Як ведеться військовий облік вимушених переселенців? Як отримати військовий квиток переселенцю?

  1. У статті розказано, як знімають і ставлять на військовий облік вимушених переселенців, як переселенці...

У статті розказано, як знімають і ставлять на військовий облік вимушених переселенців, як переселенці отримують військовий квиток.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Військовий облік вимушених переселенців передбачає реєстрацію в військкоматі за фактичним місцем проживання. Дана ситуація регулюється частиною 3 статті 33 Закону "Про військовий обов'язок і військову службу" (військовий облік усіх прізовніків и військовозобов'язаніх ведеться за місцем їх проживання).

Звернемо увагу, що призов до армії вимушених переселенців, на строкову службу і під час мобілізації, проводитися незалежно від їх перебування на військовому обліку у військкоматі навіть без наявності особової справи.

Відомо, що особисті справи внутрішньо переміщених осіб з військкоматів Криму, самопроголошених ЛНР і ДНР на підконтрольну Україні територію не передавалися Відомо, що особисті справи внутрішньо переміщених осіб з військкоматів Криму, самопроголошених "ЛНР" і "ДНР" на підконтрольну Україні територію не передавалися. Відсутність цієї інформації дуже легко компенсувати - потрібно пройти тільки медогляд, оскільки саме ступінь придатності до служби за станом здоров'я є головним фактором для призову.

Військовий облік переселенців на увазі:

  • для військовозобов'язаних видачу військового квитка (тимчасового посвідчення);
  • для призовників - приписного свідоцтва;
  • взаємодія навчального закладу або організації з РВК і ведення персонального обліку осіб призовного віку за місцем навчання або роботи.

Нагадаємо, що ВНЗ зобов'язані в семиденний період повідомляти до військкомату про прийнятих на навчання осіб. Також навчальний заклад зобов'язаний надавати в РВК списки призовників і військовозобов'язаних.

Висновок: відсутність (наявність) особової справи на переселенця для воєнкома не має значення, оскільки всю потрібну інформацію військкомат може отримати безпосередньо на місці.

Читайте також:

Оцініть новина (статтю)

Рейтинг популярних товарів наших читачів

Завантаження ...

Завантаження ...


Новина (статтю) «Як ведеться військовий облік вимушених переселенців? Як отримати військовий квиток переселенцю? »Підготували журналісти видання Бізнес портал fdlx.com

Дата публікації:, останнє оновлення сторінки: 22.06.2018 3:45:39

Як отримати військовий квиток переселенцю?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online