Кредит в Евросети готівкою - онлайн заявка, умови, відсотки, відгуки

  1. Відео: Споживчі кредити готівкою

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Завдяки активному розвитку вітчизняного фінансового ринку для потенційних позичальників був створений сервіс, який допомагає швидко і без проблем оформляти кредитні продукти. Для того щоб знайти підходяще кредитна установа, фізичним особам необхідно звернутися в салон Евросеть і, виконавши поставлені умови, отримати на карту Кукурудза необхідну суму грошових коштів.

Щоб взяти кредит в Евросети готівкою фізичним особам необхідно виконати ряд умов, які ставить перед ними вбрання кредитно-фінансова установа.

В першу чергу потенційному позичальникові слід зайнятися оформленням кредитної картки Кукурудза, так як без неї не буде оформлено жодного займ через цього посередника.

Він може розраховувати на позитивне рішення кредитора в тому випадку, коли йому на момент подачі заявки вже виповнилося 18 років.

При цьому люди, вік яких переступив 70-ти річний рубіж, не можуть взяти участь у кредитуванні через салони Евросети.

Також варто відзначити, що заяви на участь в кредитних програмах приймаються тільки у фізичних осіб, які є громадянами Російської Федерації (у них повинна в офіційному документі стояти відповідна відмітка).

Вони повинні мати прописку на території Росії і проживати в тому ж районі, де розташовано чинне відділення салону Евросеть.

Фізичним особам, які планують оформити кредитну програму через салони Евросеть, необхідно діяти в такій послідовності:

  • особисто відвідати салон Евросеть і заповнити заяву-анкету (в ній потрібно вказати всі персональні дані) для отримання кредитної карти Кукурудза;
  • після схвалення поданої заявки (на мобільний телефон прийде відповідне смс повідомлення), фізичні особи повинні із запропонованого списку вибрати кредитно-фінансова установа, яка пропонує для них найвигідніші умови;
  • в салоні Евросеть заповнити кредитну документацію, після чого позичальникові буде виданий на руки графік щомісячних платежів;
  • перевести в готівку через банкомат, або касу банківської установи, отримані на пластикову карту Кукурудза кредитні кошти.

Кожен потенційний позичальник може скористатися «могутністю всесвітньої павутини» та відправити запит на отримання кредитної картки Кукурудза.

Якщо фізичною особою буде оформлятися в Евросети кредит готівкою, онлайн заявка, в якій вказуються його персональні дані, подається за допомогою інтернету, що дозволить істотно заощадити вільний час.

Після схвалення заяви-анкети, потенційні позичальники зможуть отримати свій «пластик» в салонах Евросеть, розташованих за місцем їх офіційної реєстрації.

Після схвалення заяви-анкети, потенційні позичальники зможуть отримати свій «пластик» в салонах Евросеть, розташованих за місцем їх офіційної реєстрації

Хочете дізнатися, як взяти кредит в Промсвязьбанк готівкою? В нашої статті детально описано на яких умовах банк видає кредит і які вимоги висуває до позичальників.

Якщо ж ви хочете розглянути кілька варіантів, то ми рекомендуємо прочитати так само про кредиті готівкою в Райффайзенбанку .

Сьогодні багато російських банки і мікрофінансові організації тісно співпрацюють з салоном Евросеть.

Серед них є дуже популярні на вітчизняному фінансовому ринку кредитні установи, які видають позики фізичним особам на взаємовигідних умовах.

Найменування кредитно-фінансових організацій, які співпрацюють з ЕвросетьюВідсоткиСуми кредитних продуктів(в рублях)Терміни креди-тованія

Альфа-Банк від 44,0% річних від 10 000до 40 000 до 12 місяців Русский стандарт від 42,0% річних від 50 000до 100 000 до 2-х років ОТП-банк від 11,9% до 400 000 до п'яти років Хоум кредит енд фінанс банк 69,9% річних від 10 000до 50 000 від 6 до 36 місяців Ренесанс кредит від 42% на рік до 300 000 до 24 місяців

Фізичні особи, які прагнуть оформити кредитний продукт через салон Евросеть, повинні виконати наступні умови, які кожна фінансова установа встановлюють індивідуально:

  • вік потенційних позичальників повинен бути в діапазоні від 18 до 69 років;
  • фізичні особи повинні бути громадянами Російської Федерації;
  • постійна реєстрація на території держави, про що повинна бути зроблена відповідна відмітка;
  • трудовий стаж на останньому місці роботи повинен бути не менше 3-х місяців;
  • щомісячний дохід потенційних позичальників повинен бути більш 6 000 рублів.

