Юридичні послуги з повернення грошей за автомобіль, СПб

  1. Замовте послуги з повернення грошей за автомобіль у надійної юридичної компанії - зателефонуйте!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ви купили автомобіль, виявили в ньому дефекти і хочете повернути гроші або поміняти на новий Ви купили автомобіль, виявили в ньому дефекти і хочете повернути гроші або поміняти на новий. Наша юридична компанія зможе вам допомогти!

Ми надаємо юридичні послуги з повернення грошей за придбаний автомобіль.

Коли можна повернути гроші за автомобіль:

  1. Якщо протягом 15 днів після покупки ви виявили в автомобілі дефект. Йдеться про будь-якому дефекті, навіть несуттєве, як, наприклад, відколи на лакофарбовому покритті.
  2. Якщо ви виявили істотний недолік автомобіля. Під ними, як правило, розуміються недоліки, які неможливо усунути.
  3. Якщо ви виявили в машині дефект, звернулися до продавця за проведенням безкоштовного ремонту, а продавець порушив встановлені терміни проведення ремонту.
  4. У зв'язку з регулярними ремонтами ви позбавлені можливості користуватися автомобілем більш ніж 30 днів протягом кожного року гарантійного терміну.

Юридична допомога нашої компанії в поверненні вартості автомобіля:

  1. Претензія на адресу автосалону. При наявності однієї з підстав для повернення грошей за машину ми розробляємо претензію до продавця про повернення сплачених коштів. Пред'явлення претензії є не обов'язковим, але бажаним етапом, оскільки часто дозволяє оперативно домогтися повернення грошей без звернення до суду.
  2. Розробка і подача позову до суду. Якщо автосалон відмовляється від досудового вирішення спору, то ми вдаємося до звернення в суд для стягнення належних грошей.
  3. Захист інтересів в суді. В ході судового розгляду готуються і надаються докази, що підтверджують обгрунтованість вимоги про повернення ціни автомобіля.
  4. Фактичне отримання коштів з автосалону. Після винесення рішення суду продавець може добровільно виплатити вам належні за автомобіль гроші. Якщо він цього не робить, то ми стягуємо гроші в примусовому порядку із залученням пристава-виконавця.

Таким чином, на початку ви передаєте документи, необхідні для нашої роботи. В кінці ви отримуєте на рахунок гроші за автомобіль. Всі дії, пов'язані зі стягненням, ми беремо на себе.

Наша юридична компанія «Аймрайт» має в штаті кваліфікованих юристів і досвід, необхідні для ефективного захисту ваших прав.

Замовте послуги з повернення грошей за автомобіль у надійної юридичної компанії - зателефонуйте!

Замовте послуги з повернення грошей за автомобіль у надійної юридичної компанії - зателефонуйте

8 (812) 920-64-71

Інші способи для зв'язку - e-mail: [email protected] , Факс: 8 (812) 340-55-46

________________________________________________________

Якщо ви плануєте зайнятися поверненням вартості автомобіля самостійно, то можете прочитати роз'яснення з питань, що виникають у цій сфері, підготовлені нашими юристами:

Корисні статті


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online