Взяти кредит в Ощадбанку без довідок про доходи та поручителів

  1. Споживчий кредит від Ощадбанку без довідок і поручителів - зручності
  2. Споживчий кредит без довідок і поручителів в Ощадбанку - умови

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З кожним роком різних комерційних організацій і банків стає все більше і всі вони пропонують різні продукти, в тому числі і програми кредитування різних типів. Так, ви можете отримати кредит на карту Ощадбанку не виходячи з дому , Взяти іпотеку за зниженими відсотковими ставками, оформити автокредит під заставу транспортного засобу та інше. Більшість банків розробляють і особливі пільги для своїх клієнтів-держателів зарплатних карт або, наприклад, одержувачів на рахунок в банку пенсій, тому отримати сьогодні кредит без всяких довідок і поручителів не складе труднощів, якщо ви є таким клієнтом. Так, ви можете на пільгових умовах отримати кредит для пенсіонерів в Россельхозбанке або зробити перекредитування споживчих кредитів в Ощадбанку .

перекредитування споживчих кредитів в Ощадбанку

З пропозицією споживчого кредиту без забезпечення виступає і Ощадбанк. Сьогодні він пропонує відсоткову ставку від 14,9%. Крім цього, оформити заявку можна без відвідування офісу, прямо на сайті банку.

Порада: якщо ви вирішили оформити кредит або кредитну карту, намагайтеся в першу чергу розглянути пропозиції того банку, в якому обслуговуєтеся, а саме отримуєте пенсію або зарплату. Як правило, для власних клієнтів банки надають пільги і найбільш вигідні умови.

Подати заявку на кредит онлайн без довідок >>>

Ощадбанк пропонує вигідний споживчий кредит без довідок і поручителів до 1,5 мільйона рублів на будь-які цілі і без комісій. Важлива умова, яку необхідно для того, щоб ви потрапляли під категорію громадян, для якої програма розроблена, це бути клієнтом-власником зарплатної картки Ощадбанку. Тобто попросту отримувати заробітну плату на рахунок і оформити дебетову карту Ощадбанку . Також пропозиція поширюється на тих, хто отримує на рахунок банку пенсію або має в ньому внесок. Крім того, при отриманні кредиту можна розраховувати на безкоштовне оформлення кредитної картки Visa Credit Momentum або MasterCard Momentum, або персональної кредитної картки з індивідуальної процентною ставкою і лімітом.

Споживчий кредит від Ощадбанку без довідок і поручителів - зручності

Якщо ви є клієнтом-одержувачем заробітної плати або пенсії на рахунок в Ощадбанку або ж зробили в цьому банку вклад, то отримаєте такі привілеї:

  • швидке прийняття рішення про надання кредиту;
  • все, що вам буде потрібно для заявки на кредит, це паспорт;
  • є можливість отримати знижену пільгову відсоткову ставку;
  • надання кредиту в будь-якій філії Ощадбанку незалежно від вашого місця проживання на території Російської Федерації;
  • є можливість оформити заявку онлайн не виходячи з дому.

Порада: сьогодні нікому не складе труднощів дізнатися за допомогою інтернету і гарячих ліній, в якому банку найнижчі відсотки по іпотеці в 2016-2017 роках або що робити, якщо банк подав до суду за несплату кредиту . Тому ви завжди можете бути в курсі новинок банку, умов надання кредитів і вкладів не виходячи з дому. Для цього досить зайти на офіційний сайт або зателефонувати на гарячу лінію.

Споживчий кредит без довідок і поручителів в Ощадбанку - умови

Термін кредиту, на який ви можете розраховувати при схваленні, становить від 3-х до 5-ти років. При цьому мінімальна сума становить 15 тисяч рублів, а максимальна - 1,5 мільйона. Щоб отримати такий кредит, ви повинні бути не молодше 21 року і не старше 65 років на момент повної виплати. Якщо ви працюєте, то ваш стаж повинен бути не менше 6 місяців на останньому місці роботи і не менше 1 року загального стажу за останні 5 років. При цьому подавати документи, що підтверджують стаж і зайнятість, не потрібно.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online