Розміри iPad 5 в наочному порівнянні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як ми всі знаємо, 22 жовтня очікується анонс нових планшетів Apple, умовно званих iPad 5 і iPad mini 2. Про «малюка» можна сказати тільки, що зовні він не зміниться, а ось з «начинкою» і, тим більше, з дисплеєм поки нічого не ясно. А ось iPad 5, можна сказати, нам вже добре знайомий, принаймні зовні.

Згідно численним чуткам і витокам, новий планшет зовні нагадуватиме нинішній iPad mini, габарити його в порівнянні з iPad 4 зменшаться, знизиться також і вагу. Китайський виробник компонентів SW-Box опублікував наочне порівняння нового «великого» планшета Apple з нині випускаються iPad 4 і iPad mini, із зазначенням розмірів всіх гаджетів. Це порівняння ми і пропонуємо вашій увазі.

Згідно з останніми чутками, iPad 5 отримає чіп А7, з-процесор М7 і датчик відбитків Touch ID - ці ж компоненти встановлені в новому флагманському смартфоні iPhone 5s.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online