Війна Росії та Заходу буде програшною для Москви

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

5 лютого 2018, 7:03 Переглядів: 5 лютого 2018, 7:03 Переглядів:   Фото: gettyimages

Фото: gettyimages.

У разі великомасштабного військового конфлікту між Росією і Заходом головний удар припаде на ту частину інфраструктури, яка сьогодні в Росії практично не працює, але має першорядне значення в будь-якому неядерному військовому конфлікті. Йдеться про систему охорони здоров'я РФ, для якої повномасштабна війна буде справжнім потрясінням. Про це говорить експерт Роберт Бекхузен, слова якого опублікував американський портал War is Boring.

За словами Бекхузена, відомо, що останнім часом країна активно "відроджує пострадянську армію". Збройні сили Росії повинні бути "в змозі дати бій НАТО в великомасштабної війни". Але ні для кого не секрет, що в Російській Федерації сьогодні існує нестача лікарів на випадок "великої війни".

"На західних рубежах Росії з'являються нові механізовані дивізії, солдати в новій уніформі і з новітньою зброєю напереваги. У їхньому розпорядженні нові танки, гвинтівки, радіостанції та передова апаратура радіоелектронної боротьби, яка не поступається кращим світовим аналогам", - зазначає оглядач War is Boring.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

А ось системою охорони здоров'я, яка б витримала в умовах масштабного військового конфлікту, Росія не має в своєму розпорядженні. Якщо російським солдатам "доведеться відправитися на війну з Заходом", то для країни, цілком можливо, це закінчиться "надмірними втратами". Медична ж система буде просто-напросто перевантажена, констатує автор статті.

Найбільший госпіталь поруч з "майбутньої лінією фронту" знаходиться в Подільському і має в своєму розпорядженні всього 2 тис. Ліжок.

"На початку масштабних бойових дій Росія може швидко втратити близько 100 тисяч солдатів вбитими і пораненими", - вважає Роберт Бекхузен.

У західних регіонах країни "військову міць" Москва дійсно наростила, але не збільшила відповідним чином чисельність медичних установ, підкреслює оглядач американського інтернет-порталу.

Більш того, в російських лікарнях надають "неякісну допомогу" і в них елементарно не вистачає кваліфікованих лікарів і устаткування. І саме цим медичним установам в разі неядерної війни "доведеться мати справу з десятками тисяч поранених і вбитих, причому несподівано", підсумовує автор статті Роберт Бекхузен.

Нагадаємо, на думку експертів, г лавная сценарієм російських навчань "Захід-2017" було проведення повномасштабної війни проти НАТО в Європі.

І триваюче протистояння РФ і альянсу може змусити Росію застосувати ядерну зброю.

Хоча в той же час в США впевнені, що Росія не має шансів у протистоянні з НАТО , І навіть ядерний потенціал їй не допоможе.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Справа не в зброї: експерт пояснив, чому Росія може програти війну з Заходом". інші Росія дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online