У черзі на персоналізацію стоять 675 тис закордонних паспортів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За даними Державної міграційної служби (ДМС), з початку року виготовлено вже 1,4 млн біометричних закордонних паспортів
За даними Державної міграційної служби (ДМС), з початку року виготовлено вже 1,4 млн біометричних закордонних паспортів.
«З початку 2018 року в Україні було оформлено і виготовлено близько 1,4 млн закордонних паспортів. Однак в черзі на персоналізацію на поліграфкомбінат «Україна» до сих пір залишається близько 675 тис. Документів », - пише Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу ДМС.
На сайті відомства з'явилася нова форма звернення для громадян, закордонні паспорти яких через технічну неспроможність виробника не вдалося своєчасно персоналізувати в умовах ажіотажу. У разі якщо термін видачі закінчився, а документ все ще не персоналізований на поліграфкомбінаті «Україна», ГМС направить підприємству-виробнику звернення для розгляду.
Міграційна служба також нагадує, що будь-які пропозиції посередників по «прискоренню» отримання закордонних паспортів є незаконними, інформацію про них ГМС передає в Нацполіцію.
Нагадаємо, станом на грудень минулого року в черги на друк на поліграфкомбінаті «Україна» стояло понад 600 тис. біометричних закордонних паспортів.

Нова лінія для друку біометричних закордонних паспортів , Встановлена ​​в січні на поліграфкомбінаті «Україна», здатна виробляти 11 тис. Документів на добу.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online