Як оплатити рахунок за реквізитами через інтернет: покрокова інструкція

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Переказати гроші в інтернеті, маючи тільки банківські реквізити, дуже просто

Переказати гроші в інтернеті, маючи тільки банківські реквізити, дуже просто

Напевно, багато хто з вас зіштовхувалися з необхідністю оплатити довідки та виписки з державних установ, або рахунки комерційного підприємства за товари та роботи. Зробити це можна в касі банку, витративши багато часу на похід в відділення і простоювання в черзі. А можна оплатити будь-які рахунки онлайн за допомогою платіжної картки, незалежно від банку, та ще й з набагато меншою комісією.

Дуже часто для таких цілей використовується послуга «Переказ за реквізитами» або, як ще її називають, «Адресний платіж». Серед українців вона активно набирає популярність останнім часом. Наприклад, необхідно оплатити послуги комунального підприємства невеликого українського містечка, або перерахувати кошти в організацію за надані послуги. В обох випадках досить просто перенести реквізити з паперової квитанції в веб-форму на сайті одного з платіжних сервісів, що надають цю послугу. Після чого зробити оплату за допомогою банківської карти. Раніше ми робили огляд таких платіжних сервісів і порівнювали вартість .

Переклад за банківськими реквізитами значно економить час. Особливо, якщо поблизу немає банківського відділення, а послуга настільки специфічна, що платіжні сервіси ще не встигли її додати в портфель своїх сервісів.

Компанія EasyPay, яка однією з перших запустила послугу «Платіж за реквізитами» в 2011 році, продемонструвала в інфографіку, як перевести гроші за допомогою адресного платежу. Компанія також відзначила зростаючу популярність такої послуги в Україні. Якщо в 2011 році оборот по даному виду операцій становив 37 тис грн на місяць, то в 2016 році - 3,8 млн грн на місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переказ грошей з картки на картку: ТОП-5 українських сервісів

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online