Фірмова програма утилізації: перезавантаження

  1. 13 жовтня 2011 Фірмова програма утилізації: перезавантаження
13 жовтня 2011

Фірмова програма утилізації: перезавантаження

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фірмова програма утилізації - перша в Україні недержавна програма подібного масштабу, спрямована на підтримку автомобільного сектора і ринку комерційних автомобілів зокрема. За умовами програми, клієнт може придбати новий автомобіль «ГАЗель», «Соболь» або спецтехніку на їх базі зі значною знижкою, здавши на утилізацію старий автомобіль абсолютно будь-якої марки. Розмір знижки варіюється в залежності від віку здається авто і становить від 13 000 до 18 000 грн. Фірмова програма утилізації буде діяти трохи більше місяця - з 10 жовтня по 30 листопада, при цьому кількість сертифікатів обмежена.

Програма утилізації була запущена Групою компаній «АІС» спільно з «Групою ГАЗ» в лютому цього року і викликала величезний інтерес. Кількість звернень з приводу участі тільки за перший місяць перевищила 1000, з них більше 100 клієнтів отримали сертифікати на покупку автомобіля за цією програмою. У свою чергу, цей викликало сплеск купівельної активності по відношенню до автомобілів ГАЗ. Так, в березні (пік програми) обсяг реалізацій виріс на 47% в порівнянні з аналогічним періодом 2010 року, при цьому зростання продажів хедлайнера - «сімейства» ГАЗель - ще вище - 50%. У числі утилізованих автомобілів домінували такі марки, як Mercedes, УАЗ, ГАЗ, ЗІЛ, ISUZU, JAC з роком випуску від 1982 по 2008

Всім, хто не встиг скористатися вигодою покупки за програмою утилізації, Група компаній «АІС» дарує таку можливість зараз. Тим більше, що список пропозицій від «АІС» поповнився довгоочікуваною новинкою - автомобілем «ГАЗель-Бізнес» - в дизельної модифікації. З 10 жовтня по 30 листопада власники старих комерційних і вантажних автомобілів зможуть обміняти їх на нові «ГАЗелі» та «Соболь», скориставшись умовами Фірмової програми утилізації. Придбати новий автомобіль за програмою утилізації дуже просто - достатньо здати на утилізацію старий автомобіль будь-якої марки. Істотним стимулом покупки буде знижка на новий автомобіль - до 18 000 грн.

За допомогою програми утилізації старих автомобілів у кожного автовласника є прекрасна можливість вбити відразу двох зайців: позбутися від старого, небезпечного і неекологічних транспортного засобу і вигідно оновити автопарк, отримавши знижку на новенький автомобіль в розмірі вартості переданого на утилізацію. Приємне доповнення - обмежень за віком старого автомобіля немає.

Умови Фірмової програми утилізації прості і доступні будь-якому автовласникові. Клієнт може придбати новий автомобіль «ГАЗель» або «Соболь», або ж спецтехніку на їх базі з суттєвою знижкою. Щоб отримати знижку, необхідно лише здати на утилізацію свій старий автомобіль. Це може бути машина будь-якої марки і будь-якого року випуску, вантажівку або мікроавтобус, але обов'язково з повною масою від 2,5 до 8 тонн. При цьому вона повинна бути укомплектована основними вузлами і номерними агрегатами: кузовом, двигуном, шасі.

У програмі можуть брати участь як фізичні, так і юридичні особи. Головне - щоб покупець безперервно володів старим авто як мінімум 6 місяців на момент звернення.

Розмір знижки на покупку нового автомобіля з Фірмової програмі утилізації залежить від віку автомобіля, який передається в утилізацію:

• Для автомобілів до 2002 р.в. (Включно) знижка становитиме 13 000 грн. (з ПДВ).
• Для автомобілів з 2003 р.в. (Включно) - 18 000 грн. (з ПДВ).

При цьому рік випуску автомобіля визначається згідно з графою «дата виготовлення» в технічному паспорті на автомобіль. Старий автомобіль (який вводиться в утилізацію) повинен ставитися до сегменту комерційних автомобілів повною масою від 2,5 до 8,5 тонн.

Для отримання знижки необхідно надати три документи: акт огляду автомобіля, який складають клієнт і співробітник автоцентру «ГАЗ» перед утилізацією; акт про утилізацію авто, який видає приймальник автолома; довідка з ДАІ про зняття автомобіля з обліку для вибракування. До речі, акт №19 можна замінити звичайним актом прийому-здачі автомобіля в лом.

Рішення про надання знижки приймається протягом дня. А вся процедура по утилізації займає не більше двох тижнів. Адреси підприємств, що займаються утилізацією, можна без проблем отримати в кожному дилерському центрі ГАЗ в Україні.

Завдяки фірмовій програми утилізації, Група компаній «АІС» і Група ГАЗ допомагають ефективно оновити комерційний автопарк країни, скоротивши частки автомобілів, які становлять потенційну небезпеку на дорогах і шкодять екології. Поступовий відхід таких автомобілів з ринку дає можливість стимулювати споживчий попит на нові автомобілі.

Крім того, в мережі Групи компаній «АІС» клієнти завжди знайдуть вигідні умови придбання комерційної техніки ГАЗ в кредит і лізинг. В даний час діє акційна програма спеціально для автомобілів цієї марки - з річною ставкою від 0,01% річних, початковим внеском від 5% і терміном кредитування до 5 років.

Детальніше про акції, автомобілях, фінансових програмах придбання, страхування, можна дізнатися на сайтах www.gaz.ua , www.ais.ua і по телефону інформаційної лінії Групи компаній «АІС»: 0-800-500-205 (безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів України).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online