Інтернет-магазин іграшок з доставкою по Білорусі - voberuchki.by

  1. оплата готівкою при доставці кур'єром або в пункті самовивозу «ГлоБел24» оплата банківськими картами...
  2. знижки
  3. Доставка (завжди безкоштовна)
  4. Поштою по Білорусі
  5. Доставкою «ГлоБел24» в окремі міста Білорусі
  6. Правила покупки

оплата
  • готівкою при доставці кур'єром або в пункті самовивозу «ГлоБел24»
  • оплата банківськими картами при доставці кур'єром або в пункті самовивозу «ГлоБел24»
  • за допомогою системи «Розрахунок» (ЕРІП)
  • післяплатою при доставці поштою

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оплата проводиться тільки в білоруських рублях. Документом, що підтверджує факт придбання дитячих товарів в нашому магазині, є чек.
Оплата проводиться тільки в білоруських рублях

Інструкція по оплаті через систему «Розрахунок» (ЕРІП)

Інструкція по оплаті через систему «Розрахунок» (ЕРІП)

Оплату Ви можете зробити в будь-якому банку за допомогою:

  • інтернет-банкінгу;
  • мобільного банкінгу;
  • інфокіосків;
  • банкомату;
  • каси і т. д.

Здійснити оплату можна з використанням:

  • готівкових коштів;
  • будь-яких електронних грошей;
  • банківських платіжних карток.

Для проведення платежу необхідно:

  1. Вибрати: Система «Розрахунок» (ЕРІП) → Інтернет-магазини / сервіси → AZ Латинські домени → V → voberuchki.by або знайти за номером послуги: 4658151;
  2. Для оплати товарів ввести номер замовлення;
  3. Ввести суму платежу (якщо не вказана);
  4. Перевірити коректність інформації;
  5. Здійснити платіж.

Якщо Ви здійснюєте платіж в касі банку, будь ласка, повідомте касиру про необхідність проведення платежу через систему «Розрахунок» (ЕРІП).

знижки

У нашому магазині діє постійна клієнтська знижка 5%. Знижка настає з третього замовлення і діє на всі дитячі товари, крім акційних. При оформленні через корзину знижка не видно, але вона озвучується менеджером при підтвердженні замовлення.

Для тих, хто ще не став постійним клієнтом, також передбачена знижка 5% на разові замовлення, що складаються з двох і більше товарів загальною сумою від 100 бел.руб.

Крім того, на дитячі товари, які в момент замовлення є у нас в наявності, загальною сумою 300 руб. і вище діє знижка 10%.

Різні знижки не підсумовуються, завжди вибирається та, яка більше.

Доставка (завжди безкоштовна)

Кур'єром Мінську

Доставка товарів по Мінську безкоштовна. Мінімальна сума замовлення 1 5 руб (замовлення на меншу суму ми не доставляємо і не відправляємо).

Замовлення, прийняті сьогодні (по буднях) до 16:00 можуть бути доставлені в цей же день або на наступний день з 18:00 до 21:00. Доставка у вихідні дні можлива після домовленості.

Перевірка комплектності товару проводиться в присутності кур'єра. Всі взаєморозрахунки повинні бути виконані в строк не більше 15 хвилин.

Поштою по Білорусі

Доставка в інші регіони республіки безкоштовна, здійснюється за допомогою пошти. Ви оплачуєте вартість замовлення через ЕРІП, і ми відправляємо Вам посилку. Терміни доставки замовлення відповідно до діючих тарифів РУП «Белпочта» по Білорусі орієнтовно становлять 3-5 робочих днів.

Коли посилка прийде в ваше поштове відділення, ви отримаєте повідомлення, після чого при наявності паспорта зможете отримати посилку в своєму відділенні.

Також у нас є можливість відправити посилку з післяплатою. Пересилання при цьому безкоштовна, але пошта стягує з одержувача посилки відсоток (від 3 до 5% від суми замовлення) за переказ оплати нам.

Доставкою «ГлоБел24» в окремі міста Білорусі

Забрати своє замовлення ви можете у відділенні кур'єрської служби «ГлоБел24» в вашому місті.

Отримуючи замовлення, ви оплачуєте вартість іграшок та додатково лише 50 копійок за переклад нам грошей. Доставка безкоштовна.

Час доставки замовлення у ваше місто - два-три дні. Про те, що його можна забрати, вас попередять за допомогою SMS-оповіщення.

Перевірити, чи є в вашому місті відділення «ГлоБел24», можна на карті відділень служби доставки .

Правила покупки

При доставці вам замовленого товару перевіряйте комплектність доставленого товару, відповідність доставленого товару опису на нашому сайті, також перевірте товар на наявність механічних пошкоджень. Прі не заяві вами при отриманні товару претензій з приводу механічних пошкоджень, в подальшому подібні претензії не розглядаються.

Зверніть увагу на те, що відповідно до статті 26 Закону Республіки Білорусь «Про захист прав споживача» і затвердженим Переліком непродовольчих товарів належної якості, що не підлягають обміну та поверненню, доброякісні іграшки обміну та поверненню не подледжат (за винятком товарів в герметичній упаковці). Недоброякісний товар підлягає обміну або поверненню протягом 14 днів з дня покупки! Зберігайте чек!

При замовленні товару в магазині «В обидві ручки» Ви автоматично погоджуєтеся з даними правилами.

Якщо після уважного прочитання вищевказаного документа у вас ще залишилися питання, загляньте в розділ Питання відповідь або зв'яжіться з нами:

  • телефонуйте: +375 44 750 64 98 (Velcom), +375 33 643 72 86 (МТС)
  • стукайте в Viber (+375 44 750-64-98), Telegram (+375 33 643-72-86) або Skype (voberuchki)
  • пишіть листи за адресою [email protected]

com

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online