Смартфони Apple iPhone

  1. Історія успіху Apple iPhone iPhone першого покоління побачив світ 9 січня 2007 року. Смартфон мав...
  2. iPhone 7 - новоспечений флагман
  3. Вишуканий зовнішній вигляд
  4. комплектуючі смартфонів
  5. Доступні об'єми оперативної та внутрішньої пам'яті
  6. особливості зображення
  7. камери iPhone
  8. Переваги операційної системи IOS
  9. Аксесуари для iPhone
  10. AirPods
  11. Колірна палітра
  12. Чохли та наклейки
  13. Смартфони Apple за найкращою ціною

Історія успіху Apple iPhone

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

iPhone першого покоління побачив світ 9 січня 2007 року. Смартфон мав чимало недоліків, але все одно став справжнім проривом. Серед достоїнств відзначали 3,5-дюймовий екран - небачена розкіш для того часу.

Головний мінус першої моделі - відсутність 3G Головний мінус першої моделі - відсутність 3G. Але незабаром це виправили, розвиваючи гілку виробництва таких гаджетів:

  • 10 червня 2008 року випускають iPhone 3G;
  • 8 червня 2009 була представлена ​​модель 3GS.

Справжнім проривом стала поява iPhone 4 (2010 год 7 червня). Він мав власну відмінну рису - металеву рамку, що виконує роль антени. Також смартфон був в рази продуктивніше своїх попередників. iPhone 4S представлений в 2011 році 7 жовтня. Від четвертої моделі його відрізняє новий на той момент революційний двоядерний процесор А5. Також було збільшено максимальний обсяг пам'яті c 32 ГБ до 64 Гб. А мінімальний - з 8 ГБ до 16 ГБ.

Актуальний модельний ряд

Перше, що помічаєш в iPhone 5S - змінений дизайн - 4-дюймовий дисплей, монолітний корпус зі скляними заглушками, поява Lightning роз'єму. Пристрій підтримує зв'язок формату 4G (Long-Term Evolution). Була змінена комплектація, тепер в коробці можна знайти нові навушники - EarPods. Основна камера має дозвіл матриці 8 МП. Фронтальна - 1,2 МП.

У новій моделі з'явився Touch ID - біометричний сканер, що позбавило користувача від постійної необхідності вводити цифровий пароль при розблокуванні пристрою.

Масштабне оновлення лінійки смартфонів настав з появою iPhone 6 і iPhone 6 Plus. Перша модель має екран діагоналлю 4,7 дюйма. Його роздільна здатність становить 750 x 1334. Щільність пікселів не губиться - 326 точок на один дюйм. Корпус залишився таким же монолітним, а скляні заглушки замінили на пластикові.

iPhone 6 Plus технічно не відрізняється від побратима. А ось розміри його вражають. Адже гаджет можна по праву вважати першим міні-планшетом в своїй лінійці. Діагональ екрану 5,5 при дозволі 1920 x 1080. Щільність - 401 точка на дюйм.

iPhone 6S і 6S Plus зовні мало чим відрізнялися від попередників. Нововведення - 3D Touch. Ця система дозволяє визначати силу натискання на екран, відкриваючи відповідне контекстне меню або відновлені вікна додатків. Був оновлений Touch ID, тепер він спрацьовує швидше.

iPhone 7 - новоспечений флагман

Остання модель в гілці смартфонів Apple. Багатьма експертами на даний момент вважається найкращим телефоном в світі. Розробники потурбувалися про безпеку, забезпечивши пристрій водонепроникним корпусом. Дисплей зроблений з міцного скла Gorilla Glass, що зводить загрозу фізичного пошкодження пристрою до мінімуму.

У моделі 7 Plus можна відзначити дві одночасно працюють камери, що дозволяє збільшити огляд і використовувати високоточний оптичний зум, роблячи якісні знімки при максимальному наближенні.

Вишуканий зовнішній вигляд

Мінімалістський дизайн - нічого зайвого - поєднується з витонченістю кожної деталі. Але компанія не стоїть на місці. Розширюючи аудиторію споживачів, Apple змінили дизайн. В останніх розробках з'явився закруглений екран і обтічний корпус. Колірна палітра стала різноманітною. Тепер можна придбати гаджет таких відтінків:

  • золотистий;
  • сріблястий;
  • сірий;
  • рожевий;
  • чорний.

