виїзний нотаріус

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нотаріальний акт - Охоронна грамота (Равіль Алєєв)

Нотаріуси Сергієва Посада. Викликати нотаріуса додому.

В силу обставин кожній людині хоч раз в житті доводилося скористатися послугами нотаріуса: укладення угод, складання дарчих, заповітів, договорів дарування та шлюбних договорів, а також інших нотаріальних дій В силу обставин кожній людині хоч раз в житті доводилося скористатися послугами нотаріуса: укладення угод, складання дарчих, заповітів, договорів дарування та шлюбних договорів, а також інших нотаріальних дій. Ритм життя диктує свої умови в різних сферах діяльності, при цьому далеко не завжди є можливість відвідати нотаріальну контору і вистояти в черзі, пожертвувавши часом і комфортом для вчинення нотаріальної дії.

У разі неможливості відвідування нотаріальної контори в силу зайнятості або хвороби, така послуга, як «виклик нотаріуса додому» або «виклик нотаріуса в лікарню», дозволить істотно заощадити час і сили. Виїзд нотаріуса додому або виїзд нотаріуса в лікарню для складання заповіту або дарчої, укладення договорів, нотаріального завірення документів і інших нотаріальних послуг, стане оптимальним варіантом.Наіболее затребуваною послугою є «виїзний нотаріус». Пропонується для виїзду нотаріуса додому або виклику нотаріуса в лікарню. Передбачає такі види нотаріальних дій нотаріусів Сергієва Посада:

  • посвідчення різних угод (оренда, купівля-продаж, договір дарування);
  • нотаріальне посвідчення копій документів;
  • оформлення довіреностей дарчих, заповітів;
  • нотаріальне засвідчення справжності документів і підписів;
  • оформлення згоди батьків на виїзд дитини за кордон;
  • завірення грошових переказів тощо.

Нотаріуси Сергієва Посада. Виклик нотаріуса в офіс.
Підприємці та юридичні особи досить часто стикаються з необхідністю відвідування нотаріальних контор, але традиційно часу катастрофічно не вистачає. В даному випадку така послуга, як «виклик нотаріуса в офіс», є ефективною альтернативою відвідуванню нотаріальної контори і оптимальним вирішенням багатьох проблем.
Завдяки оформлення послуги «виклик нотаріуса в офіс», ділова людина, не жертвуючи своїм часом і комфортом, зможе вирішити юридичні і правові питання. На сьогоднішній день виклик нотаріуса в офіс є поширеною практикою столичних нотаріусів, що дозволяє заощадити час, яке, як відомо - гроші.

Виїзд нотаріуса на будинок, виклик нотаріуса в лікарню
Послуги «виклик нотаріуса в лікарню» і «виїзд нотаріуса додому» виявляється також у лікувальному закладі або вдома, будучи вельми затребуваною в даний час. При цьому виклик нотаріуса може бути єдиною можливістю для правового здійснення угод. Наприклад, оформлення різного роду довіреностей на період перебування громадянина на лікуванні: керування автомобілем, банківським рахунком та ін. Також виїзний нотаріус може оформити згоду батька, що знаходиться в лікувальному закладі, на виїзд дитини за кордон. Дарчі, заповіту, договору купівлі-продажу, позики, міни, і інші види договорів можна також оформити, викликавши нотаріуса в лікарню.
Для виклику нотаріуса в лікарню або виїзду нотаріуса додому до що знаходиться на лікуванні громадянину, необхідно виконати певні умови. Громадянин, який бажає вчинити нотаріальну дію, повинен усвідомлювати свої дії, чітко розуміти їх, висловлювати свої побажання по оформленню документів і самостійно здійснювати їх підпис, або діяти через не був зацікавлений особа - рукоприкладчика. В цьому випадку необхідні також документи, що засвідчують особу рукоприкладчика.
Слід зазначити, що виїзний нотаріус - послуга все більше затребувана, але далеко не всі контори можуть її надати. Виклик нотаріуса в офіс або виїзд нотаріуса додому пов'язаний з безліччю проблем, однією з яких є транспортна ситуація в Сергієво Посадському районі.
Для того, щоб надати послуги "виїзд нотаріуса додому" або виклик нотаріуса в лікарню, нотаріус повинен перервати роботу в конторі, і, взявши з собою реєстр і друк, а також необхідні бланки документів, приїхати додому, в лікарню. При цьому на весь період надання виїзної нотаріальної послуги, що включає час, витрачений на дорогу, автоматично припиняється надання нотаріальних послуг в конторі. Очевидно, що нотаріус зможе надати послуги на дому або в офісі, лише з урахуванням цього фактора, тому виїзд нотаріуса додому або виклик нотаріуса в офіс за вартістю не є рівнозначним аналогічної послуги в нотаріальній конторі.

Послуга «виїзд нотаріуса додому» коштує не набагато дорожче конторського прайса. При в изове нотаріуса в офіс, надбавка до вартість даної послуги складе близько 30-50% в залежності від скоєних нотаріусом дій. Очевидно, що, в залежності від дальності поїздки, вартість послуги буде збільшуватися пропорційно.
При необхідності, нотаріус може приїхати не тільки в будній день, але і в суботній вихідний день.
При цьому у вартість послуги не входить розмір державного мита та вартість технічної роботи нотаріуса, тому остаточна сума визначається в залежності від нотаріальної дії, часу надання послуги і дальності поїздки.

Підготовка документів

Визначившись з необхідністю виклику нотаріуса в лікарню або виїзду нотаріуса в офіс, виїзду нотаріуса на будинок, слід підготувати документи, щоб уникнути марної трати часу і грошей, оскільки без повного пакету документів для здійснення того чи іншого нотаріальної дії, нотаріус не зможе надати свої послуги. З цією метою клієнт повинен заздалегідь зв'язатися з нотаріусом або його помічником і отримати перелік необхідних документів (зазвичай обмежуються заповненням заявки " Виклик нотаріуса на будинок "). Можливо, що деякі документи доведеться попередньо відправити в контору по факсу або по електронній пошті, щоб нотаріус міг упевнитися в їх наявності та правильності їх оформлення.
Послідовність дій для виклику нотаріуса в лікарню, на будинок або в офіс (нотаріуси Сергієва Посада).
1. Оформлення заявки " Виклик нотаріуса на будинок, в офіс, лікарню "
Заявку можна здійснити по телефону або заповнити пропоновану електронну форму, де слід вказати прізвище, ім'я та по батькові, контактний телефон, адреса електронної пошти, предмет нотаріальної дії, відзначити зручний час і дату для приїзду нотаріуса, а також вказати точну адресу.
2. Обробка замовлення при виклику нотаріуса в лікарню, офіс або на будинок.
Залежно від нотаріальної дії, дати, часу і адреси, клієнту буде надано перелік документів, які слід попередньо підготувати, а також порядок вчинення нотаріальних дій. Можливі також додаткове узгодження часу і дати та уточнення за вартістю послуг.
3. Виїзд нотаріуса додому або в офіс (в Сергієва Посадському районі)
Після узгодження заявки, нотаріус здійснює необхідні нотаріальні дії в обумовлений час і дату. При цьому, відповідно до статей 42, 43 «Основ законодавства РФ про нотаріат», нотаріус, на підставі наданих документів, повинен встановити особу громадянина, який бажає вчинити нотаріальну дію, або його представника, а також переконатися в дієздатності осіб, які беруть участь в здійсненні нотаріальної дії.

Нотаріуси Сергієва Посада. Викликати нотаріуса на будинок (заявка) .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online