Як Зателефонувати в Поліцію з Білайну? Важливі Номери Екстрених Служб

  1. Система - 112
  2. Якщо СІМ заблокована чи ні грошей на рахунку?
  3. прямий дзвінок
  4. Додаток МВС Росії
  5. Корисна інформація

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Знати від тому, як зателефонувати до екстрених служб з мобільного телефону не завадить будь-якому користувачеві послуг стільникового зв'язку - неважливо якої операторської мережею ви користуєтеся - Мегафон, Білайн, МТС, Теле2 або будь-якого іншого оператора

Знати від тому, як зателефонувати до екстрених служб з мобільного телефону не завадить будь-якому користувачеві послуг стільникового зв'язку - неважливо якої операторської мережею ви користуєтеся - Мегафон, Білайн, МТС, Теле2 або будь-якого іншого оператора. Дзвінки на номери екстрених служб робляться з мобільних номерів інакше ніж з міських. Якщо на міському стаціонарному телефоні досить набрати 02, то з мобільника поліція викликається по-іншому. Розглянемо в огляді як подзвонити в поліцію з мобільного телефону, користуючись мережею оператора Білайн.

Система - 112

Багато хто задається питанням - як зробити дзвінок в поліцію з мобільного телефону Білайн? В першу чергу потрібно знати, що для виклику будь-якій екстреній служби на всій території Росії існує єдина екстрена диспетчерська служба «Система-112». Дзвінок за цим номером переадресується будь-якій екстреній службі. Зателефонувавши за єдиним номером виклику екстреної служби 112, ви зможете звернутися в пожежну охорону, МНС, в аварійну газову службу, в поліцію, в швидку допомогу і в службу медицини катастроф, в службу «Антитерор».

Для того щоб скористатися наявними можливостями служби потрібно просто набрати цифри 112 на своєму мобільному телефоні, і ви почуєте автоинформатора, який пояснить, що робити далі. Саме для того, щоб з'єднатися з диспетчерської поліції з мобільного телефону потрібно натиснути цифру 2. Дзвінок буде переведений на номер МВС в найближчу з чергових частин.

Важливо! Дзвінки на службу «Система-112» не тарифікуються і є безкоштовними для абонентів будь-яких операторів. Зробити такий дзвінок можна з будь-якого телефону - зі стаціонарного номера, таксофона, мобільного телефону.

Якщо СІМ заблокована чи ні грошей на рахунку?

Чи можна звернутися в поліцію, в тому випадку, коли СІМ карта заблокована або загублена? Телефони відправляють дзвінки на екстрені служби навіть без СІМ карт. Якщо раптом додзвонитися в систему з яких-небудь причин не вдається, то крім єдиної диспетчерської служби, можна зробити дзвінок в конкретну службу. Для цього існують номер 102. Якщо ваш телефон не підтримує тризначний номер для дзвінка, то після цифр потрібно додати символ «*». Номер буде виглядати так: 102 *.

Важливо! Виклик поліції з мобільного можна зробити навіть якщо СІМ карта заблокована або загублена. Дана проблема вирішена законодавчо - телефон в будь-якому випадку зробить безкоштовний дзвінок через доступних операторів, з яким може з'єднатися ваш пристрій.

прямий дзвінок

У користувачів стільникових мереж часто виникають як подзвонити в поліцію за старим номером 02? Набір стандартних номерів екстрених служб так само підтримується оператором Білайн. Якщо не вдається зробити дзвінок в міліцію з мобільного вищепереліченими способами, то старі варіанти коротких номерів теж працюють. Зі стаціонарного телефону номер набирається двома цифрами - 02. Кожен оператор встановлював виклики на номери екстрених служб незалежно, тому номери у різних операторів не одні і ті ж. Саме у Білайн стандартний номер поліції потрібно набирати 002.

Важливо! Якщо на вашому рахунку немає коштів, навіть якщо ви пішли в мінус, ви все одно можете зробити дзвінок за номерами екстрених служб. Це законодавчо закріплено для всіх операторів стільникового зв'язку.

Додаток МВС Росії

Як викликати міліцію іншим способом? Вітчизняний розробник програмного забезпечення «Sitesoft» на замовлення міністерства внутрішніх справ створив офіційний додаток «МВС Росії». Для того щоб використовувати додаток - головне це наявність інтернет з'єднання на вашому пристрої. Основні можливості якого полягають в наступному:

  • Екстрений виклик поліції з мобільного пристрою.
  • Можливість скласти і відправити звернення до органів внутрішніх справ.
  • Знайти на карті найближчого відділення міліції.
  • Оперативно відправити дані про розшукуваних злочинців.
  • Надати різноманітну довідкову інформацію.

Додаток безкоштовно і доступно для скачування і установки користувачам за такими адресами:

Для тих, хто використовує пристрої на базі iOS в App Store (iTunes) https://itunes.apple.com/ru/app/mvd-rossii/id847443669?l=ru&ls=1&mt=8 .

Для користувачів операційної системи Android в Google Play Market https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.mvd .

Посилання на скачування і докладний опис програми також розташована на офіційному сайті МВС: https: //мвд.рф/apps .

Важливо! Цей додаток автоматично визначить найближчу до вас чергової частини (за допомогою GPS навігації і даних мережі) і направить виклик туди. Кожен користувач зможе звернутися в міліцію за наявності інтернет з'єднання на своєму пристрої.

Корисна інформація

Користувачам всіх стільникових мереж можна викликати і інші служби з мобільного телефону. Такі дзвінки нічого не коштуватимуть вам, де б ви не знаходилися - в домашній зоні обслуговування або в роумінгу на території РФ. Рахунки за дзвінки на номери екстрених служб не виставляються незалежно від вашого тарифного плану. Скориставшись наведеними нижче номерами, ви зможете зробити виклик в потрібну з наведених служб з номерів оператора Білайн.

Наведемо прямі номери різних екстрених служб:

  • рятувальників МНС і пожежної служби 101
  • виклик поліції 102
  • швидкої медичної допомоги 103
  • аварійної газової служби 104

Альтернативні телефони для Білайн:

  • рятувальників МНС і пожежної служби 001
  • виклик поліції 002
  • швидкої медичної допомоги 003
  • аварійної газової служби 004

В огляді ми розповіли вам як викликати поліцію з Білайну навіть при відсутності коштів на номері. У тому випадку, якщо ви потрапили в складну ситуацію або ваше життя під загрозою скористайтеся нашими порадами, і ви зможете зателефонувати в поліцейське управління і вам дадуть відповідь протягом кількох хвилин. Номери таких служб за замовчуванням забиті в адресну книгу нової Симко будь-якого оператора.

Знайдіть потрібну службу в своїй адресній книзі і наберіть її. Якщо з якихось причин такого номера у вас немає, то про всяк випадок запишіть ці номери в довідник свого пристрою своїми руками, щоб було можна набрати будь-яку службу досить швидко.

Якщо СІМ заблокована чи ні грошей на рахунку?
Чи можна звернутися в поліцію, в тому випадку, коли СІМ карта заблокована або загублена?
Com/ru/app/mvd-rossii/id847443669?
Com/store/apps/details?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online