Глава хлібозаводу «Черкізово» затриманий у справі про невиплату зарплати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Суд продовжив Яну Соловйову термін утримання під вартою, питання про його арешт буде розглянуто 21 грудня. Сергій Собянін пообіцяв співробітникам заводу виплату боргів із зарплати Суд продовжив Яну Соловйову термін утримання під вартою, питання про його арешт буде розглянуто 21 грудня

Фото: depositphotos.com

Глава московського хлібокомбінату «Черкізово» Ян Соловйов затриманий у кримінальній справі про невиплату заробітної плати співробітникам підприємства. Про це РІА Новини повідомили в прес-службі Преображенського суду столиці. Він залишиться під вартою на 72 години.

Раніше мер Москви Сергій Собянін заявив , Що влада вирішить проблему заборгованості із зарплати співробітникам заводу «Черкізово», який буде взятий під управління комбінатом «Черемушки». Працівники поставилися до цієї новини скептично, каже Дамір:

- Про це ми не чули. Минулого тижня говорили, що приїдуть представники «Черемушек» домовлятися, але що вони вирішили, нам невідомо.

- Вам такий варіант підійшов би?

- Нормальний варіант, але треба ж все вирішувати, це не просто так увійти, працювати. Дивлячись, які у них перспективи, пропозиції для робітників. Може бути, вони прийдуть і скажуть: «Так, все, нам передпенсійний вік на заводі не потрібен, до побачення. Представники «Настюши» приїхали, але до нас ще поки ніхто не спускався. Підігнали досить велика кількість співробітників поліції, «КамАЗ» коштує, таке посилення.

За якою схемою московський уряд буде вирішувати проблему з боргами хлібозаводу і чи вигідно це Черемушкинського комбінату? На це питання відповів виконавчий директор VSK Group Максим Тищенко:

- Зараз уряд Москви будь-яким чином все профінансує. Швидше за все, навіть не безпосередньо, дасть позику Черемушкинського комбінату, який розплатиться з боргами. Може бути, борги із зарплати будуть погашені урядом Москви, а потім Черемушкинський комбінат забере управління під себе. Може бути, схема така: зараз тимчасово керувати буде Черемушкинський комбінат, а уряд Москви шукає схеми приватизації заводу і викупу його в свою власність.

- Навіщо «Черьомушки» тимчасово брати під управління «Черкізово»?

- Знаєте, партія сказала «Треба!», А комсомол відповів «Є!». Порятунок потопаючого - справа рук самого потопаючого, а тут доводиться його тягти, причому на не дуже вигідних фінансових умовах. Не так, що завтра уряд перерахує гроші «Черьомушки», вони почнуть швидко все борги гасити. Швидше за все, «Черемушки» почнуть своїми власними грошима під чуйним керівництвом людини з уряду Москви.

Раніше співробітники московського хлібозаводу «Черкізово», які оголосили голодування, записали звернення до Володимира Путіна . Вони просять президента країни вирішити ситуацію з піврічною затримкою зарплати.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Вам такий варіант підійшов би?
За якою схемою московський уряд буде вирішувати проблему з боргами хлібозаводу і чи вигідно це Черемушкинського комбінату?
Навіщо «Черьомушки» тимчасово брати під управління «Черкізово»?
Ru в ваші джерела новин?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online