ДПА-9 клас

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Освоєння освітніх програм основної загальної освіти завершується обов'язкової державною підсумковою атестацією (далі - ДПА 9) з російської мови та математики

Освоєння освітніх програм основної загальної освіти завершується обов'язкової державною підсумковою атестацією (далі - ДПА 9) з російської мови та математики.

Іспити з інших навчальних предметів: літератури, фізики, хімії, біології, географії, історії, суспільствознавства, іноземних мов (англійська, німецька, французька та іспанська мови), інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), а також з рідної мови з числа мов народів Російської Федерації і літературі народів Російської Федерації на рідній мові з числа мов народів Російської Федерації (для учнів за освітніми програмами основної загальної освіти, які вивчали рідну мову і рідну літературу і вибрали іспит з рідної мови та (або) рідної літератури для проходження ДПА) - навчаються здають на добровільних засадах за своїм вибором.

Форми проведення ДПА 9 - основний державний іспит (ОГЕ) і державний випускний іспит (ГВЕ).

ОГЕ - це форма державної підсумкової атестації за освітніми програмами основної загальної освіти. При проведенні ОГЕ використовуються контрольні вимірювальні матеріали стандартизованої форми.

ГВЕ - форма ДПА у вигляді письмових та усних іспитів з використанням текстів, тим, завдань, квитків.

Для отримання атестата учасники здають обов'язкові іспити: російська мова та математика, а також ще 2 іспити за вибором. Крім чотирьох обов'язкових іспитів учні мають право вибрати додаткові.
Учасники з ОВЗ мають право здавати тільки 2 обов'язкові екзамени (російська мова та математика).

>> Лист Рособрнадзора від 11.04.2016 № 02-146 «Про кількість предметів для в IX класі» - ЗАВАНТАЖИТИ

До ДПА допускаються навчаються, не мають академічної заборгованості і в повному обсязі виконали навчальний план або індивідуальний навчальний план (що мають річні оцінки з усіх навчальних предметів навчального плану за IX клас не нижче задовільних). Вибрані навчаються навчальні предмети, форма (форми) ДПА (для учнів у випадку, зазначеному в пункті 8 цього Порядку) та мову, на якому він планує здавати іспити, зазначаються ним у заяві, яку він подає в освітню організацію до 1 березня включно.

Ознайомлення з результатами ДПА-9 через "Сервіс ДПА-9" посилання: http://rcoi02.ru:446/gia9_result/

Заяви на усне підсумкове співбесіду з російської мови приймаються до 30.01.2019 року.

документація:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online