Псування на гроші - Любовний приворот

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ось тільки сьогодні користувач мого форуму witchworld Ось тільки сьогодні користувач мого форуму witchworld.biz поставив цікавий питання про псування на гроші .

«Здрастуйте, як захиститися від уваги відьми? Відьма, через сусідку позичила гроші, повернула мої ж купюри. Чого чекати? В'ячеслав »

І я вирішила не тільки відповісти на форумі, а й винести в окрему статтю на сайт.

Взагалі, про те, що таке псування я писала окремо в великій статті - псування .

Але цей випадок, як вид псування на успіх і удачу, має сенс розглянути окремо.

Звичайно, є і позитивні, і негативні магічні впливу, в яких відьма використовує чужі гроші.

Тобто можна зробити ритуал на залучення грошей для людини, який і вносить ці кошти для роботи, а потім отримує їх назад, але вже з так званим приворотом на гроші. І вплив цей ставиться так, що б отримана (використана в ритуалі) сума тому не витрачалася, а весь час зростала.

З іншого боку, така позитивна магія не робиться просто так. Відьми не допомагатимуть якимось незнайомим людям, а ось використати чужу енергетику для своїх цілей або навіть для шкоди - це зустрічається.

У ситуації, про яку запитує В'ячеслав, є кілька ймовірних причин події.

Наприклад, можна зробити порчу на відбирання удачі в грошах, якщо людина «перейшов дорогу» відьмі, як-то їй нашкодив або розлютив. Виявити відьму досить складно, адже подія могло для людини бути поза увагою. Адже люди з особливими здібностями не говорять про них відкрито, ніяк не позначав той факт, що за образу дадуть псуванням.

Ще таке псування могли замовити недоброзичливці через заздрощі або з якоїсь іншої причини. Може бути, В'ячеслав комусь конкурент, а недоброзичливець хоче залишити його без засобів до існування. Тоді потрібно проаналізувати оточення, знайомих, ділових партнерів, загалом контакти, які могли б привести до таких наслідків - зверненням до відьми за наведенням псування.

Третя причина подій, про які запитав користувач форуму, переклад псування на гроші. Це коли відьма комусь допомагає або навіть з себе знімає порчу, а негативну енергію перекладає на гроші, розуміючи, що гроші-то вже точно будуть затребувані. І разом з енергією грошей, сутність вразить енергія псування, знята з відьми (або її замовника) і перекладена на гроші.

В цьому плані зрозуміло, чому купюри ті ж самі. Тобто те, що було взято, того ж і віддано. До речі кажучи, саме третій варіант - найвірогідніший.

Що робити в такій ситуації? Як не забрати на себе порчу, перекладену на гроші?

Найпростіший спосіб захисту - це не торкатися зіпсовані предмета. І особливість псування на гроші в тому, що мало хто відмовиться від них, не викликавши підозр. Ось чому візьміть собі за правило не брати гроші з рук інших людей. Нехай їх покладуть на стіл, коли віддають борг. А потім ви зможете обережно взяти їх і покласти в пакет. Тільки не беріть голими руками.

Що робити з зіпсованих грошима? Ось вони лежать у вас в пакеті. Викинути - шкода, адже це повернутий вам борг. Тобто свої, кровні, зароблені грошики. Як вчинити? Якщо сума невелика, то краще підстрахуватися і все-таки від зіпсованих грошей позбутися, не отримуючи для себе користі - викинути або віддати на благодійність. Ну а якщо ці кошти відчутні для вашого бюджету, проведіть їх очищення (енергетичну). Монети можна помістити в освячену воду, а купюри - окропити святою водою. Це знизить інтенсивність псування, що дозволить зробити наступний крок - розмін.

Вам потрібно піти і поміняти ці купюри на інші, але не витрачати (нічого на зіпсовані гроші не купувати). Після розміну дію псування або взагалі припиниться, або значно ослабне. І ці гроші ви вже зможете використовувати за призначенням, для покупок.

Ось такі прості поради я можу дати в подібній ситуації. Будьте уважні. Краще в таких справах підстрахуватися.

«Здрастуйте, як захиститися від уваги відьми?
Чого чекати?
Що робити в такій ситуації?
Як не забрати на себе порчу, перекладену на гроші?
Що робити з зіпсованих грошима?
Як вчинити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online