кошти у великих сумах видаються тільки за забезпеченими порукою або заставами кредитів, що є предметом розгляду другої частини статті.

Кредитування в банку ВТБ 24 у великих обсягах

В асортиментному ряді банку ВТБ24 зустрічається найбільша кількість кредитних програм, що дозволяють оформляти великі суми в кредит. При цьому позичальниками можуть виступати не тільки наймані працівники, а й індивідуальні підприємці , А також особи, зайняті приватною практикою.

Щоб отримати стандартний споживчий кредит в ВТБ24 , Позичальник повинен відповідати вимогам банку щодо:

  • віку: від 21 до 70 років;
  • стажу роботи: не менше року;
  • наявність позитивної кредитної історії по кредитах в інших банках.

Термін кредитування не перевищує 7 років. Позики оформляються в розмірі від 50 тисяч до 3-х мільйонів рублів. До визначення рівня процентної ставки за кожним кредитом банк підходить індивідуально, дану інформацію ВТБ24 за краще не розкривати. У кредитних пропозиціях просто озвучується ставка від 18% річних.

Від позичальника при оформленні такого кредиту буде потрібно паспорт і довідка про доходи за формою 2НДФЛ або за формою банку.

У разі кредитування в обсягах, що перевищують 300 тисяч рублів, позичальник повинен пред'явити завірену копію трудової книжки. А також якщо необхідно банк може запросити й інші документи, необхідні для проведення аналізу кредитної угоди.

Це можуть бути:

  • документи, що характеризують кредитну історію , З інших банків;
  • свідоцтво, яке підтверджує права власності на дороге майно;
  • документи, що характеризують освіту позичальника.

ВТБ 24 представляє клієнтам можливість взяти мільйон в кредит в режимі онлайн на офіційному Інтернет-ресурсі банку www.vtb24.ru . Отримавши попереднє схвалення видачі кредиту, позичальник повинен відвідати банк і підтвердити дані, зазначені в електронній анкеті, надавши оригінали необхідних документів.

Для окремих категорій позичальників таких, як індивідуальні підприємці, засновники компаній, нотаріуси, адвокати і т.д., банк ВТБ24 пропонує спеціально розроблену кредитну програму «Комерсант».

В рамках цієї програми позичальники можуть оформити позику в розмірі до 3-х мільйонів рублів під 22% річних без забезпечення. Терміни кредитування становлять 5 років. Важливо відзначити, що банк не висуває вимог до клієнтів з придбання інших його банківських послуг. Однак цілком очевидно, що пропозиції інших продуктів кредитора, що надаються на пільгових умовах, будуть цікаві для більшості клієнтів.

З документів крім паспорта від позичальника запитуються фінансова звітність (бухгалтерська, податкова - в залежності від типу кредиту особи і системи оподаткування) та ліцензія в разі, якщо його діяльність підлягає ліцензуванню.

Є також вимоги щодо терміну ведення бізнесу. Мінімальний період здійснення діяльності визначено в розмірі 6 місяців. Дана інформація підтверджується свідоцтвом про державну реєстрацію юридичної особи або індивідуального підприємця, а також свідченням про постановку на облік в податковому органі.

Споживче кредитування в Ощадбанку в великих розмірах

Максимальна сума споживчого кредиту, який можна оформити в Ощадбанку без забезпечення, не перевищує 2,5 мільйона рублів. Рівень процентних ставок залежить від тривалості позички і пропонується в діапазоні від 17% до 21,5% річних.

Позичальниками по кредиту в рамках програми «Споживчий кредит без забезпечення» можуть виступати особи не молодше 21 року зі стажем роботи на поточному робочому місці не менше 6 місяців і сумарним трудовим стажем за останні 5 років не менше року.

Щоб оформити таку позику, позичальник повинен надати паспорт і довідку про доходи. Важливо відзначити, що Ощадбанк для розрахунку платоспроможності клієнта може брати до уваги всі його офіційні доходи, які він може підтвердити відповідними документами (податкові декларації, договору оренди та ін.). При цьому окремим контрольної точкою є сплата прибуткового податку з доходів позичальника.

Обов'язковою вимогою також є підтвердження зайнятості клієнта у вигляді копії трудової книжки або оригіналу трудового договору.

Клієнти, чиї доходи надходять на рахунки Ощадбанку, можуть кредитуватися за спрощеною схемою і на пільгових умовах. Кредитні заявки таких позичальників - клієнтів банку розглядаються в самі оперативні терміни - максимум 3-х годин і при наявності тільки паспорта. З огляду на доступності інформації про розмір доходів і частоті надходження грошових коштів на рахунки, їх документальне підтвердження не потрібно.