Для отримання кредиту через салон Евросеть фізичним особам, які виконали всі вимоги банку або мікрофінансової організації, необхідно надати повний пакет документації, в який повинні входити:

  • паспорт, в якому повинні стояти всі необхідні позначки (про місцеву прописку і про російське громадянство);
  • другий офіційний документ, в якості якого може виступити закордонний паспорт, страховий поліс, посвідчення водія, свідоцтво платника податків, пенсійне посвідчення, розрахункова картка цього банку, військовий квиток і т. д .;
  • довідка, що підтверджує щомісячний джерело доходу позичальника.

Кожне кредитно-фінансова установа, яка співпрацює з салоном Евросеть, індивідуально визначає процентні ставки для своїх кредитних продуктів.

Залежно від виду кредитної програми відсотки можуть коливатися в діапазоні від 42,0% до 69,9%.

Плануючи звернутися в салон Евросеть, потенційний позичальник повинен заздалегідь дізнатися, на яку суму кредитних коштів він зможе розраховувати.

Через цю фінансову мережу можна отримати мінімум 3 000 рублів і максимум 400 000 руб.

Розмір кредитної програми кожне фінансова установа встановлює індивідуально, залежно від різних супутніх факторів.

Розмір кредитної програми кожне фінансова установа встановлює індивідуально, залежно від різних супутніх факторів

А чи знаєте ви, що сьогодні легко можна оформити мікропозик через інтернет? Як це зробити, описано тут .

Сьогодні, практично кожен банк надає можливо оформити кредит, не відходячи від комп'ютера. Ми готові вам розповісти де взяти мікропозик онлайн без відмов .

А для того, щоб дізнатися, як оформити мікропозик через систему Контакт, вам необхідно перейти по засланні .

Кредитні продукти, що оформляються фізичними особами через салони Евросеть, можуть бути як нетривалими, так і діючі протягом декількох років.

Мінімальний термін кредитної програми становить 3 місяці, а максимальний - 36 місяців.

Погашати кредитні програми, за якими грошові кошти перераховувалися на карту Кукурудза, позичальники можуть тим способом, який для них є більш комфортним:

  • через каси банків або мікрофінансових організацій, в яких оформляється кредитний продукт;
  • через салони Евросеть;
  • через термінали і банкомати.

При перерахуванні грошових коштів кредитору необхідно вказувати свій штрих код або номер договору.

Це робиться для того, щоб кредитор зміг визначити від кого надійшли кошти і списати частину заборгованості з клієнта.

Відео: Споживчі кредити готівкою

Співпраця з салонами Евросеть приносить масу переваг, як кредитно-фінансовим установам, так і фізичним особам, які потребують не дуже велику суму грошових коштів.

До переваг цього кредитного посередника можна зарахувати наступне:

  • Евросеть є сполучною ланкою між кредитором і позичальником, допомагаючи їх взаємодії;
  • завдяки таким салонам фізичні особи можуть підібрати кредитні продукти, які максимально відповідають їхнім фінансовим можливостям;
  • партнерами Евросети є найбільші банки та мікрофінансові організації, які мають незаплямовану репутацію;
  • відсутня необхідність залучати до процесу оформлення кредитного продукту поручителів, які офіційно працевлаштовані і можуть документально підтвердити свій дохід.

До недоліків кредитування через салони Евросеть можна віднести тільки спосіб отримання грошових коштів.

Обов'язковою умовою для оформлення кредитної програми є наявність банківської карти Кукурудза.

Хочете дізнатися, як взяти кредит в Промсвязьбанк готівкою?
А чи знаєте ви, що сьогодні легко можна оформити мікропозик через інтернет?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online