Найдорожчий квиток на літак вже в продажу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

$ 79 000 за квиток на літак? Так, таке можливо. «Пентхаус в небі» перенесе вас з комфортом з Лондона в Мельбурн. Що можна придбати за такі гроші? $ 79 000 за квиток на літак

Фото: Philippe Wojazer / Reuters

У продаж надійшов найдорожчий авіаквиток в світі. Випустила його авіакомпанія Etihad Airways. Так, переліт з Лондона в Мельбурн обійдеться в 79 тисяч доларів. Що в ньому особливого? Це трикімнатний люкс «Резиденція». Авіакомпанія називає його «пентхаусів в небі».

Там є: дворецький, особистий кухар, 32-дюймовий ЖК-монітор, шкіряний двоспальний диван і два обідніх столу, шикарна ліжко і індивідуальна ванна кімната з душовою кабіною та феном. Весь так званий пентхаус оформлений в «пустельних тонах». Крім того, рейс робить зупинку в Абу-Дабі. Це час власники найдорожчого квитка зможуть провести в залі очікування першого класу в аеропорту.

Крім того, в ціну квитка входить люкс-таксі з аеропорту, індивідуальна процедура реєстрації на рейс, доступ в приватну лаундж-зону і персональний консьєрж, який зможе забронювати гостю столик в ресторані, квитки на концерт або спортивний матч. Крім того, на борту є няня, яка закінчила навчання в Норланде - відомий коледж, який випускає дитячих вихователів.

Які найкращі пропозиції в Росії? Блогеру Іллі Варламову в минулому році довелося летіти в Нью-Йорк авіакомпанією «Трансаеро» - клас «Імперіал». «Він поєднує в собі кращі традиції гостинності російських імператорських родин», - було сказано в прес-релізі авіакомпанії.

Так, попередній найдорожчий авіаквиток залишився позаду. Вартість суперкомфортні перельоту з Нью-Йорка в Мумбай була всього 72 тисячі доларів.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

За квиток на літак?
Що можна придбати за такі гроші?
Що в ньому особливого?
Які найкращі пропозиції в Росії?
Ru в ваші джерела новин?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online