Мінбуд спростить оформлення прав на приватні будинки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

photobeginner / Fotolia   Зміни торкнуться приватні будинки, чия площа не перевищує 500 кв photobeginner / Fotolia

Зміни торкнуться приватні будинки, чия площа не перевищує 500 кв. метрів. Для будівництва такого житла спецдозволу просити стане не потрібно, достатньо буде повідомити орган місцевого самоврядування. Сьогодні почати будівництво приватного будинку досить важко. Справа в тому, що зараз норми по індивідуальному будівництву стверджує містобудівна регламент по муніципального утворення. Для оформлення прав власності на будинок треба мати на руках дозвіл на будівництво, а також узгоджений план земельної ділянки, замовлений у кадастрового інженера. У плані повинні бути зазначені основні параметри майбутнього будинку.

Незважаючи на те, що отримання необхідних паперів для будівництва - не обтяжливо фінансового процедура, часу на отримання дозволу можна витратити досить багато. Пропозиція Мінбуду про спрощення процедури реєстрації прав уже підтримали експерти.

НЕ пропустіть:

Людина продає землю і дарує будинок на ній - які ризики у покупця?

Які ризики при покупці будинку і землі в іпотеку?

Уряд уточнив статус самовільних будівель

У документах на мою ділянку з'явилася заборона на будівництво. Як так?

Статті не є юридичною консультацією. Будь-які рекомендації є приватною думкою авторів та запрошених експертів.

Які ризики при покупці будинку і землі в іпотеку?
Як так?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online