Де вигідніше взяти кредит на невелику суму?

  1. банки
  2. кредити онлайн
  3. Краудфандінговие платформи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багато хто не раз стикався з тим, коли не вистачає невеликої суми на оплату лікування, покупку побутової техніки або телефону. Не завжди є можливість взяти в борг у друзів або родичів. В результаті ідеальним рішенням стає взяти кредит. Ми розповімо про фінансових організаціях, які видають невеликі позики.

банки

В останні кілька років споживчі кредити стали неймовірно популярні, тому їх видають багато банків. Буде потрібно пройти до найближчої філії та подати заявку. Якщо сума маленька і береться на термін до 2-4 місяців, то довідка про підтвердження доходів не потрібні. але кредит з поганою кредитною історією вони можуть не затвердити.

Необхідно написати заяву, вказавши в ньому:

  • суму;
  • термін кредитування;
  • мета позики.

Також буде потрібно додати копію паспорта. Після цього документи будуть розглянуті відповідним відділом, який винесе рішення про видачу запитаної суми. На весь процес йде від 1 до 4 днів. У кожного банку власні терміни на резолюцію, які слід уточнити у співробітника.

Що стосується відсоткової ставки, то вона залежить від суми кредиту і терміну, на який вона береться. Якщо позика становить до 400 доларів, і ви впевнені, що віддасте її за місяць, то переплата не перевищуватиме 20%. Однак в будь-якому випадку ставка залежить від фінансової установи, тому перегляньте різні варіанти і виберіть найвигідніший.

кредити онлайн

Багато МФО і банки пропонують взяти позику онлайн. Для цього не потрібно відвідувати фінансову установу. Досить заповнити заяву на сайті організації і прикріпити до нього скан паспорта.

Після цього документи надійдуть на розгляд до відділу, де буде прийматися рішення про видачу запитаної суми. Зазвичай процес займає не більше 1 дня. Потім на вказану адресу електронної пошти прийде лист. У ньому буде повідомлення про схвалення заявки або її відхилення.

У ньому буде повідомлення про схвалення заявки або її відхилення

Щоб отримати кредит онлайн, потрібно мати хорошу кредитну історію. Якщо у вас є інші непогашені позики, слід заздалегідь повідомити про це фінансову організацію. Відповідальна за видачу позики особа обов'язково з'ясує це. Ідеальним рішенням буде запросити кредит в банку, де у вас є рахунок. Співробітник вивчить вашу платоспроможність і винесе рішення.

Якщо ви візьмете кредит онлайн, то процентна ставка може бути нижче. Цей напрямок відносно нове, фінансові організації намагаються привернути до нього увагу клієнтів. В результаті ви зможете оформити позику вигідніше на 2-3%.

Краудфандінговие платформи

Якщо потрібна невелика сума, а банк відхилив заяву, можна взяти кредит на краудфандінговой платформі. Це сайт, де зустрічаються кредитори і позичальники. Примітний той факт, що всі вони фізичні особи. Майданчики належать фінансовим організаціям, які стягують відсоток з кожної угоди.

Буде потрібно розмістити оголошення про бажання оформити позику, вказати суму, термін. Після цього вам будуть приходити повідомлення від кредиторів, в яких будуть описані умови. Вам залишиться тільки їх переглянути, щоб вибрати прийнятний варіант.

Потім потрібно буде домовитися з кредитором про спосіб переказу грошей і документах, які слід надати. Найчастіше це копія паспорта і стандартний договір позики. Відсоток за позикою пропонується різний, але можна взяти гроші під 14%.

Багато кредитних установ видають невеликі суми на термін, що не перевищує 3 місяці. Вам не обов'язково йти до найближчої філії і збирати безліч документів. Ви можете оформити кредит онлайн, і вже через 10-20 хвилин запитані гроші будуть у вас на карті. Однак в будь-якому випадку розгляньте всі варіанти, зважите плюси і мінуси, а потім приймайте рішення.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online