комплектуючі смартфонів

Фірмовий процесор Apple

Сітка використовуваних процесорів виглядає так:

  • iPhone 5S - Apple A7 64 біта (1,3 ГГц);
  • SE - Apple A9 (1,8 ГГц);
  • 6/6 Plus - Apple A8 / M8 (1,4 ГГц / 150 МГц) - здвоєний процесор;
  • 6S / 6S Plus - Apple A9 (1,8 ГГц);
  • 7/7 Plus - Apple A10 64 біта, 4-х ядерний (2,34 ГГц) / Сопроцессор М10.

Доступні об'єми оперативної та внутрішньої пам'яті

  • iPhone 5S - ОЗУ = 1 ГБ. Флеш-пам'ять: 64, 32, 16 ГБ;
  • SE - ОЗУ = 2 ГБ. Флеш-пам'ять: 32, 128 ГБ;
  • 6/6 Plus - ОЗУ = 1 ГБ. Флеш-пам'ять: 128, 16, 64 ГБ;
  • 6S / 6S Plus - ОЗУ = 2 ГБ. Флеш-пам'ять: 16, 64, 128 ГБ;
  • 7/7 Plus - ОЗУ = 2 ГБ у 7 і 3 ГБ у 7 Plus. Флеш-пам'ять: 32, 128, 256 ГБ.

Великий обсяг ОЗУ дозволить одночасно використовувати безліч різноманітних додатків. А якщо говорити про флеш-пам'ять, потрібно пам'ятати, що фотографії у iPhone чудової якості, що випливає в їх чималий розмір. Тому може знадобитися більш містка «яблучна модель».

особливості зображення

iPhone - революційний гаджет серед смартфонів. Це проявляється у всьому, в тому числі і особливості екрану. Розробники Apple використовують дисплей Retina, який дозволяє забезпечити більшу щільність пікселів. Перевага таких дисплеїв - висока якість передачі зображення при максимальній контрастності. В iPhone існує функція авто підсвічування. Спеціальні датчики реєструють освітленість, автоматично налаштовуючи яскравість екрану. Це береже зір користувача і економить заряд акумулятора. Флагманський смартфон iPhone 7 володіє HD-екраном з роздільною здатністю 1334х750. Дозвіл iPhone 7 Plus - 1920 1080.

камери iPhone

Максимальна роздільна здатність матриці камери - 12 МП. Пристрій володіє оптичним стабілізатором зображення для знімків з більш тривалою витримкою, після чого на виході виходить зображення високої якості. Фронтальна (Селфі) камера має таку корисну функцію, як підвищена різкість, яка автоматично підсвічує знімки. Вже згадана стабілізація допоможе зробити самі запам'ятовуються і якісні Селфі.

Переваги операційної системи IOS

До позитивних якостей iOS можна віднести:

  1. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.
  2. Економія зарядки за рахунок розподілу навантаження.
  3. Відсутність збоїв.
  4. Практичність.
  5. Захищеність. iOS - система з закритим програмним кодом.
  6. Хмарне зберігання даних.

Аксесуари для iPhone

EarPods

Це навушники, якими стали комплектувати iPhone, починаючи з п'ятої моделі Це навушники, якими стали комплектувати iPhone, починаючи з п'ятої моделі. Раніше використовувалися звичайні гарнітури, які нічим не відрізняються від інших пристрої, відгуки про яких були не найприємнішими. Але з появою EarPods багато що змінилося. Тепер власники iPhone можуть похвалитися дизайнерськими навушниками з підтримкою низьких частот.

AirPods

Бездротові навушники випустили одночасно з iPhone 7. Зв'язок цієї гарнітури з телефоном здійснюється через мережу Bluetooth.

Колірна палітра

До аксесуарам можна віднести і різноманітність відтінків корпусу iPhone. На замовлення користувачеві доступні: Black, Gold, Green, Grey, Pink, Rose, Silver, Space grey, White, Yellow забарвлення.

Чохли та наклейки

Вони бувають найрізноманітнішими. Будь то зображення улюбленої групи, персонажа коміксу, героя кіно. Існує можливість створювати власні чохли з будь-якими наклейками на вибір замовника.

Смартфони Apple за найкращою ціною

Кращий інтернет-магазин Одеси пропонує купити передовий модельний ряд смартфонів Apple за низькою ціною. Якщо порівнювати з іншими продавцями України, то в QwertyShop вартість гаджетів об'єктивно нижче (актуальну ціну уточнюйте у операторів в чаті або по телефону). Магазин надає смартфони, починаючи з iPhone 5S і закінчуючи останньою передової моделлю iPhone 7 Plus.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online