Ремонт і техобслуговування КІА і Хендай

  1. техобслуговування Хендай
  2. техобслуговування КІА

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо Ви "ЗА!" безпечну їзду на надійному автомобілі, то Ви потрапили на потрібний сайт. "АВТОГАРАНТ 91" - спеціалізований автосервіс на Варшавке (м.Москва, ЮАО) пропонує повний спектр послуг з техобслуговування всього модельного ряду легкових авто відомих брендів КІА і Хендай. Фахівці нашого автосервісу мають багатий досвід в сфері обслуговування автомобілів вищевказаних виробників.

ШАНОВНІ автовласників! Автосервіс "Автогарант-91" не є дилерський технічним центром по обслуговуванню і ремонту автомобілів представлених марок. Ніякого відношення до офіційних представників, і самим виробникам транспортних засобів автосервіс не має! Всі згадки торгових знаків (марок автомобілів) на даному сайті носять виключно ідентифікує характер (використовуються не як засіб індивідуалізації), вказують, які саме автомобілі обслуговує техцентр (відповідно до ст. 1474 тисячі чотиреста вісімдесят сім Цивільного Кодексу РФ).

© 2009-2019 Технічний центр "АВТОГАРАНТ - 91".

Техобслуговування і ремонт Кіа і Хендай в автосервісі "АВТОГАРАНТ 91", дозволяє істотно заощадити Ваш час і гроші. Наші конкурентні ціни обумовлені тим, що у нас є фіксовані ціни на видатковий матеріал, а при використанні наших матеріалів і запчастин, більшість робіт по їх заміні виробляється зі знижкою 10-20%. Тому ціна техобслуговування Кіа і Хендай в нашому автосервісі, деколи доходить до різниці в кілька разів нижче дилерського прайса.

Що стосується техобслуговування Кіа і Хендай, які ще знаходяться на гарантії. Багато розцінюють процес проходження гарантійного техобслуговування як повинність, оскільки вважають, що це можливість автодилерів якийсь час "викачувати" гроші з власників гарантійних авто. А як тільки закінчується гарантія, перестають робити регламентне техобслуговування поки не знайдуть альтернативу дилерського обслуговування, про дорожнечу якого вже складають легенди. Прив'язувати Вас до якогось сервісу ніхто не має право. Вибирайте той автосервіс, який підійде за якістю і умовами обслуговування саме Вам.

техобслуговування Хендай

Для зниження вірогідності серйозних поломок Вашого автомобіля, поліпшення його ходових характеристик, зниження витрати палива і підвищення Вашої безпеки на дорозі, користуйтеся якісними послугами автосервісу в ЮАО - "АВТОГАРАНТ 91".

детально

техобслуговування КІА

Автосервіс в ЮАО на Варшавке - "АВТОГАРАНТ 91" виробляє бездоганну техобслуговування КІА. Гарантія на всі види робіт і встановлені запчастини КИА (для всіх моделей). Для проходження якісного ТО звертайтеся в автосервіс "АВТОГАРАНТ 91".

детально

Ви можете пройти своєчасно якісне техобслуговування і ремонт Кіа або Хендай в нашому автосервісі по демократичним цінами. Важливо стежити за машиною, в іншому випадку можна дуже швидко стати частим клієнтом автосервісів і віддавати за ремонт грошові суми абсолютно не співмірні з вартістю техобслуговування.

Вчасно зроблене ТО в кілька разів збільшить ресурс Вашого автомобіля. Техобслуговування Кіа і Хюндай - це не тільки заміна масла в двигуні і фільтрів, не потрібно забувати і про інші системи і агрегати. Обслуговуючи свій автомобіль в "АВТОГАРАНТ 91" і використовуючи тільки наш матеріал, Ви збережете дилерську гарантію, так як, ми обов'язково ставимо печатку про проведений ТО в сервісну книжку. І, звичайно ж, у нас Ви отримаєте гарантію на проведені роботи та на матеріал.

"АВТОГАРАНТ 91" (м.Москва, ЮАО) персонализирует свої послуги відповідно до Вашого бюджетними можливостями і типом автомобіля. Вартість послуг - первісна (без будь-яких прихованих додаткових націнок). У тому випадку, якщо буде необхідність замінити якусь зіпсовану деталь у Вашому автомобілі, ми пропонуємо запчастини від безпосереднього виробника за стартовою ціною. Всі матеріали і запчастини на Кіа і Хендай , В нашому магазині завжди в наявності. Ми використовуємо в роботі запчастини і матеріали тільки перевірених виробників, і працюємо ми з ними безпосередньо, що дозволяє уникнути контрафакту і дати конкурентну ціну. Ну і, звичайно ж, на всі наші матеріали Ви отримуєте гарантію.

Якщо в списку наших послуг не згадано, що цікавить Вас вид сервісу, зв'яжіться з нами, і ми будемо раді дати Вам належну інформацію по цікавлять Вас.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online