У Харкові підробляли одяг відомих брендів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Швейні цехи, де виробляли речі під брендами відомих марок, виявили в Харкові. Вартість вилученого становить 2 млн. Грн., Повідомили SQ в Держприкордонслужбі. Обшуки в цехах 11 квітня провела міжвідомча група співробітників Східного регіонального управління Держприкордонслужби та Головного управління Державної фіскальної служби України в Харківській області.

Заходи проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за повідомленням оперативних підрозділів прикордонного відомства. Також прикордонники з'ясували, що продукцію за допомогою організатора протиправної діяльності планували контрабандою відправити в Росію і там продати.

У цехах вилучили котушки ниток виробництва Туреччини, Італії, Польщі та Болгарії для пошиття одягу. Їх загальна вага досягав близько 1 т. Крім того, вилучено чорнові записи бухгалтерії, оргтехніка, грошові кошти і готовий одяг.

У цехах виявили 21 громадянина України, які працювали з порушенням чинного законодавства, а також громадянина Азербайджану, який знаходиться в Україні з порушенням міграційного законодавства.

Тривають слідчі дії.

Тривають слідчі дії

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online