В якості додаткової можливості при оформленні споживчого кредиту Ощадбанк пропонує відкрити кредитну карту з лімітом до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Розрахунок ліміту здійснюється виходячи з платоспроможності позичальника і з урахуванням платежів по знову видається кредиту.

Великі споживчі кредити від Банку Москви

Споживчий кредит банку Москви видається в розмірі до 3-х мільйонів рублів. Його тривалість не перевищує 5 років. При встановленні процентних ставок банк аналогічно виділяє учасників зарплатних проектів в окрему категорію, надаючи для них можливості кредитування під знижену ставку - 18,5%. Інші клієнти зможуть оформити споживчий кредит під ставку від 19,9% до 27,9%.

Як позичальників по кредиту розглядаються особи у віці від 21 року, які мають як мінімум тримісячний стаж на поточному робочому місці. Для індивідуальних підприємців і громадян, зайнятих приватною практикою, встановлюється вимога щодо терміну ведення їх діяльності, який згідно з умовами кредиту не може бути менше року.

Що б взяти мільйон в кредит потрібен наступний пакет документів:

  • паспорт;
  • інший документ, що засвідчує особу (закордонний паспорт або водійське посвідчення);
  • довідка про доходи (2НДФЛ або за формою банку);
  • копія трудової книжки.

Кожному оформив споживчий кредит в Банку Москви, надається кредитна карта.

2. Кредити, забезпечені порукою або заставою нерухомого майна

Предметом порівняльного аналізу, проведеного в першій частині статті, послужили споживчі позики, що надаються в готівковій формі без забезпечення. Середньоринковий розмір позикових коштів, що видаються на таких умовах, становить один мільйон рублів, максимально можлива сума - 3 мільйони рублів. Суми в більшому обсязі доступні виключно при наданні поручительства або майнового застави.

Споживчі кредити, забезпечені тільки поручительством фізичних осіб, надаються в розмірі не більше 3-х мільйонів рублів (Росбанк, Агропромкредіт банк). У МДМ Банку і Абсолют Банку максимальна величина позички визначена в розмірі 2,5 мільйона рублів.

У разі, якщо позичальник бажає оформити кредит на більшу суму, то заставу нерухомості неминучий. Позики, забезпечені заставою нерухомого майна, відповідно до закону «Про іпотеку» відносяться до іпотечних. Тому пошук таких кредитних продуктів доцільно здійснювати серед програм іпотечного кредитування .

Максимальна межа обсягів кредитування в даному випадку не має фіксованого значення. Обмеженнями виступають платоспроможність клієнта і оціночна вартість об'єктів нерухомості, пропонованих в якості застави.

Кредит під заставу нерухомості в банку ВТБ 24

Під заставу нерухомого майна банк ВТБ24 видає позики в розмірі від 1,5 до 90 мільйонів рублів на термін не більше 20 років. При цьому обсяг кредитування не може перевищувати 70% ціни закладаються об'єктів нерухомості. Мінімальне значення процентної ставки визначено банком в розмірі 13,45%. Фактично встановлюється значення відсотків по кредиту розраховується з використанням індивідуального підходу і залежить від наданих клієнтом документів.

За кредитами під заставу нерухомості, на відміну від варіанту кредитування без забезпечення, запитується досить ємний пакет документів, який включає крім підтвердження доходів і зайнятості документи на заставу.

Кредит під заставу нерухомості в Ощадбанку

Споживчі кредити, забезпечені заставою нерухомого майна, видаються Ощадбанком в рамках програми «Споживчий кредит під заставу об'єктів нерухомості», згідно з якою можна оформити позику в розмірі до 10 мільйонів рублів. При цьому максимально можлива сума кредиту не може перевищувати 70% експертної оцінки вартості нерухомості. Ставка по кредиту має фіксоване значення не залежно від терміну кредитування і встановлена ​​на рівні 14% річних. Для клієнтів банку, що мають відкриті рахунки для надходження їх офіційних доходів, банк встановлює пільгові умови у вигляді зниженої на 0,5% ставки. Максимальний термін кредиту - 7 років.

Документальне оформлення такої позики відповідає вимогам класичного іпотечного кредиту : Крім документів, що стосуються самого позичальника (паспорт, підтвердження зайнятості і доходів та ін.), В обов'язковому порядку запитуються документи по заставі нерухомого майна.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online