У Криму продавщицю побили за несвіжий букет

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

22 січня 2013, 13:24 Переглядів: 22 січня 2013, 13:24 Переглядів:   Продавщицю побили за квіти

Продавщицю побили за квіти. Фото: fantom-xp.com.

У підземному переході на пл. Радянська кримської столиці сталася надзвичайна подія. На одну з продавщиць квітів напав покупець. Чоловік обурювався, що, мовляв, раніше придбав у квіткарки букет, однак той виявився несвіжим - квіти швидко зів'яли.

За словами очевидців, покупець вимагав повернути витрачені гроші, проте жінка відмовилася це зробити. Після чого чоловік не придумав нічого кращого, як вирішити ситуацію за допомогою кулаків. До місця інциденту наспів співробітники міліції. Вони втихомирили бунтівника, повідомляє 0652.ua .

У той же час господиня квіткового павільйону Юлія стверджує, що чоловік не просив повернути йому гроші, а відразу почав погрожувати і влаштував бійку.

Як розповіла потерпіла Людмила, літній чоловік звернувся з претензією, що п'ять троянд, які він придбав у неї, зів'яли. "Я не бачила, що він з квітами робив, - каже жінка. - Я зайшла за прилавок, а він - за мною і почав наговорювати:" Будь ти проклята, щоб нічого в тебе не продалося, щоб були неприємності ". Я попросила не заважати мені працювати, а він почав ламати квіти ".

Людмила згадує, що вибігла перешкодити бешкетникові, а він штовхнув її прямо на вітрину. "Попадали вази, поламалися троянди, а він - бігти. Я встаю, наздоганяю, хапаю за дублянку і тримаю. Поки дівчинки викликали міліцію, він мені і руки викручував, і про кахель бив", - розповідає жінка.

Людмила написала заяву в міліцію, і піде знімати побої. "Я цього так не залишу", - обурюється жінка.

У черговій частині Київського РВ СМУ ГУМВС України в АРК інформацію підтвердили і повідомили, що даний факт зареєстрований в журналі обліку інформації. Справа передадуть слідчому. Від подальших коментарів події в міліції відмовилися.

У той же час господиня квіткового магазину Юлія стверджує, що нападник - аферист, і раніше його вже бачили біля квіткових павільйонів.

"Це цілеспрямована провокація. Чоловіка, який штовхнув мою продавщицю, а їй 55 років, неодноразово п'яним бешкетував на ринку. Колеги розповідали, що він сушить квіти на батареї, а потім приносить - мовляв, зів'яли. Але це не так, квіти у нас завжди свіжі - ми їх кожен день беремо в одній теплиці ", - оповідання" Сегодня "Юлія.

Жінка додала, що чоловік купив букет в суботу, а приніс через день абсолютно сухими.

"Я взяла з тієї ж вази квіти і поставила у себе вдома. Коштують свіжі досі", - запевняє Юлія і додає, що має намір подавати на дебошира до суду.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Криму продавщицю побили за несвіжий букет". інші Новини Криму дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online