Вконтакте пошук людей по прізвища та імені

  1. Вконтакте знайти людину на прізвище без реєстрації

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо вам потрібно терміново зробити пошук людей Вконтакте по імені та прізвища, читайте цей цікавий пост на нашому сайті. Так, як у Вконтакте зареєстровані мільйони людей, пошук конкретної людини може бути досить важким і довгим заняттям. Особливо, якщо ви не володієте по шуканого користувачеві достатнім обсягом інформації. Якщо, наприклад, прізвище потрібної людини є досить поширеною (Іванов, Петров, Сидоров), то потрібно обов'язково знати більше про суб'єкта пошуку, адже вам може видати тисячі людей з такими ж прізвищами та іменами. До слова, якщо ви хочете збільшити армію своїх шанувальників у Вконтакте, зв'яжіться з нашими фахівцями. Звичайно, якщо у вас є багато часу на це заняття, ви можете перебрати вручну всю видачу. Давайте переконаємося в цьому. Введемо в рядку пошуку на головній ВК: «Володимир Петров», як показано на нижній картинці.

зв'яжіться

Тепер натискаємо по верхній посиланням випав меню: «show all results», що означає показ всіх результатів. Ви здивуєтеся, але Vkontakte таких сторінок зареєстровано понад 17 тисяч, а це значить, що потрібні ще дані.

Ви здивуєтеся, але Vkontakte таких сторінок зареєстровано понад 17 тисяч, а це значить, що потрібні ще дані

Це може бути будь-яка інформація, починаючи із країни проживання і закінчуючи віком і статтю людини. Якщо ви знаєте хоч що-небудь, заповніть відповідне поле на сторінці пошуку праворуч (дивись скрін вгорі). Варто сказати, що пошук людей ВК досить продуманий, тому ви зможете звузити до мінімуму коло шуканих користувачів у Вконтакте.

Ще складніше буде знайти потрібну людину, якщо ви виконуєте пошук за прізвищем людей Вконтакте, не знаючи при цьому інших даних, навіть імені. Давайте повернемось до нашого прикладу, наведеного вище. Введіть в пошуку ВК тільки прізвище: «Петров». Ім'я ви не знаєте. Кількість користувачів з таким прізвищем у такому випадку зросте в десятки разів (дивись нижній малюнок).

Саме з цієї причини потрібно знати про людину більше. Або вам доведеться надовго засісти за перегляд кожної окремої сторінки профілю. Добре, якщо цей користувач поставив на сторінці реальну аватарку, а якщо - ні. Він може взагалі не ставити ніяку фотографію або вибрати будь-яке інше фото з інтернету. Вам дуже пощастить, якщо ви будете знати декількох передбачуваних друзів шуканого користувача ВК. У такому випадку ви зможете порівняти їх списки друзів і обчислити його. Друзі - це завжди добре, тому пропонуємо вам послугу збільшення кількості друзів ВК. Загалом, є найрізноманітніші варіанти пошуку, але для більш швидкої і точної ідентифікації особистості потрібно більше вихідних даних.

Вконтакте знайти людину на прізвище без реєстрації

До цього ми розглядали питання про способи пошуку потрібного нам людини в VK за умови, що ми самі є зареєстрованими користувачами цієї популярної мережі. Тепер торкнемося питання про те, чи можна Вконтакте знайти людину на прізвище без реєстрації на сайті соц. мережі. Відповідь - так, можна, але для цього потрібно або більше часу, або додаткові умови для пошуку, як і в випадку з зареєстрованими користувачами. Це може бути корисно тим, хто хоче попередньо вивчити вподобану дівчину або хлопця, щоб почати спілкування в Вконтакте , Але при цьому не хоче передчасно «світитися» Якщо ви на даний момент в своєму акаунті, вийдіть з нього.

Тепер наберіть в адресному рядку посилання, яку ви бачите, на зображенні вище. Перед вами відкриється пошук Вконтакте . Наберіть в рядку пошуку прізвище потрібної людини, щоб відкрився список однофамільців. Знову ж таки, для зменшення кола людей, введіть додаткові пошукові фільтри в блоці праворуч (малюнок вгорі), якщо ви, звичайно ж їх знаєте. Щоб знайти кого-небудь, але при цьому не проходити реєстрацію і взагалі не заходити у Вконтакте, потрібно скористатися послугами сторонніх сервісів. Один з таких корисних ресурсів - це пошук людей через Яндекс. Посилання на цей сервіс ви можете побачити на нижньому скріншоті.

Ця послуга з пошуку людей дуже проста у використанні. Просто перейдіть за посиланням і введіть в рядку пошуку прізвище. Далі клікніть по кнопці з написом: «Вконтакте». Після цього заповніть доп. поля трохи вище і натисніть: «Знайти». Все, тепер вам потрібно вивчити всі отримані результати, щоб знайти потрібну людину.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online